تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 34 اولاول ... 19252627282930313233 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 331

نام تاپيک: سریال مرد هزار چهره

حـــــرفـه ای dogtag's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مرز غربی تهران بزرگ! ایمیل: goodboy.php@gmail.com اسپم ها: 2,200!!! :دی

پيش فرض

دوستان راستی اینو هم بگم که عینک کاراکتر مسعود شستچی توی لوکیشن دادگاه شکسته بود و این شکستن عینک باید یه جایی از داستان اتفاق می افتاد که به همت برادران قیچی به دست متاسفانه اون رو هم ندیدیم.
    این که فکر کنم توی اون ماجرای شلوغی جلوی دادگاه شکسته باشه

چه ربطی داره عزیز جون ؟ من می گم که بعدا تو تکرارش صداها رو Remix کردن و اون قسمت ها رو بریدن.
    ولی جداً اگر کسی می دونه اون "(فرهنگ)" چی رو می رسوند که اونقدر تابلو حذفش کردند، بگه تا ما هم استفاده کنیم

ممنون

حـــــرفـه ای dogtag's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مرز غربی تهران بزرگ! ایمیل: goodboy.php@gmail.com اسپم ها: 2,200!!! :دی

پيش فرض

امشب که تکرارش پخش شد، دیدم که خدایی داره نقد سازنده می کنه:
    1- مثلاً همون ادارات که کار رو راه نمی اندازن
    2- (نمی دونم این رو از قصد انجام داده یا نه ولی...) توی این قسمتش یه پلاک قرمز نشون داد که داشت با زن و بچه اش می رفت خونه ی مادر زنش (هر، هر، هر. من چقدر با نمکم!)

بعد اصلاً یه چیز دیگه هم وجود داره:
    این چه بیاد درد جامعه رو بگه و چه نگه، یا طنز آلود بگه یا مستقیم، چه فرقی می کنه؟
    مثلاً مردم نمی دونند مشکل جامعه چیه؟
    چون نمیشه درستش کرد، به نظر من اصلاً مطرح نشه بهتره.
    مثل این می مونه که به یکی بگی که "شما سرطان خون داری!". یا رو چی کار می تونه بکنه؟ می تونه درستش کنه؟
    فقط می تونه بره توی شیمی درمانی و کلی کار الکی (مبارزه ی سیاسی با رژیم) که آخرش از زندگی Ban میشه (حالا خودم Ban نشم یه وقتی!)

----

فرقی نداره وقتی ندونی و نبینی غصه ات می گیره وقتی میدونی و می بینی
    (اصلاً چه ربطی داشت)

ببخشید که انقدر خود زنی می کنم. می خوام جذاب تر بشه

آخر فروم باز ARASH66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    ■ قلب زمین

پيش فرض

من یه جایی شنیدم که 8 قسمت دیگه داشته که سانسور کردن.
    مثلا میره جای مهران مدیری ، میره جای رییس فدراسیون فوتبال.
    بابا يه چيزي بگيد آخه جور دربياد.
    اينو واسه 13 روز عيد ساختن نه 90 قسمتي.

آخر فروم باز hamidrezaaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    T*E*H*R*A*N

پيش فرض

بابا يه چيزي بگيد آخه جور دربياد.
    اينو واسه 13 روز عيد ساختن نه 90 قسمتي.
    البته 15 قسمت بود که شده 13 قسمت این یه تیکه از مصاحبه نویسنده مرد هزار چهره اس که خودش گفته 15 قسمت :

Last edited by hamidrezaaa; 05-04-2008 at 01:41.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

در کل میتونست قسمتهای بیشتری داشته باشه.

آخر فروم باز sarina_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    (*v*)

پيش فرض

آخه زیاد هم میشد قسمتاش دیگه خیلی بی مزه میشد .... ولی در کل خیلی نکته دار بود

آخر فروم باز Mahiar0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دركل خوب بود

حـــــرفـه ای karin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Far away from here

پيش فرض

و اما فرهنگ!

بعد از کلی تحقیقات به نتایج اندکی رسیدیم اما خب همون یه کم هم غنیمته!

همون طور که در جریانید پدر آقای قزاقمندیان این داخل پرانتز فرهنگ رو نداشتند و هر کاری هم می کردند کاملا مشخص و معلوم بود (از کسی پوشیده نبود که قزاقمندیان پدر چه کار می کنه، هر چند می خواد کار غیرقانونی و خلافی باشه)

اما قزاقمندیان پسر با اضافه کردن همون پرانتز تمام کارهای غیر قانونی رو در ظاهر کاملا قانونی انجام می ده!

اینا رو خودم کشف نکردم حاصل برخی مطالعات اینترنتیه

با فرض این که واقعا منظور این بوده باشه، اگر سانسور نمی کردند کمتر کسی متوجه اون می شد اما وقتی سانسور شد همه با خودشون فکر کردن مگه چی بود که قیچی شد!

