سلام دوستان
من یک درایو دی وی دی رایتر برای لپ تاپم خریدم ولی در بوت شدن مشکل دارم
شنیدم که با یک تغییر کوچک در بوردش میشه درستش کرد اگه کسی راه حلی براش
داره لطفا برام بذاره منون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
سلام دوستان
من یک درایو دی وی دی رایتر برای لپ تاپم خریدم ولی در بوت شدن مشکل دارم
شنیدم که با یک تغییر کوچک در بوردش میشه درستش کرد اگه کسی راه حلی براش
داره لطفا برام بذاره منون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
ایران رهجو یک سال گارانتی داره ، ولی اگه بخوای واست تعمیرش میکنن ، شما فقط کافیه تعیین کنید چه مقدار میخوای واسه تعمیرش هزینه کنی ، اونا هم طبق خواسته شما اگه هزینه تعمیر بیشتر از مقدار هزینه مورد نظر بیشتر نشه ، تعمیرش میکنن .
سلام
یکی از دوستانم لپ تاپ خریده و بعد از دو سه با استفاده کردن از لپ تاپ درایور dvd writer پریده و هر کاری مثل آپدیت درایو و ... انجام می دم بر نمیگرده!!
چکار کنم؟
سلام.
دی وی دی درایو لپ تاپ من چند روز پیش مشکل پیدا کرد. وقتی CD توش می ذارم صداهای عجیب و غریب می ده. آیکونش هم توی Mycomputer نیست. توی Device manager هم نتونستم درایورش رو پیدا کنم. نه که نصب نباشه، اصلا زیر شاخه ای برای دی وی دی درایو نیست.
ممنون می شم اگه راهنماییم کنید.
سلام
چند روز پیش یه dvd-rw مدل لایتون گرفتم
اما وقتی با سی دی رایتر قبلی رو یه ide وصل کردم فقط cdرایتر رو شناخت
اما وقتی cdرایتر رو در اوردم مشکل حل شد و dvd رایتر رو شناخت
حالا میخوام از هر 2 تا شون استفاده کنم آیا راهی هست؟
(الان یه سیدی رم و یه سیدی رایتر اضافی مونده رو دستم)
ممنون میشم اگه جوابم رو بدید .
با سلام من بعضی وقتها میگم بعضی وقتها در دی وی دی رایترم را باز میکنم سیستم ریست میشه کسی میدونه دلیلش چی میتونه باشه
با سپاس
دوستان من یه مشکل فنی بامزه دارم
پیش از این یه SUMSUNG DVD Writer داشتم، اوایل خوب کار میکرد اما بعد یه مدتی تبدیل به combo شد! DVDها رو می سوزوند موقع write اما CDها رو خوب write میکرد
با هر مکافاتی بود اونو عوض کردم یه LG Combo با یه LG DVD Writer گرفتم، اینا هم اولا خوب کار می کردن اما حالا چند وقته LG Combo دیگه DVD نمیخونه (خیلی کند و در آخر با پیغام error) شده مثل CD Writer
انگار سیستم من اپتیکال درایوها رو یه درجه تنزل میده!
می ترسم کم کم این DVD Writer سالم هم مثل قبلی تبدیل به combo بشه![]()
چند وقته که درایوهاتون داره کار می کنه؟ مصرفتون بالاست؟ مارک پاورتون چیه؟
مشکل می تونه از پاورتون باشه...
پشت درایوهاتون رو اگه نگاه کنید یه جامپر وجود داره که توی 3 حالت (بعضی وقتها بیشتر) قابل تنظیمه. یکی رو روی حالت MASTER بزار و یکی رو روی حالت SLAVE. در اینصورت هر دو رو می تونی داشته باشی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)