تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 99 اولاول ... 192526272829303132333979 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 986

نام تاپيک: پارتیشن بندی لپ تاپ های جدید در ویندوز ویستا و حل مشکلات ریکاوری اطلاعات

اگه نباشه جاش خالی می مونه morteza_jacobi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بهتره از paragon استفاده کنید ... مطمئن هست

چرا مورد داره ... سریع دی وی دی بک آپ بگیر ازش
    آخه الان روش کلی برنامه هست بک آپ بگیرم از این حالتش بک آپ می گیره ؟؟؟!!! و حالت کارخونه ایش نیست؟
    من زیاد خنگ نیستم
    ولی چون لب تاپه می ترسم خطریه با احتیاط باید عمل کرد واسه همین می خوام 2 تا درایوش کنم که ویندوز رو سری Restore کنم بعد که کارخونه ای شد ویندوز بک آپ بگیرم
    اگه حوصله داشتین و زحمت نبود مرحله گام به گام paragon2009 رو برامون روش فارسی باشه و تصویری که دیگه هرخنگی مثل ماها بدونه هیچ سئوالی خودش بفهمه عالی میشه

داره خودمونی میشه saeed35's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

توی محیط ویندوز نمیشه .. .باید در بوت و توسط paragon bootable disc کار کنید
    registered user
    محترم .ضمن سلام .جواب شما راجع به من بود؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

بله مربوط به شما بود

4. این کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

آخه الان روش کلی برنامه هست بک آپ بگیرم از این حالتش بک آپ می گیره ؟؟؟!!! و حالت کارخونه ایش نیست؟
    من زیاد خنگ نیستم
    ولی چون لب تاپه می ترسم خطریه با احتیاط باید عمل کرد واسه همین می خوام 2 تا درایوش کنم که ویندوز رو سری restore کنم بعد که کارخونه ای شد ویندوز بک آپ بگیرم
    اگه حوصله داشتین و زحمت نبود مرحله گام به گام paragon2009 رو برامون روش فارسی باشه و تصویری که دیگه هرخنگی مثل ماها بدونه هیچ سئوالی خودش بفهمه عالی میشه

از حالت کارخونه ایش میگیره ... یعنی محتویات اون پارتیشن رو میریزه روی دی وی دی

پاراگون ؟ مشکل وقت دارم وگرنه تا حالا 200 تا آموزش زده بودم که یک مبتدی رو میکنه : حرفه ای بازار

داره خودمونی میشه saeed35's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

بله مربوط به شما بود
    با سلام دوباره .با تشکر از جوابتان .اگر وقت کردین توضیح مختصری از چگونگی کار را بفر مایید.باتشکر . saeed35

اگه نباشه جاش خالی می مونه morteza_jacobi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

از حالت کارخونه ایش میگیره ... یعنی محتویات اون پارتیشن رو میریزه روی دی وی دی

پاراگون ؟ مشکل وقت دارم وگرنه تا حالا 200 تا آموزش زده بودم که یک مبتدی رو میکنه : حرفه ای بازار
    ممنون دوست عزیز
    یکی اینکه وقتی توی خود Help داره گزینه ای رو که Restore Complete دیگه چه نیازی به این بک آپ هست؟!! اینو میشه توضیح بدین؟؟؟
    دوم اینکه مثلاً الان ویندوز نو نیست و شاید ریجستری هاش شاید خراب شده باشه و الان بک آپ بگیرم بک آب از اون حالت نو می گیره ؟ یا این حالتی که من الان دارم ازش استفاده می کنم ؟! بازم ممنون
    سوم اینکه اگه فقط همین کار با قسمت Resize برنامه رو بزاری ممنون میشم چون فکرنکنم کسی با بقیه کارای این نرم افزار کار داشته باشه اگه این لطف رو بکنی و تصویری گام به گام بذاری عالی میشه و کلی دعا پشت سرت
    بازم ممنون که جواب سئوالامو دادی

آخر فروم باز gamekhor2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

من هارم رو کامل فرمت کردم بدون از اینکه ریکاوری رو تهیه کنم.حالا راهی وجود داره که بشه ویندوز اصلی رو دوباره نصب کرد؟از جایی میشه ریکاوری رو خرید یا گیر اورد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان
    من هفته پیش یه dv5-1040ei خریدم
    حالت دو تا سوال دارم
    1 - من از طریق آموزش فوق العاده جناب ریجیستر از طریق SHRINK دو تا درایو جدید ساختم حالا ویستا دو تا درایو رو توی MY COMPUTETR نشون نمیده ولی توی COMPUTER MANAGMENT نشونشون میده
    2- من ویندوز اکس پی رو بازهم از طریق آموزش فوق العاده جناب ریجستر نصب کردم حالا سوالم این هست که برای ترمیم بوت سکتور آیا همیشه به یک سی دی بوتیبل ویستا نیاز هست من وقتی F11 سیستم رو میزدم میومد توی صفحه ای دقیقا مثل همون صفحه که سی دی بوتیبل ویستا رو میذاریم و اون گزینه repair رو انتخاب میکنم اما نمیدونم حالا چرا دیگه اون صفحه نمیاد و HP total care recovery manager رو اجرا میکنه ؟ چه طور میتونم برگردونم به اون حالت اولش این خیلی برام مهمه چون ا
    ه این برگرده به حالت اولش دیگه به بوتیبل ویستا نیازی نیست
    3- من اومدم هارد رو از طریق بوت اکس پی پارتیشن بندی کنم (آموزش شما رو خوندم از PARAGON هم استفاده کردم از ACRONIS IL استفاده کردم ولی هر دو ارور دادند و فاتحه خوندن به اطلاعات و کارم رو به ریکاوری کشوندند) به محض اینکه از طریق بوت اکس پی دو تا پارتیشن ساختم یه دفعه حجم هارد رو یه عدد خیلی خیلی زیاد نشون داد فهمیدم که کار خیلی ناجوری کردم. (به هیچ وجه به پارتیشن ویکاوری دست نزدم و پارنیشن هست و حجمش هم دست نخورده و از ده گیگش همون حدود یک گیگ رو خالی داره )بعد از ری استارت اومدم تو recovey manager حالا وقتی گزینه recovety system رو میزنم به محض اینکه آخرین NEXT رو میزنم فورا این پیغام میاد
    Error 100a is this issue is continues please contact HP total care
    این رو هم بگم من همه پارتیشن ها رو پاک کردم به جز پارتیشن ریکاوری و بعد یک پارتیشن دیگه ساختم ولی نشد
    لطفا بگید چی کار کنم دلیلش چیه؟
    4- میشه بگید باید چه طوری پارتیشن بندی رو انجام بدم ان شا الله بعد از حل مشکل شماره 3

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

ممنون دوست عزیز
    یکی اینکه وقتی توی خود Help داره گزینه ای رو که Restore Complete دیگه چه نیازی به این بک آپ هست؟!! اینو میشه توضیح بدین؟؟؟
    دوم اینکه مثلاً الان ویندوز نو نیست و شاید ریجستری هاش شاید خراب شده باشه و الان بک آپ بگیرم بک آب از اون حالت نو می گیره ؟ یا این حالتی که من الان دارم ازش استفاده می کنم ؟! بازم ممنون
    سوم اینکه اگه فقط همین کار با قسمت Resize برنامه رو بزاری ممنون میشم چون فکرنکنم کسی با بقیه کارای این نرم افزار کار داشته باشه اگه این لطف رو بکنی و تصویری گام به گام بذاری عالی میشه و کلی دعا پشت سرت
    بازم ممنون که جواب سئوالامو دادی

restore complete و بک آپ فرق داره ... یکی رو خود نرم افزار ریکاوری انجام میده و دی وی دی بک آپ برای اطمینان بیشتره ... اومدیم هاردت سوخت ! اونوقت چی ؟

در مورد بک آپ با نرم افزارهای دیگر مثل گاست نیز زیاد توضیح دادم ... برگردید و بخونید !

2- محتویات اون پارتیشن یک سری فایهای فشرده از ویندوز اوریجینال + نرم افزارهای هستند نه چیز دیگر ... پس ربطی به ویندوز فعلی نداره

3- فعلا نمی تونم ... خیلی گیرم

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان
    من هفته پیش یه dv5-1040ei خریدم
    حالت دو تا سوال دارم
    1 - من از طریق آموزش فوق العاده جناب ریجیستر از طریق SHRINK دو تا درایو جدید ساختم حالا ویستا دو تا درایو رو توی MY COMPUTETR نشون نمیده ولی توی COMPUTER MANAGMENT نشونشون میده
    2- من ویندوز اکس پی رو بازهم از طریق آموزش فوق العاده جناب ریجستر نصب کردم حالا سوالم این هست که برای ترمیم بوت سکتور آیا همیشه به یک سی دی بوتیبل ویستا نیاز هست من وقتی F11 سیستم رو میزدم میومد توی صفحه ای دقیقا مثل همون صفحه که سی دی بوتیبل ویستا رو میذاریم و اون گزینه repair رو انتخاب میکنم اما نمیدونم حالا چرا دیگه اون صفحه نمیاد و HP total care recovery manager رو اجرا میکنه ؟ چه طور میتونم برگردونم به اون حالت اولش این خیلی برام مهمه چون ا
    ه این برگرده به حالت اولش دیگه به بوتیبل ویستا نیازی نیست
    3- من اومدم هارد رو از طریق بوت اکس پی پارتیشن بندی کنم (آموزش شما رو خوندم از PARAGON هم استفاده کردم از ACRONIS IL استفاده کردم ولی هر دو ارور دادند و فاتحه خوندن به اطلاعات و کارم رو به ریکاوری کشوندند) به محض اینکه از طریق بوت اکس پی دو تا پارتیشن ساختم یه دفعه حجم هارد رو یه عدد خیلی خیلی زیاد نشون داد فهمیدم که کار خیلی ناجوری کردم. (به هیچ وجه به پارتیشن ویکاوری دست نزدم و پارنیشن هست و حجمش هم دست نخورده و از ده گیگش همون حدود یک گیگ رو خالی داره )بعد از ری استارت اومدم تو recovey manager حالا وقتی گزینه recovety system رو میزنم به محض اینکه آخرین NEXT رو میزنم فورا این پیغام میاد
    Error 100a is this issue is continues please contact HP total care
    این رو هم بگم من همه پارتیشن ها رو پاک کردم به جز پارتیشن ریکاوری و بعد یک پارتیشن دیگه ساختم ولی نشد
    لطفا بگید چی کار کنم دلیلش چیه؟
    4- میشه بگید باید چه طوری پارتیشن بندی رو انجام بدم ان شا الله بعد از حل مشکل شماره 3

1- یکبار دیگر بساز و بعد این کار restart کن ... حتما می آیند

2- باید از دی وی دی ویستا استفاده کنی ... اون لود برای بالا آوردن recovery console هست نه تعمیر بوت !

3- احتمالا MBR ها آسیب دیده اند ... باید از دی وی دی های ریکاوری استفاده کنی برای بازگردانی ویندوز و راه اندازی دوباره hp recovery console

4- از HELP نرم افزار کمک بگیرید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •