سلام
هوش مصنوعی بازی رو چطوری باید طراحی کرد ؟
پلاگینی چیزی برای این کار وجود نداره ؟
سلام
هوش مصنوعی بازی رو چطوری باید طراحی کرد ؟
پلاگینی چیزی برای این کار وجود نداره ؟
میشه بگید چه هوش مصنوعی می خواید درست کنید؟
Last edited by Amir_Amir_Amir; 24-07-2009 at 12:52.
ببخشید یکم جملتون نامفهومه !میشه بگید گه هوش مصنوعی می خواید درست کنید؟
کلی گفتم !
کلا هوش مصنوعی رو با چی طراحی میکنند توی کوییست ؟
فکر کنم باید زبان اسکریپت نویسی بشه اینکارو کرد
توی اموزش هاش اسکریپت نویسی بگرد یه چیزایی پیدا می کنی
شرمنده!
منظورم چه بود که معنی جمله = واسه چه کاری میخوای؟
خوب خیلی کارها میشه کرد.
با if , else , exp,....... میشه این کارا رو کرد.
شما یه نمونه رو مثال بزن تا اگه بلد بودم واست توضیح بدم(فقط برای Race نباشه که بلد نیستم!!!!)
سلام
هوش مصنوعی که کلا چیزی جز If و Else نیست ولی خوب مثلا اگه هوش مصنوعی یکم پیچیده تر می خوایند کوئست یه امکان Path Finding تهویه کرده : دی
به طور معمول می تونید یه انسان را به صورت انیمیشن از یک نقطه به یک نقطه دیگه هدایت کنید ولی خوب خیلی ضایع هست و باید جاهایی وای سه یا در طول بازی باید به صورت Real time مسیر حرکتش رو عوض کنید که در حالت عادی با انیمیشن نمی شه اون کارو کرد .
Path Finding رو زیاد باهاش کاری نکردم ولی تا اونجا که می دونم یه نقطه های تصمیم گیری می تونی توی مسیر درست کنی که تو اونجا If بزاری که هر وقت به اون نقطه رسید ادامه مسیر رو تصمیم بگیره ( البته تا اونجا که می دونم دقیق مطمئن نیستم )
اگه آموزش می خوایند اینجا هست :
یک قابلیت دیگه ای که تقریبا میشه گفت به درد A.I می خوره کانالFiniteStateMachineهستش که توی هر کدوم این کانال ها می تونید مقدار زیادی کانال های عملیاتی و اینا انجام بزارید که مثلا یک تصمیم رو بگیره و تنها با یک switch بین دو تا کانالهای مختلف FiniteStateMachine که هرکدوم توش تصمیم گیری های مختلفی هست ، تصمیم گیری مثلا ماشین یا شخص را عوض کنید .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه آموزش می خوایند اینجا هست :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
می دونید یه قابلیت دیگه ای هم که کوئست داره قابلیت اجرای برنامه ها تحت مرورگر ( web browser ) هستش .
تا حالا کسی اینا تست کرده ببینه درست جواب میده یا نه ؟
یه هاست مجانی میخواد که Php ساپورت کنه . کسی سراغ داره یه تستیش بکنیم ؟
ویرایش : تست کردم جواب نداد ، میشه شما هم تست کنید ببینید کار می کنه یا نه ؟؟
Last edited by Moh3en_DDD; 25-07-2009 at 00:10.
سلام دوستان
ببخشید کسی میدونه چجوری میشه شعاع نور رو ایجاد کرد که مثلا از لای یک شیشه رنگی شعاعهای نور عبور کنه ؟
منظورت همون باریکه ی نور هستش دیگه،آره؟(god rays)
اونارو باید با استفاده از تکسچرینگ(تکسچر Gradiant(اگه املاش درست باشه)) درست کنی!
یه مدل میذاری که ترجیحا box باشه بعد این تکسچر رو بهش بده
]منظورت همون باریکه ی نور هستش دیگه،آره؟(god rays)
اونارو باید با استفاده از تکسچرینگ(تکسچر Gradiant(اگه املاش درست باشه)) درست کنی!
یه مدل میذاری که ترجیحا box باشه بعد این تکسچر رو بهش بده
میشه بیتر توضیح بدید ؟
اخه من گیراییم پایینه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)