پروفشنال rvin@'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    هرجا که خلاقیت و تنوع باشه!

پيش فرض

با فرض این که واقعا منظور این بوده باشه، اگر سانسور نمی کردند کمتر کسی متوجه اون می شد اما وقتی سانسور شد همه با خودشون فکر کردن مگه چی بود که قیچی شد!
    دقیقا همینه . اینا اونقدر بد سانسور می کنن که یه بچه 4 ساله هم می فهمه .

آخر فروم باز S@eid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پایان "مرد هزار چهره" تغییر کرد ...

رضا رشیدپور از تغییر یافتن پایان‌بندی مجموعه تلویزیونی "مرد هزار چهره" و بازی دوباره خود در تازه‌ترین ساخته مهران مدیری خبر داد.
    این مجری تلویزیون درباره بازی خود در "مرد هزار چهره" و تفاوت آن با تیزر پخش شده به خبرنگار مهر گفت: "پایان مجموعه به دلیل حساسیت‌های ویژه با تعامل سازندگان تغییر کرد و با توجه به علاقه‌ای که به مهران مدیری دارم، در پایان جدید "مرد هزار چهره" بازی کردم."

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

سیل واکنش های مثبت و منفی به "مرد هزار چهره"

شبکه اول با مجموعه "پیامک از دیار باقی" سیروس مقدم، شبکه دوم با "نشانی" رامبد جوان، شبکه سوم با "مرد هزار چهره" مهران مدیری و شبکه تهران با "قرارگاه مسکونی" جواد رضویان نوروز را همراهی کردند. در میان این چهار مجموعه بیشترین سهم حاشیه‌سازی طبق پیش‌بینی‌ها و مانند همیشه از آن مجموعه مدیری شد.
    مدیری با طنزی خاص که در کارهایش پیگیری می‌کند و البته از نوع نگاه نویسندگان وارد آثارش می‌شود، همواره نوک پیکان انتقادات را متوجه خود می‌کند و این بار هم قاعده کلی تغییر نکرد. بخصوص با توجه به اینکه ماجراهای "مرد هزار چهره" بدون آنکه در فضا و مکانی تخیلی روی دهد، مستقیماً به اجتماع روز ارجاع می دهد.
    هنوز دو سه قسمت از پخش این مجموعه نگذشته بود که خبر شکایت ثبت احوال فارس از این مجموعه در صدر قرار گرفت. در این دادخواست مواردی چون انتصاب شخصیت اصلی داستان به عنوان شخص کلاهبردار شیاد و متقلب در مجموعه ثبت احوال شیراز، ارائه فضای بی نظم و خارج از شأن اداری در ثبت احوال شیراز و القاء سوء استفاده از موقعیت شغلی توسط کارکنان اداره کل ثبت احوال شیراز، به عنوان دلایل و مستندات ذکر شده است.
    در این دادخواست ثبت احوال استان فارس خواستار اعاده حیثیت و دریافت 21 میلیارد ریال به عنوان خسارت معنوی وارد شده به این سازمان شده است. جالب اینکه این تازه آغاز راه بود، یعنی اولین کاراکتری که به واقع خود مسعود شصتچی واقعی بود و هنوز قرار گرفتن او در نقش کاراکترهای اشتباهی شروع نشده بود.
    هر چند هنوز پزشکان که از فعالان عرصه اعتراض به مجموعه‌ها و فیلم‌ها هستند، اعتراض خود را به "مرد هزار چهره" مکتوب نکرده‌اند و البته این خاموشی به آرامش قبل از توفان می‌ماند، ولی در مقابل فعالان عرصه شعر و ادب در مقابل مقطع دو قسمتی که مسعود شصتچی به جای شاعری معاصر به نام توفان اشتباه گرفته می‌شود، موضعگیری کردند.
    مقطع پایانی اشتباهی شدن مسعود شصتچی در گروه مافیایی را می‌توان خوش‌شانس‌ترین بخش "مرد هزار چهره" دانست، آن هم از این جهت که مافیا و قاچاقچیان دارای نهاد قانونمند نیستند والا آنها هم می‌توانستند سوء استفاده از موقعیت، مناسبات و روابط خود را مورد انتقاد قرار دهند. هر چند هنوز راه اعتراض برای سازنده سه‌گانه "پدرخوانده" باز است تا ارجاعات مستقیم به کاراکتر اصلی و مناسبات آنها را مورد بازخواست قرار دهد.
    البته با حضور حیواناتی چون آفتاب‌پرست، سوسمار، مار و ... به عنوان کاراکترهای حاضر در میان گروه مافیایی، راه برای اعتراض احتمالی انجمن حمایت از حیوانات باز است تا آنها هم به سوء استفاده از ماهیت این موجودات در تعلق به گروه مافیایی معترض شوند!

هر دو مطلب از خبرگزاری مهر ....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •