آقا من از نسخه ی پ/لیش استفاده می کنم ولی چون کرک نشده فقط درایو C رو اسکن می کنه!!!!
اگه یه لاینس داری بذار حتی برای 3-4 ماه باشه!!!![]()
آقا من از نسخه ی پ/لیش استفاده می کنم ولی چون کرک نشده فقط درایو C رو اسکن می کنه!!!!
اگه یه لاینس داری بذار حتی برای 3-4 ماه باشه!!!![]()
نسخه Avira Premium Security Suite 7.03.00.21 اين برنامه موجوده كه تا تاريخ December / 2011 اعتبار هم داره اگر دوستاني تمايل به دانلود اين برنامه دارند ميتونند از لينك زير استفاده كنند ولي براي فقط آنتي ويروس اين برنامه چيزي پيدا نشد.
دانلود Avira Premium Security Suite 7.03.00.21
در ضمن يك نكته را هم خدمت دوستان بگم و اينكه در تعدادي از سايتهاي خارجي ديدم كه ميگفتند Key موجود براي اين Package هم در ليست سياه قرار گرفته.ظاهرا شركت سازنده اين آنتي ويروس چند روز بعد از قرار گرفتن اين Key در اينترنت آنرا شناسايي و در ليست سياه قرار داده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
این لینکو که یکی از دوستان گذاشته بود دیدم.
Norton Antivirus2007 بهتر از Bitdefender10 pro عمل کرده بود .
Error 404 - File not found
The requested file could not be found.
عیبی نداره.
تو همون صفحه که Error داد برو روی گزینه Comparatives و از لیست تاریخ ها گزینه مربوط به February 2007 را انتخاب کن.
سلام دوستان عزیز
اخیرا سایت av-comparatives.org بنا به درخواست بازدید کنندگانش سه آنتی ویروس دیگر را جهت تکمیل نتایج مربوط به
تست ماه فوریه خودش به طور مجزا تست کرده است که نتایج آن جهت اطلاع دوستان عزیز در زیر آورده می شود :
نتایج مربوط به CA Antivirus 2007 ( همان آنتی ویروسی که قبلا اینترنت سکوریتی زون آلارم از آن استفاده می کرد ) :
نتایج مربوط به آنتی ویروس سوفوس نسخه 2:
نتایج مربوط به اینترنت سکوریتی پی سی سیلین 2007 :
![]()
پست تکراری حذف شد.![]()
Last edited by vtn54; 31-03-2007 at 13:29.
پست تکراری حذف شد.![]()
خوب الان دوست عزيز به نظرت دانلود كنيم؟اگر تو ليست سياه باشه كه ارزشي نداره.من تعجب ميكنم كه چرا تا حالا اين اويرا را كرك نكردند.از مك افي و نورتون كه سخت تر نيست
من نظري براي دانلود اين آنتي ويروس ندارم.من خودم تا زمانيكه آنتي ويروسهاي خوب و قدرتمندي نظير كاسپر يا NOD32 وجود دارند و در تستهاي مختلف و معتبر نيز عملكرد عالي آنها به اثبات رسيده سراغ آنتي ويروسهاي ديگه ولو اينكه قدرت بالايي هم داشته باشند ولي سريال يا كرك معتبري براي آپديت نداشته باشند نميروم.چون آنتي ويروس هرچقدر هم قدرتمند باشه ولي اگر نتوان آنرا آپديت كرد عملا به هيچ دردي نميخوره.
اينكه چرا اين آنتي ويروس و برخي آنتي ويروسهاي ديگر نظير پاندا كرك نشده اند را بايد افراد صاحبنظر پاسخ بدهند كه دليل اين كار چي ميتونه باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)