برو صفحات آخرش میبینش!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برو صفحات آخرش میبینش!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا دمت گرم !
از دست موزیک پلیر سادهp1 راحت شدم![]()
بفرما فقط یه صفحه مونده به آخریه برو که پست های حسین جون گل اونجا هست .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این گوشیه که توی امضات هست چیه ؟
کسی چیز جدیدی نداره ؟؟
بالاخره افزایش صدای گوشی های UIQ3 ممکن شد البته فقط با هندزفری
ساخته شده توسط SWmail
روش کار:
1-فایل منجر X-plore را باز کرده و مطابق با عکس زیر به مسیر C:\Private\10202be9\persists\1020867a.cre
برین و فایل مشخص شده رو روی مموری کارت کپی کنید.
2-گوشی را در حالت File Transfer به PC وصل کرده و توسط se_sound_patcher.exe که در لینک زیر قرار داره طبق تصویر زیر اونو Patch کنید و بعد بوسیله ی X-Plore در همان مسیر بالا Overwrite کنین.
در ضمن فایل Backup هم با پسوند bak ساخته میشه که از اون نگهداری کنین و در صورت لزوم پسوند را به cre تغییر داده و جایگزین کنین.
3-گوشی را Restart کنید.
برای اینکه تاثیرش رو ببینین بهتره قبل از اینکه فایل جدید رو جایگزین کنین هندزفری گوشیتون رو وصل کنین و به مدیاپلیر رفته و یک آهنگ رو در بالاترین صدا گوش کنین
بعد همون طور که هندزفری تو گوشتونه فایل جدید رو جایگزین کنین و بعد گوشی رو ریست کنین و دوباره همون آهنگ قبلی رو باز هم در بالاترین صدا گوش کنین
بهتره مواظب گوش هاتون باشین چون اگه بی خبر صداش در بیاد تا چند لحظه ای تو شوک قرار میگیرین
در آخر هم از کاربر ® AMIN از سایت سیمبیان به خاطر قرار دادن این توضیحات کامل به همراه عکس تشکر میکنم
منبع :
freezmobile.com
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توجه : من خودم تست كردم خيلي كم تغيير كرده بود ولي با Coreplayer1.2 گوشام كر شد!!!! البته بايد Equalizer را كمي دستكاري كنيد
امضاش تغيير كرده!
Last edited by punisher 007; 01-05-2008 at 15:57.
فکر کنم گوشیش
m600
باشه
چون این دیدم خوب چیزیه توی پرشینگیگم آپلودش کردم :
اینم لینک مستقیمش :
http://magicalman466.persiangig.com/P990I/UTF-8''Se_Uiq3_Sound_Mod_lite%20P30World.rar
ممنون punisher جان .خیلی عالی بود. من گوشام کر شد!!!
ويرايش:
ورژن جديد هم اومد كه روي گوشي هاي بيشتري كار ميكنه و همچنين HPM-82 هم ساپورت ميكنه:
ويرايش:دوستاني كه فايل 1020867a.cre رو توي گوشيشون نتونستن پيدا كنن ، مي تونن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فايل آماده شده براي گوشيشون رو بگيرن.1.2 HPM-82 support; Support for more phones.
به امید روزی که صدای بیرونی رو زیاد کنیم !
![]()
سلام
15 لوگو برای system info
هر کدام ار فایلی را که می خواهید به systemlogo.mbm تغییر نام دهید و سپس در c:\resource\apps کپی کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشكر از saaji درfreezmobile.com
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)