"ترامادول " داروی به شدت اعتیاد آور است و به باور غلط برای تاخیر انزال و برای درمان خماری ناشی از مصرف مواد مخدر استفاده میشه ! و تاکید میکنم به عنوان یک دوست اصلا استفاده نکیند که اگر 10 عددش رو مصرف کنید به شدت بهش اعتیاد پیدا میکنید !
خب!اینطور که شما میگید نیس!درسته!عوارضش فوق العاده زیاده ولی کسی با خوردن 10 تا ترامادول که معتاد نشده.در ضمن اثراتش برای انزال زودرس واقعا قوی هست!پس نمیشه گفت باور غلط...
یک سوال دیروز دوستامن من یک دارو خریده بودنند با نام ترامادول آیا عوارضی داره من که نخوردم یک کپسول سبز رنگ بود اگه این دارو را بخوری چی می شه؟
قبلا در این مورد بحث مفصلی شده...
اینم لینک تاپیکش:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با عرض سلام. من حدوداً یک ماهی هست که به خاطر تنگی نفس و آسم که دکتر اون رو تشخیص داده، شربت تئوفیلن جی مصرف می کنم. البته این شربیت رو هم دکتر نوشته. اوایل خوب اثر می گذاشت و سریع هم مجاری تنفسی رو باز می کرد ولی هر چی بیشتر می گذره اثرگذاریش کمتر می شه. حالا قرص تئوفیلین، اثرگذاریش بهتره؟ در ضمن از چه نوع از قرص تئوفیلین؟ راستی استفاده از شربت تئوفیلین جی باعث جوش های پوستی هم می شه؟ ممنونم.
شما برگرد پیش دکترت بازم.شاید لازم بشه بررسی ها بیشتر داشته باشه مشکل شما و حتما باید از نزدیک معاینه شید.فصل بهار کلا این دارو ها بی اثر تر میشن...
دوستان گرامی سلام !
سوالی داشتم خدمت شما !؟
من وقتی سرکلاس دانشگاه هستم مخصوصا وقتی که کلاس پرسش و پاسخ هست و یا کنفرانس به شدت استرس میگیرم به طوری که کلمات رو نمیتونم تلفظ کنم و صدام به شدت 2 رگه میشه !!!؟
چه کنم ؟ که از استرسم کاسته بشه ! واقعا تاثیر گذار باشه و اعتیاد نیاره ؟
---------- Post added at 03:21 AM ---------- Previous post was at 03:16 AM ----------
راستی مدتی هست که فکر میکنم به علت درس خوندن موهام ریزش پیدا کرده و نسبتا داره کم پشت میشه با اینکه اصلا نه پدر نه مادر و نه پدربزرگ و مادربزرگ ما کچل نبودند و همگی در سن بالا هم موهای پر داشتند !
چه شامپو و یا داروی موثری سراغ دارید که موهام رو تقویت کنه و پرپشت کنه !
سن من هم 25 سال است
البته نه خیلی کم پشت شده ولی به نسبت دوستام کم پشت تره
میخواهم موهام پرپشت شه ..
سوال اولت!بهترین راه درمانت تقویت اعتماد به نفست.میتونی یه سری کتاب های خوب روانشناسی به خونی و بهشون عمل کنی.این چیزی نیس که بشه با قرص و دارو خوبش کردن!هستند داروی هایی که موثر باشن ولی 100% موثر در حقیقت وجود نداره.عوارضشم زیاده که اصلا توصیه نمیکنم.مثلا برای بیماران اعصاب و کسانی که اعتیادشان را ترک میکنند قرصی با نام آلپرازو...... وجود دارد که ضد ترس و هیجان و استرس است ولی عوارض مصرف دراز مدت آن.............................این قرص چون بر حواس 5 گانه تاثیر میگذارد در صورت مصرف طولانی شخص دچار اعتیاد شده و از حواس 5 گانه آسیب میبیند-مثلا از نور فلاش میترسد از صدای تلفن همینطور و الی آخر .......حتی نسبت به لمس حساس و عصبی میگردد.البته قرص های گیاهی هم وجود دارن مثل جینسینگ یا جوشانده های گیاهی مثل سنبل الطیب و اسطوخودوس و ...
ولی شرط اول تمرین و راهکار های افزایش اعتماد به نفسه.
سوال دومت:
استرس و اضطراب می تونه به طور موقت باعث ریزش مو بشه... اما فکر کردن و درس خواندن زیاد خیر...برخی به اشتباه معتقدند: فعالیتهای فکری باعث طاسی سر می شوند!
فلسفه پیدایش این افسانه شاید این باشد که: چون مغز در داخل جمجمه و درست زیر محل رویش مو قرار گرفته، تصور می شد که کارهای فکری مثل درس خواندن باعث می شود خون به ریشه موها نرسد و آن را دال بر ریزش مو می دانستند. بعد هم مثلا با دیدن کسانی که کارشان فکری است و مویشان ریخته و مقایسه آنها با افرادی با همان سن و سال که کارشان بدنی است ولی مویشان نریخته ادعای خود را به اصطلاح ثابت می کردند..gif)
شامپو ها تاثیر چندانی در جلوگیری ازریزش مو ندارند...