سلام برای ترم مهر اردیبهشت فرمها میاد روی سنجش
سلام برای ترم مهر اردیبهشت فرمها میاد روی سنجش
سلام من ورودی ۹۲ مهندسی مواد دانشگاه تبریز هستم خودم ساکن تهران هستم با توجه به اینکه رشتهٔ من رو ۵ دانشگاه تاپ(شریفتهرانعلم و صنعتخواجه نصیر و امیر کبیر ) دارن آیا شانسی برای گرفتن مهمانی ترم پاییز سال بد رو دارم؟این ترم هم معدلم ۱۷.۱۹ شد
سلام دوستان
اگر کسی بخواد از یک مرکز علمی کاربردی به یک مرکز دیگر علمی کاربردی در همان شهر انتقالی بگیره
شرایطش چطور هست ؟؟
دلیل انتقال هم
دانشگاه مبدا هیچگونه امکاناتی نظیر سلف سرویس + بدون تجهیزات کارگاهی و بدون آزمایشگاه می باشد
فکر کنم دانشگاه مبدا هم به خاطر شهریه موافقت نمی کنه
لطفا راهنمایی کنید
باید به تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست بزنید
دوستان ، شاگرد اول شدن هم تاثیری در روند پذیرش میهمانی داره؟
در ضمن توصیه میکنید قبل از موعد فرم سازمان سنجش، خودم حضوری با دانشگاه مبدا و مقصد صحبت کنم و ...؟
بچه ها سلام خواهشمندم من رو راهنمایی کنید
اقا من امسال در دانشگاه ازاد شهرستان xدر رشته پرستاری قبول شدم . الان موفق شدم یک ترم مهمانی به شهرستان خودمون بگیرم ..
به نظرتون چطور میتونم مهمانی یک ترم خودم رو به دو ترم و یا مهمان دائم یا اصلااا انتقالی تبدیل کنم؟
با تشکر از شما
بچه ها سلام خواهشمندم من رو راهنمایی کنید
اقا من امسال در دانشگاه ازاد شهرستان xدر رشته پرستاری قبول شدم . الان موفق شدم یک ترم مهمانی به شهرستان خودمون بگیرم ..
به نظرتون چطور میتونم مهمانی یک ترم خودم رو به دو ترم و یا مهمان دائم یا اصلااا انتقالی تبدیل کنم؟
یه جوری بشه که تو شهر خودمون ثابت بشم
با تشکر از شما
بچه ها کسی نیست یاری کنه؟
تو دانشگاه فردوسی که بچه هایی که مهمان هستند اگه خوب کار کنن تمدید میشه و در نهایت بعد چند ترم انتقالی هم میگیرن
کلا دانشگاه مقصد باید قانع بشه شما دانشجویی هستی که ارزشش رو داره منتقلت کنن
دوستان یه سوال:
من به دلایلی از دانشگاه آزاد شهرمون انصراف دادم و یه شهر دیگه در دوره بدون آزمون همون رشته قبول شدم و یه نامه (پیوست 8) و کارنامه دروس گذرانده شده رو از دانشگاه گرفتم بردم بهشون نشون دادم.....ولی میگن که برات تطبیق واحد نمی کنیم و قبول نمی کنیم و...
یه راهنمایی بکنید من با کارنامه ام (96 واحد پاس کرده) چه کار میتونم بکنم؟ میشه دانشگاه آزاد ثبت نام کنم یا جای دیگه؟ یا همه 96 واحدی که گذروندم به هدر میره؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)