شاید با سرعت بالا رایت کردید .اگر این طور نیست یکباربرنامه رو پاک کنید واز یک ورژن دیگه استفاده کنید.
شاید با سرعت بالا رایت کردید .اگر این طور نیست یکباربرنامه رو پاک کنید واز یک ورژن دیگه استفاده کنید.
زیرنویس srt که میزارم بعد از رایت به صورت حروف بهم ریخته نشون میده !
و فارسی نشون نمیده چیکارکنم ؟
کسی نمی تونه کمک کنه ؟
دوست عزیز شماباید کدک های زبان فارسی رو رویسیستم نصب کنید.برای اینکار سی دی ویندوزرو بگذارید و از کنترل پنل regional language رفته و گزینه های زبانرو باید بر روی فارسی و ایران بگذارید.
نه کدک رو نصب کردم و قتی تو قسمت زیرنوییس میرم و فونت فارسی رو انتخاب میکنم و فارسی تایپ می کنم
درست می نویسه اما تو فیلم درست نشون نمیده
فکر می کنم code توی قسمت زیرنویس بهم ریخته باشه روی utc8 یونیکد گذاشتم بازم فرقی نکرد
شما چند تا کاربکنید.اول موقع سیو کردن شما encoding رو بر روی ansi بگذار. دیگه شاید زیرنویس تون ایراد داشته باشه شما محتویات داخل زیرنویس رو انتخاب کنید و داخل یک زیرنویس که سالم هست کپی و جایگزین کنید.ولی باز هم فکر کنم شما زبان فارسی رو کامل روی سیستم نصب نکردید.
از لحاظ درست بودن زبان سیستم که مطمئن هستم چون تا قبل از این چند بار باهاش dvd درست کردم
اما این فیلم رو نمی تونم هر کاری میکنم درست نمیشه 3 تا dvd هم حروم کردم
از یه زیرنویس دیگه هم استفاده کردم اما همون طوری بود
سرعت 8 رایت کردم،
برای اجرا روی دی وی دی پلیر باید با چه سرعتی رایت کرد؟؟
معمولا تو رایت dvd میگن سرعت پایین تر باشه بهتره چون تو همه جور پلیرینشون داده می شه.شما اگر می تونی با 4رایت کن.
سلام.
من با این نرم افزار ورژن 4 یک فیلم تبدیل کردم اما زییرنویس بهش نچسبید.
زیرنویس فیلم داخل پوشه فیلم هستش .
من فیلم رو ADD کردم و در قسمت SUBTITTLE ش زیرنویس رو شناخته(تصویر زیر)
از جایی دیگه باید زیرنویس رو اضافه کنم یا نه؟
با این کار بعد از تبدیل زیرنویس نمیاد و توی تصویر پیش نمایش هم زیر نویس نمیاد.چیکار باید کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)