تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 607 اولاول ... 192526272829303132333979129529 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 6066

نام تاپيک: Microsoft Flight Simulator X

داره خودمونی میشه SHAHAB111's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

خوب حالا fs passenger رو چه جوری گیر بیارم. یه لینک دانلود گذاشتین اما دانلود نمیشه.
    در ضمن من تازه این بازی رو گرفتم اگه میشه یه کم بیشتر توضیح بدید.من حتی نمیتونم هواپیما رو تو یه ارتفاع مشخص ثابت نگه دارم.آیا وقتی رو اتو پایلوت م بذارم این خود به خود انجام میشه؟تا حالا چند بار شده که مثلا از تهران پریدم رفتم تو هوا اما وقتی x رو زدم و رفتم یه چرخی تو خونه زدم وبرگشتم هوا پیما سقوط کرده بود.
    این قدر نگید آموزشو بخون. اگه میشه یه توضیح کوتاه به زبون ساده بدین.
    من نمیخوام خلبان شم فقط میخوام این سه ما هه با یه چیزی سرکرم شم.حالا چی بهتر از fs که هم آموزندست و هم سرگرم کننده.

داره خودمونی میشه DaneshD's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Sweden

پيش فرض

شما وقتی autopilot رو روشن میکنید باید داده های لازم رو هم بهش بدید، وگرنه از کجا بدونه که هواپیما رو در چه وضعی قرار بده؟
    برخواستن هم اصولی داره که اگر fspassenger رو نصب کنید میبینید حتی اگر مثل من آموزش خلبانی دیده باشید چقدر امتیاز منفی میگیرید به دلیل تعداد زیاد نکاتی که باید رعایت بشن. منظور اینکه، احتمالا بخواستن شما هم اشکال داشته که منجر به crash شده.
    برای autopilot قبل از فعال کردنش، باید ارتفاع و جهتی که میخواهید هواپیما در اون راستا قرار بگیره رو دستکم بهش بدید، دکمه های مربوطه رو هم بزنید و بعد که همه چیز آماده بود و مطمئن شدید autopilot رو روشن کنید. سیستم نگه دارنده سرعت یا auto-throttle البته مستقل از autopilot عمل میکنه. احتمالا دلیل crash برای شما این بوده که ارتفاع روی مقدار اولیه که صفر هست تنظیم بوده و منجر به سقوط شده. یا اینکه اصلا شما سیستم نگه دارنده ارتفاع رو قبل از روشن کردن autopilot فعال نکرده بودید.
    راستش توضیح موارد اینچنین ساده نیست. بهتره شما خودتون از tutorial های برنامه شروع کنید و حداقل با پنل و اصطلاحات آشنا بشید و بعد سوالتون رو به صورت concrete و موردی بپرسید. برای شروع هم بهتره از هواپیماهای تک موتوره سبک و ساده استفاده کنید که تقریبا همشون هم autopilot برای یادگیری دارند. شروع با هواپیماهای پهن پیکر و جت اصلا ایده خوبی نیست و میتونه باعث دلزدگی شما هم بشه چون خیلی سخت و پیچیده هست.
    اگر کاملا اصولی کار با این شبیه ساز رو یاد بگیرید، میشه گفت 70-80 درصد خلبانی لااقل تئوریک رو یاد گرفتید.

3. این کاربر از DaneshD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه SHAHAB111's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

شما وقتی autopilot رو روشن میکنید باید داده های لازم رو هم بهش بدید، وگرنه از کجا بدونه که هواپیما رو در چه وضعی قرار بده؟
    برخواستن هم اصولی داره که اگر fspassenger رو نصب کنید میبینید حتی اگر مثل من آموزش خلبانی دیده باشید چقدر امتیاز منفی میگیرید به دلیل تعداد زیاد نکاتی که باید رعایت بشن. منظور اینکه، احتمالا بخواستن شما هم اشکال داشته که منجر به crash شده.
    برای autopilot قبل از فعال کردنش، باید ارتفاع و جهتی که میخواهید هواپیما در اون راستا قرار بگیره رو دستکم بهش بدید، دکمه های مربوطه رو هم بزنید و بعد که همه چیز آماده بود و مطمئن شدید autopilot رو روشن کنید. سیستم نگه دارنده سرعت یا auto-throttle البته مستقل از autopilot عمل میکنه. احتمالا دلیل crash برای شما این بوده که ارتفاع روی مقدار اولیه که صفر هست تنظیم بوده و منجر به سقوط شده. یا اینکه اصلا شما سیستم نگه دارنده ارتفاع رو قبل از روشن کردن autopilot فعال نکرده بودید.
    راستش توضیح موارد اینچنین ساده نیست. بهتره شما خودتون از tutorial های برنامه شروع کنید و حداقل با پنل و اصطلاحات آشنا بشید و بعد سوالتون رو به صورت concrete و موردی بپرسید. برای شروع هم بهتره از هواپیماهای تک موتوره سبک و ساده استفاده کنید که تقریبا همشون هم autopilot برای یادگیری دارند. شروع با هواپیماهای پهن پیکر و جت اصلا ایده خوبی نیست و میتونه باعث دلزدگی شما هم بشه چون خیلی سخت و پیچیده هست.
    اگر کاملا اصولی کار با این شبیه ساز رو یاد بگیرید، میشه گفت 70-80 درصد خلبانی لااقل تئوریک رو یاد گرفتید.

خوب چه جوری میشه بهش جهت داد. من که تو آموزش ندیدم اگه شما دیدید همون قسمت رو بذارید در جواب به من.لطفا یک کلام بگید با چه دکمه ای باید سیستم نگه دارنده ی ارتفاع رو روشن کرد.یعنی چی ارتفاع رو روی مقدار اولیه که صفر هست تنظیم کردم . اصلا من نمیدونم چه جور میشه تنظیم کرد. من فرود و پرواز رو بلدم (تقریبا)اما برای مسیر های کوتاهی که میشه از اول تا آخرش پشت کامپیوتر نشست.

دربارهی لینک fs passenger هم اگه میشه یه راهنمایی کنید.

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Sweden

پيش فرض

کلا tutorial ها رو از اول انجام بدی همشو یاد میگیری.

لینک fspassenger رو گذاشته بودم. اگر کار میکنه متاسفانه راه دیگه ای نمیدونم.

در هواپیماهای سبک، روی View->Radio Stack کلیک کن و بعد ارتفاع رو ست کن در قسمت پایین و بعد روی دکمه Alt کلیک کن تا روشن بشه. حالا هروقت دکمه x بزنی autopilot هواپیما رو در اون ارتفاع نگه میداره. همینطور برای جت اما در جت همونجا روی پنل اینکار رو بکن و ارتفاع رو ست کن و دکمه Alt رو بزن تا فعال بشه و بعد autopilot.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mro229's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    پکن

پيش فرض

سلام.
    اول از همه دوستان عذر خواهی می کنم که در حضور شما جسارت می کنم .
    من این طوری استفاده می کنم. الان راجع به ش توضیح می دم.
    نخست این که Autp Pilot با دکمه Z خاموش و روشن می شه نه X .
    دوم این که برای تنظیم Auto Pilot یک سری دکمه و پیچ تنظیمات جلوی شما هست بدین شکل:

[

بازم اگه سوالی بود در خدمتم.
    دوستان اگر اشتباهی در توضیحاتم بود ببخشید.

7. 2 کاربر از mro229 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز robert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    اول از همه دوستان عذر خواهی می کنم که در حضور شما جسارت می کنم .
    من این طوری استفاده می کنم. الان راجع به ش توضیح می دم.
    نخست این که Autp Pilot با دکمه Z خاموش و روشن می شه نه X .
    دوم این که برای تنظیم Auto Pilot یک سری دکمه و پیچ تنظیمات جلوی شما هست بدین شکل:

[

بازم اگه سوالی بود در خدمتم.
    دوستان اگر اشتباهی در توضیحاتم بود ببخشید.
    از بابت عکس ممنون
    این پنل بوئینگ 747 هست که با نمونه واقعی سر سوزنی اختلاف نداره

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    پکن

پيش فرض

فوق العاده ست. خیلی جالبه. ماله FSPassenger X هست؟

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Sweden

پيش فرض

فوق العاده ست. خیلی جالبه. ماله FSPassenger X هست؟
    fspassenger گرافیکی نیست بلکه از نظر صدا، افکتهای طبیعی تر و مهمانداران و مسافرین یه چیزهایی به FSX اضافه میکنه.

11. این کاربر از DaneshD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال dani.flight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض

please expedite your climb to FL180

يه پرواز ils داشتم كه اين پيغام رو به من داد اونم صد بار منم نمي دونم منظورش چي بود .

شما ميدونيد؟

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    پکن

پيش فرض

آهان . من فکر کردم نرم افزاره دقت نکردم نوشتی پنل.
    اتفاقا دیروز شبکه خبر داشت پنل Boeing 707 رو نشون می داد که ماله Iran Air بود. خیلی جالب بود. ولی 747 یه چیز دیگست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •