تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 69 اولاول ... 1925262728293031323339 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 687

نام تاپيک: Prince of Persia: Warrior Within

اگه نباشه جاش خالی می مونه korosh bozorg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط M E H D I
    سلام

اينجاي بازي يه خورده زيادي پيچيده هست و خيلي راه بايد برين تا برسين به مقصد. اگه به اينترنت پرسرعت دسترسي دارين من براي اون قسمت لينك فيلم بازي رو بذارم براتون.

در مورد اين زمان عوض كردن ها من زياد دقت نكردم به اين چيزاش. چيزي كه من ميدونم اينه كه شاهزاده براي عوض كردن سرنوشت خودش بر ميگرده به گذشته. قسمت اول بازي بيشتر به موضوع شاه ها بستگي داشت كه من پيشنهاد مي كنم اون رو هم امتحان كنين. اون شروع مي كنه داستان جنگ پدر شاهزاده رو از اول تعريف مي كنه و ...
    با سپاس
    به این مرحله که درون میشویم, تنها اگر بگویید باید به کجا باید برسیم! سپاسگزار میشوم. یعنی پس از بالا رفتن از دیوار و گذراندن چند پرش و گرفتن طناب و ... باز هم به همان جای آغازین باز میگردیم!
    اگر همان فیلم را بگذارید بگمانم بهتر باشد.
    در این بازی هم به زبان پهلوی برمیخوریم ویژه ی دوره ی ساسانی و اشکانیست و هم به زبان پارسی باستان که به دوره ی هخامنشیان برمیگردد. زمانی برآن شدم که اینها را اگر بتوانم ترجمه کنم! اما حدس و گمانم این هست که متن درستی نیست و تنها نمادی از این زبان ها هست.
    حال اینکه چرا شاهزاده در درازای بازی زمان را عوض میکند را نمیدانم, گفتم شاید توضیحی داده شده باشد!

حـــــرفـه ای M E H D I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط korosh bozorg
    با سپاس
    به این مرحله که درون میشویم, تنها اگر بگویید باید به کجا باید برسیم! سپاسگزار میشوم. یعنی پس از بالا رفتن از دیوار و گذراندن چند پرش و گرفتن طناب و ... باز هم به همان جای آغازین باز میگردیم!
    اگر همان فیلم را بگذارید بگمانم بهتر باشد.
    در این بازی هم به زبان پهلوی برمیخوریم ویژه ی دوره ی ساسانی و اشکانیست و هم به زبان پارسی باستان که به دوره ی هخامنشیان برمیگردد. زمانی برآن شدم که اینها را اگر بتوانم ترجمه کنم! اما حدس و گمانم این هست که متن درستی نیست و تنها نمادی از این زبان ها هست.
    حال اینکه چرا شاهزاده در درازای بازی زمان را عوض میکند را نمیدانم, گفتم شاید توضیحی داده شده باشد!
    سلام

اين براي شما:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حجمش 16 مگابايت هست و ريزيوم هم داره كه مي تونين با داونلود منيجر بگيرين فايل رو.

ببخشید اگه ممکنه آخرین آبدیت و بیشتر توضیح بدین با توضیح های قبلی نتونستم پیدا کنم.همچنین از آقای مهدی تشکر می کنم به دلیل توضیح کامل
    ببينين زياد سخت نيست آپديت آخر. توي سالن اصلي كه اهرم توش هست، بايد اهرم رو به وضعيت اصلي ببرين. يعني در جهت عكس طرفي كه اتاق ساعتهاي شني هست كه ميشه موقعيت ساعت 9. بعد دقيقا مثل اول بازي،‌زماني كه هنوز اهرم رو خارج نكرده بودين، به بازي كردن ادامه بدين. يعني همون راههاي اول بازي رو بايد برين. وقتي به اون قسمت كه تو عكس هم ديده ميشه رسيدين بايد با شمشيرتون اون در آهني رو بشكنين و اون جعبه رو بيارين بيرون و با حركت پرش تركيبي به جايي كه فلش هست برين.

داره خودمونی میشه payam2200#'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

ممنون گرفتم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام
    یه سوال داشتم بعد از این که پرنس کایلینا رو میکشه با دهاکا روبه رو میشه که دهاکا اون رو تعقیب می کنه به یک زیر زمین میرسه دوباره دهاکا با شکستن نرده پرنس رو تعقیب می کنه تا به جای اول برگرده ولی در ارتفاع روی یه سکو مانند چه جوری باید پایین بیام

حـــــرفـه ای M E H D I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط nima_unicorn
    سلام
    یه سوال داشتم بعد از این که پرنس کایلینا رو میکشه با دهاکا روبه رو میشه که دهاکا اون رو تعقیب می کنه به یک زیر زمین میرسه دوباره دهاکا با شکستن نرده پرنس رو تعقیب می کنه تا به جای اول برگرده ولی در ارتفاع روی یه سکو مانند چه جوری باید پایین بیام
    ميشه بيشتر توضيح بدين؟ اگه ميشه يه عكس بذارين خيلي خوب ميشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

میشه محل up greadها رو بگید

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

سلام.
    نيما جان صفحات قبلي مهدي جان با عكس گذاشته ميتوني از اونجا پيدا كني.

آخر فروم باز jak_1300's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    italia , pisa

پيش فرض سلام من ميخواستم در بازي شاهزاده 3 3 از بازي عكسي بگيرم

سلام من ميخواستم در بازي شاهزاده 3 از بازي عكسي بگيرم براي اينكار در بازي دكمه print screenرا كه روي كيبورد واقع شده را ميزنم و بعد از بازي خارج ميشم و بعد برنامه paint را باز كرده و paste رو ميزنم اما گزينه paste غيرفعال ميشود و باز هم با اين حال ctrl+v را ميزنم و بازهم هيچ اتفاقي نمي افتد .
    حدس من اين است كه چون وقتي كه print screen را در بازي ميزنم مستقيما نميشه از بازي خارج شد و بايد چند مرحله exit كنم تا از بازي شوم وبه همين دليل paste آن ميپره
    آيا حدس من درست يا اينكه من اشتباه ميكنم؟
    اگر شما ميدانيد كه چكار بايد كرد لطفا من را راهنمايي كنيد24/04/85 ساعت 2:15

حـــــرفـه ای Amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط jak_1300
    سلام من ميخواستم در بازي شاهزاده 3 از بازي عكسي بگيرم براي اينكار در بازي دكمه print screenرا كه روي كيبورد واقع شده را ميزنم و بعد از بازي خارج ميشم و بعد برنامه paint را باز كرده و paste رو ميزنم اما گزينه paste غيرفعال ميشود و باز هم با اين حال ctrl+v را ميزنم و بازهم هيچ اتفاقي نمي افتد .
    حدس من اين است كه چون وقتي كه print screen را در بازي ميزنم مستقيما نميشه از بازي خارج شد و بايد چند مرحله exit كنم تا از بازي شوم وبه همين دليل paste آن ميپره
    آيا حدس من درست يا اينكه من اشتباه ميكنم؟
    اگر شما ميدانيد كه چكار بايد كرد لطفا من را راهنمايي كنيد24/04/85 ساعت 2:15
    سلام
    وقتي در بازي كليد print screen را فشار ميدهيد به طور خودكار عكس در محل نصب بازي ذخيره ميشود و نيازي به پيست كردن در محيط Paint ندارد

موفق باشيد

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط nima_unicorn
    سلام
    سلام.
    من فهمیدم شما کجایی عزیز .
    ببین عزیز شما اونجا باید از دست داکاها فرار کنید و هر دفعه برید یک اهرم رو پایین بیارید تا یکی دیگه از سکوها بیاد پایین ( یا بالا ؟ یادم نیست )
    اگه بازم درست بگم 4 بار باید از دستش فرار کنید هر دفعه هم آخرش پشت آب میمونه نمیتونه بگیرتون تا گریز و فرار بعدی !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •