موافقم...راستی من دیدم که evil5 رو هم تبلیغ میکنند...اومده یا در دست تولیده؟
god of war 1 . 2
SILENT HILL 3 . ORIGINS
shadow of rome
METAL GEAR SOLID 2 . 3
EVIL 4
RULE OF ROSE
fatal frame 1 .2.3
BURNOUT 3 : TAKEDOWN
gran turismo 3.4
BULLY
onimusha 1.2.3.4
TEKKEN 5
devil mac cry 1.2.3
فوتبال
ساير موارد
موافقم...راستی من دیدم که evil5 رو هم تبلیغ میکنند...اومده یا در دست تولیده؟
این بازی 25 اسفند ماه وارد بازار میشه
برای ps2 نیست
و فقط برای xbox 360 و Ps3 به بازار میاد
موفق باشید
با سلام
باید بگم هیچ بازیی به God Of War ll نمیرسه بهترین بازی هستش عمراً بازیی حریفش بشه
راستش از نظر من که Resident Evil 4 زیاد با حال نیست ماجراش قشنگه ولی بعد از دو سه دست بازی رو تموم کردن تکراری می شه
ولی شما درجه وری هارد god of war ll رو برو من خودم این بازی رو 500 بار تموم کردم ولی هنوز از بازی خسته نشدم اونم با این داستانش و این دشمناش و این زئوس نا مرد !
من وری هارد رو تا مترجم اوّل رفتم گیر کردم جدّاً سخته ولی یکی از دوستام تموم کرده هر چه قدر بهش گفتم مموریش رو نداد که نداد نامرد
ولی غیبت نکنم بهترین رفیق صمیمیم بود که از مدرسه رفت .
خدانگهدار
اولین و بهترین بازی evil 4 بود که دیدم . از همه نظر گرافیک . اکشن . صدا گذاری و دمو های بسیار جذاب + داستان عالی.
کسی هست که چند تا بازی کمیاب ps2 داشته باشه؟
مثل , bloody roar 4 , death by degree, rogue galaxy , star ocean , suikoden iv , shadow hearts , ...
من یه سری دارم که حاضر به مبادله ام مخصوصا آرشیو ps1 ام کامله : final fantasy 6&7&8&9 , galerians , ...
بهترین بازی های پلی 2 : metal gear solid 3/ silent hill 3/shadow hearts / evil 4/shadow of colossus/final 12/ god of war/
okami
devil may cry من که باهاش تو ps2 خیلی حال کردم
سلام
منم نظر خودم رو دادم
god of war , فوتبال
راستي يه سوال هم داشتم
ميشه فوتبال pes2009 رو بصورت آنلاين بازي كرد؟
با پلي استيشن دو منظورمه؟
ممنون اگه جواب بدين
باي
من فقط و فقط با bully حال میکنم.تمومش هم کردم.
من بازي خداي جنگ 1 و 2و 3 بدون گير مي خوام ت. شهرستان پيدا نميشه اگه كسي هست كه بتونه برام بخره هزينه اش را ميدم برام پست كنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)