سلام من نورتون 2006 را خريدم و نصب هم كردم اما براي تعمير فايل ها مي گه بايد آپتوديت شود اما از لايو آپتوديت نمي تونم آپتوديت كنم چرا؟ چطور اين كار را كنم مراحلش را بفرمائيد .
سلام من نورتون 2006 را خريدم و نصب هم كردم اما براي تعمير فايل ها مي گه بايد آپتوديت شود اما از لايو آپتوديت نمي تونم آپتوديت كنم چرا؟ چطور اين كار را كنم مراحلش را بفرمائيد .
سلام.
يه بنده خدايي ميگه اين نسخه فينال نورتون 2007 .
من نميدونم .امتحان كنيد.
![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Size=34.40 MB
سلام.
فعلا هيچ كيجن معتبري براي نسخه2007 نيست.
آنتي ويروس رو هم بايد بصورت آنلاين فعال كنيد و Phone Activation نداره.
ميتونيد از لينك بالا براي مدت 15 روز Norton 2007 رو دانلود كنيد.
ولي براي كيجن بايد صبر كنيد.
Last edited by *Batman*; 19-09-2006 at 09:42. دليل: Invalid Serial
دوستان ماني برنا رو كه همه مي شناسيد گفت كه نسخه 2007 نورتو ن اومده و الان رو سايتهسيمانتك هست و فكر مي كنم كه همين باشه يكي دانلود كنه ببينه چي هست خوبه يا نه من هم از ماني آدرس رو يم گيرم
سلام.دوستان من norton systemworks premier را نصب کردم.و قسمت antivirus را نصب نکردم.موقع update تمام چیزها را update میکنه غیر از norton wmi update ایا چیز مهمی است که update بشه یا نه؟
سلام من يه نورتون 2006 خريدم و نصب كردم حالا تقريبا يه ماه نشده غير اكتيو شده چطور بايد اكتيوش كرد ؟ اگر مي شه لطف كنيد مراحل كاملش رو بنويسيد . ممنون
--------------------------------------------------------------------------------
کرک يا سريال norton internet security
antivirus norton 2006- 9.0.3.4
با سلام
کامپيوتری خريدم که آبونمان 90 روزه برای norton داره! چکار بايد بکنم؟ آيا با کرک يا سريال نامبر ميتونم اين برنامه را فعال نگه دارم؟ يا بايد برنامه ای ديگه جايگزينش کنم؟
لطفآ راهنمائيم کنيد.
اگر هم بايد کرک يا سريال بزارم لطفآ بهم بدهيد.
با تشکر بابک-بلژيک
با سلام
يه قسمتی از آنتی ويروس نورتون روی هارد هست که نميتونم حذفش کنم!
چطوری ميتونم حذفش کنم؟
با تشکرBabak_Belgium
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)