20 تقیسیم بر 2 پی(3.14) متر به شعاع دایره اضافه میشه
20 تقیسیم بر 2 پی(3.14) متر به شعاع دایره اضافه میشه
ديدم رياضي هم مي شه گفتم يكي بدم خوش باشين باهاشالبته آسون هست
30 تا سكه روي هم قرار داده ايم و 2 نفر قرار است با اين سكه ها بازي كنن
كسي برنده هست كه آخرين سكه رو برداره هر نفر هم در نوبت خودش بايد يك تا شش سكه برداره حالا يه راه واسه نفر اول پيشنهاد كنيد كه هميشه برنده باشه![]()
چرا كسي جواب نمي ده ؟
سوال كه آسونه
يه مسئله آسون تر امي دم شايد حل مسئله دوم كمك به حل مسئله ي اول كرد
دو دسته سنگ داريم در هر دسته 7 سنگ قرار دارد قانون بازي اين است كه هر نفر در نوبت خود اجازه دارد از يكي از دسته ها 1تا 7 سنگ بردارد (اجازه ندارد سنگ بر ندارد ) كسي برنده است كه آخرين سنگ رو برداره
يه راهكار براي نفر دوم بدهيد كه هميشه نفر دوم برنده باشه![]()
دیروز نبودم که جواب اولی رو بدم
نفر اول 2 تا سنگ بر میداره تو حرکته اولش نفر دوم هر چقدر که ور میداره نفر اول اونقدری باید ورداره که با تعداد برداشتنای نفر دوم بشه هفتا
دومی رو برم خونه روش فکر کنم
فكر كنم اوني كه مي خواستم رو گفتي نفر اول 2 تا بر مي داره بعد نفر دوم هر چند تا برداشت نفر اول اونقدر بر مي داره كه 21 سكه بمونه بعد نفر دوم هر چند تا برداشت نفر اول اونقدر برمي داره كه تعداد سكه ها بشه 14 تا بعد نفر دوم هر چند تا برداشت نفر اول نفر اول اونقدر برمي داره كه مه تعداد سكه ها بشه 7 تا بعد نفر دوم هر چند تا برداشت نفر اول سكه هاي باقي مونده رو برمي داره و مي بره![]()
سلام
من نمیدونم هیچ کس جواب این معما رو داد یا نه اگر کسی جواب داده من جوابشو نگاه نکردم.
جواب من اینه:
اول مرد1و زن1باهم میرن اون طرف بعد مرد1بر می گرده بعد زن2وزن3میرن اون طرف بعد زن1بر میگرده مرد2و3میرو اون طرف بعد مرد2با زن2بر می گردن بعد مرد1ومرد3میرن اون طرف بعد زن3بر میگرده زن2رو می بره بعد زن2بر می گردهزن1رو می بره.
درسته؟
من درست متوجه سوالتون نشدم
این طوری درسته؟
اگه نفر اول7تا برداشت نفر دوم7تای دیگه رو بر می داره
اگه نفر اول6تا برداشت نفر دوم6تای اون دسته رو بر می داره بعد نفر اول از هر دسته یکی برداشت نفر دوم یکی اون دسته رو بر می داره
اگه نفر اول5تا برداره نفر دوم5تا از دسته دوم بر میداره بعد اگر نفر اول2تا از دسته(اول یا دوم)برداره نفر دوم2تا ی دسته دیگه رو بر می داره و اگه نفر اول یکی از یکی از دسته ها رو بر داره نفر دوم یکی از اون دسته رو بر می داره بقیش مثل دفعه قبل
اگه نفر اول4تا برداره نفر دوم4تا از دسته دوم بر می داره بعد اگه نفر اول یکی از یکی از دسته ها رو برداره نفر دوم یکی از اون یکی دسته بر می داره میشه مثل دفعه قبل اگر2تا برداره نفر دوم2تا از اون یکی دسته رو بر می داره میشه مثل دفعه قبل اگه نفر اول3تا برداره نفر دوم3تای دیگه رو بر می داره
اگه نفر اول3تا برداره نفر دوم3تا بر می داره همینجور تا آخر ادامه پیدا می کنه.
نفر اول طوری برندست که به عدد23برسه اون جوری اگه نفر دوم هر تعداد برداره نفر اول برنده میشه بعد کسی به عدد23میرسه که قبلش به عدد16 رسیده باشه کسی به عدد16 میرسه که قبلش به عدد9رسیده باشه کسی به عدد9 میرسه که قبلش به عدد2رسیده باشه خوب نفر اول همون اول2تا برمیداره
خيلي پيچيدش كردي اما درست بود
بهتر بود مي گفتي هر چند تا نفر اول برداشت نفر دوم هم همونقدر از دسته مقابل بر مي داره
اشتباه هست نفر اول بايد كاري كنه كه تعداد سكه باقي مونده براي نفر دوم مضرب 7 باشه![]()
يه سوال جديد 60 نفر قرار است اعدام شوند اما به آن ها اين فرصت را مي دهند كه زنده بمانند به اين صورت كه همه در يك رديف قرار مي گيرند و بر سر هر يك از ان ها يك كلاه به رنگ قرمز ياآبي قرار مي دهند و جلاد از نفر اول مي پرسد رنگ كلاهت چه رنگي است؟ اگر درست گفت زنده مي ماند اگر اشتباه گفت كشته مي شود و پرسيدن تا نفر 60 ادامه دارد
به اين 60 نفر اجازه داده مي شود شب قبل از اعدام همه با هم بحث كنن حالا به نظر شما بهترين راه براي اين كه كمترين كشته را داشته باشيم چيست؟
توجه كنيد كه كسي رنگ كلاه خودش را نمي داند و كسي رنگ كلاه نفر قبل خود را نمي داند
اما همه رنگ كلاه افراد جلوي خود را مي دانند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)