نوشته شده توسط
korosh bozorg
با سپاس
به این مرحله که درون میشویم, تنها اگر بگویید باید به کجا باید برسیم! سپاسگزار میشوم. یعنی پس از بالا رفتن از دیوار و گذراندن چند پرش و گرفتن طناب و ... باز هم به همان جای آغازین باز میگردیم!
اگر همان فیلم را بگذارید بگمانم بهتر باشد.
در این بازی هم به زبان پهلوی برمیخوریم ویژه ی دوره ی ساسانی و اشکانیست و هم به زبان پارسی باستان که به دوره ی هخامنشیان برمیگردد. زمانی برآن شدم که اینها را اگر بتوانم ترجمه کنم! اما حدس و گمانم این هست که متن درستی نیست و تنها نمادی از این زبان ها هست.
حال اینکه چرا شاهزاده در درازای بازی زمان را عوض میکند را نمیدانم, گفتم شاید توضیحی داده شده باشد!
سلام
اين براي شما:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حجمش 16 مگابايت هست و ريزيوم هم داره كه مي تونين با داونلود منيجر بگيرين فايل رو.
ببخشید اگه ممکنه آخرین آبدیت و بیشتر توضیح بدین با توضیح های قبلی نتونستم پیدا کنم.همچنین از آقای مهدی تشکر می کنم به دلیل توضیح کامل
ببينين زياد سخت نيست آپديت آخر. توي سالن اصلي كه اهرم توش هست، بايد اهرم رو به وضعيت اصلي ببرين. يعني در جهت عكس طرفي كه اتاق ساعتهاي شني هست كه ميشه موقعيت ساعت 9. بعد دقيقا مثل اول بازي،زماني كه هنوز اهرم رو خارج نكرده بودين، به بازي كردن ادامه بدين. يعني همون راههاي اول بازي رو بايد برين. وقتي به اون قسمت كه تو عكس هم ديده ميشه رسيدين بايد با شمشيرتون اون در آهني رو بشكنين و اون جعبه رو بيارين بيرون و با حركت پرش تركيبي به جايي كه فلش هست برين.