دوست عزیز متوجه منظورت نمیشم سی دی که حجمش 700مگ بیشتر نیست فایل من 2 گیگ و خورده ای هست چطوری می تونم این فایل رو با سی دی امتحان کنم![]()
دوست عزیز متوجه منظورت نمیشم سی دی که حجمش 700مگ بیشتر نیست فایل من 2 گیگ و خورده ای هست چطوری می تونم این فایل رو با سی دی امتحان کنم![]()
منظور این بود که یه فایل دیگه رو با cd امتحان کنید و ببینید که اصلا می تونید این کار رو انجام بدید یا نه ؟
اگر تونستید انجامش بدید اونوقت باید ببینیم که مشکل از کجاست ... OK ؟
با سلام
هر mpeg2 را با نرو رایت میکنم
حتما در convert دخالت میکند
چه کنم که فقط dvd را رایت کند و دخالت نکند حتی در حالت fast و یا disable هم با ز encode میکند
با تشکر
Last edited by abdolreza; 07-12-2007 at 14:53.
سلام من در هنگام نصب نرو با اين پيغام واجه ميشم وقتي هم ok ميكنم ديگه هيچ اتفاقي نمي افته
[[/URL]
من مشکلی با نسخه 8 و ultra دارم و اونم اینه که هر بار قبل از اجرای برنامه پیغامی مبنی بر دانلود language جدید میده راهی هست برای رها شدن از شر این پیغام ؟
کسی راه حلی نداشت ؟!من مشکلی با نسخه 8 و ultra دارم و اونم اینه که هر بار قبل از اجرای برنامه پیغامی مبنی بر دانلود language جدید میده راهی هست برای رها شدن از شر این پیغام ؟
--------------------------------------------------------------------------------
سلام من وقتی با کارت تی وی کپچر میکنم موقعی که میخوام روی دی وی دی رایتش کنم بعد از انکود حدود 2 تا 3 ساعت اونو رایت میکنم ولی یه مشکلی که به وجود میاد اینه که روی سی دی یه سری خطوطی میندازه از کیفیتش کم نمیشه ولی بعضی جاهای فیلم گیر میکنه و دیگه رد نمی کنه.
با این مشخصات کپچر میکنم:
[PAL DVD]
Format: MPEG-2
Audio:
Format: MPEG-1 Layer II
Sampling Rate: 48.0 kHz 16-bit Stereo
Bit Rate: 224 KBits/sec
Video:
Size: 720x576
Frame Rate: 25.00 frames/sec
Bit Rate: 6400 KBits/sec
Total:
Bit Rate: 6883 KBits/sec
File split size : 4063 MBytes.
در ضمن با نرم افزار Nero7 در قسمت Make Your Own DVD Video کار میکنم همون جایی که Auto run میسازن
وحجم فیلم هم 2.80 GBهست.
آقا يكي به من يه راهي بگه كه بتونم فيلمهام رو به صورت DAta روي DVD بريزم و روي DVD-Player پخش كنم. با هر كانورتوري امتحان مي كنم جواب نميده. كمك كنيد لطفاً.
در هنگام پرسش اینستال لنگویج رو بزن و در پنجره باز شده انگلیسی رو به عنوان زبانت قرار بده و بعد OK کن من هم همین مشکل رو داشتم و با این کار دیگه اون پیغام برای من نیومد ...
دوست عزیز من هم فیلم هایی رو که از اینترنت می گرفتم رو اول با یه ترم افزار دیگه انکود می کردم و بعد با نرو رایت می کردم مشکل من هم مثل شما بود اول dvd های خام رو عوض کردم ولی مشکل حل نشد نوع و نرم افزار انکود رو عوض کردم ولی فایده ای نداشت !
در آخر فیلم خودم رو با 4x رایت کردم و مشکلم حل شد ( خیلی ساه بود نه؟ )
از Nero Vision استفاده کن و سرعت رو روی 4 بذار ...
در صورت رایت با این فرمت فکر کنم که فقط بتونید تو کامپیوتر فیلم هاتون رو ببینید ( از حرفه ای ها بپرس ! )
مگر اینکه روی DVD Player مورد نظر نوشته باشه که فرمت های ساپورت شده : Data , Xvid , Dvix . MP3 ()و ...
آقای کریمی عزیز من همه رایت ها رو با سرعت 4x میزنم
Last edited by mohammad36; 22-12-2007 at 23:34.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)