تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 44 اولاول ... 1925262728293031323339 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 435

نام تاپيک: Alone in the Dark

آخر فروم باز soliman's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    GameLand

پيش فرض

اخه مشکل من اینه که قفل تو موقعیتیه که اصلا نمیتونم بهش شلیک کنم ؟

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    GameLand

پيش فرض

خودم مشکلو حل گردم ولی حالا تو epsode 6 همون جایی که اوار میریزه و ادواد و سارا از هم جدا میشند و یه درب اهنی بزرگ هم وجود داره وقتی پشت در میرم یه اهرم هستش که با کشیدنش یه اهن از دیوار بیرون میاد . حالا هم نمیدونم چیکار کنم

کاربر فعال انجمن ساخت و توسعه بازی Prince_ of _Persia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینم یه عکس تمیز از شکاف روی صورت ادوارد بعد از تبدیل شدنش به لوسیفر!
    حالا فک کنم گرفتید این زخم رو صورت ادوارد از کجا اومده!

حدس می زنم تو این مدت که گم شده بود یه جورایی Humanz شده بود و پیر نشدنش هم به همین خاطر باید باشه!
    بذار شماره بعدی بازی بیاد تا بعد!
    وقتی لوسیفر به بدن ادوارد هلول می کنه اون زخم تازه می شه(کلا بدن تسخیر شده ها شکاف بر می داره)
    نتیجه می گیریم که قبلا هم لوسیفر به جسم ادوارد وارد شده بوده! و همینطور تیجه می گیریم آخر تنها در تاریکی بعدی(6) کل مردم نیویورک می تونن دوباره به حال عادی برگردن!
    اوایل بازی هم لوسیفر از زبان یکی از humanz ها به ادوارد گفت که ادوارد قبلا از مریدانش بوده بعد ازش می خواد که دوباره بهش بپیونده!
    بابا شما ها چقدر از داستان پرتید . !!
    من با اینکه هنوز بازی رو تموم نکردم کل قضیه رو گرفتم. به خاطر اینه که شما به فایلهای بازی و مسائل جانبی دقت نمی کنید همش می کشید می رید جلو

تو اس ام اس هایی که از موبایل پیرمرده ( اسمش رو یادم رفته) دست شماست خاطراتش نوشته شده که از اونا می فهیم که پیرمرده تک و تنها مونده و می گه همه رو من از دست دادم حتی ادوارد رو ولی باید به تحقیقاتم ادامه بدم. بعد تو یکی دیگه نوشته که خبری از جایی می گه که یک نفر با جای زخمی روی صورت 22 نفر بیگناه رو کشته که در اینجا پیرمرده می فهمه که ادوارد بوده و هنوز ادوارد زنده است بعدش crowdly بهش مسیج می زنه و می گه که حاضر روی تحقیقاتش سرمایه گذاری کنه که پیرمرده خوشحال می شه در میل بعدی crowdly پیشنهاد دو برابری به پیرمرد برای در اختیار گذاشتن اطلاعاتش پیشنهاد می کنه ولی اون که به نیات شوم crowdly پی برده قبول نمی کنه در آخر crowdly می گه که ادوارد رو در اختیار داره و اگه اون ادوارد رو زنده می خواد باید بیاد و لوسیفر رو که در سنگه آزاد کنه و ادوارد رو از تسخیر نجات بده ( اینجاش رو دقیقا نمی دونم ولی یک چیزی تو همین مایه ها بود که تحقیقات پیرمرد هم تقریبا در همین مورد بود)

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

بابا شما ها چقدر از داستان پرتید . !!
    من با اینکه هنوز بازی رو تموم نکردم کل قضیه رو گرفتم. به خاطر اینه که شما به فایلهای بازی و مسائل جانبی دقت نمی کنید همش می کشید می رید جلو

تو اس ام اس هایی که از موبایل پیرمرده ( اسمش رو یادم رفته) دست شماست خاطراتش نوشته شده که از اونا می فهیم که پیرمرده تک و تنها مونده و می گه همه رو من از دست دادم حتی ادوارد رو ولی باید به تحقیقاتم ادامه بدم. بعد تو یکی دیگه نوشته که خبری از جایی می گه که یک نفر با جای زخمی روی صورت 22 نفر بیگناه رو کشته که در اینجا پیرمرده می فهمه که ادوارد بوده و هنوز ادوارد زنده است بعدش crowdly بهش مسیج می زنه و می گه که حاضر روی تحقیقاتش سرمایه گذاری کنه که پیرمرده خوشحال می شه در میل بعدی crowdly پیشنهاد دو برابری به پیرمرد برای در اختیار گذاشتن اطلاعاتش پیشنهاد می کنه ولی اون که به نیات شوم crowdly پی برده قبول نمی کنه در آخر crowdly می گه که ادوارد رو در اختیار داره و اگه اون ادوارد رو زنده می خواد باید بیاد و لوسیفر رو که در سنگه آزاد کنه و ادوارد رو از تسخیر نجات بده ( اینجاش رو دقیقا نمی دونم ولی یک چیزی تو همین مایه ها بود که تحقیقات پیرمرد هم تقریبا در همین مورد بود)
    خوب منم همینو گفتم دیگه! غیر از این بود که ادوارد در تسخیر لوسیفره؟؟؟
    اینایی که گفتی فارسی خوندنشم پیچیدس چه برسه به انگلیسی ترجمه کردنش!
    بیخیال باو!
    خودم مشکلو حل گردم ولی حالا تو epsode 6 همون جایی که اوار میریزه و ادواد و سارا از هم جدا میشند و یه درب اهنی بزرگ هم وجود داره وقتی پشت در میرم یه اهرم هستش که با کشیدنش یه اهن از دیوار بیرون میاد . حالا هم نمیدونم چیکار کنم
    ........
    آهان یادم اومد!!!
    ببین باید با استفاده از اون آهن یه سطح شیبدار درست کنی با اون لیفتراکه از روش رد شی!

یاد اون انیمیشنه افتادم که یارو بدون گواهینامه لیفتراک سوارش شده بود بعد کلی خسارت وارد کرد!
    Last edited by *Necromancer; 16-01-2009 at 14:41.

5. 2 کاربر از *Necromancer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    GameLand

پيش فرض

اون تکه دیوار رو چه جوری باید بلنش کنم تا به اون اهنه که از دیوار میاد بیرون برسه و شیب درست کنه؟

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    GameLand

پيش فرض

لطفا بگید من چه طوری خودمو به بالای اون برجک برسونم و یا اون موزایکی که اون علائم روشه رو چطوری فعالش کنم.
    Last edited by soliman; 16-01-2009 at 19:39.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

اگه به جا پست دادن فک کنی زود تر به نتیجه می رسی!
    اون جعبه ها رو با لیفتراک بذار رو هم بعد برو روشون!

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    GameLand

پيش فرض

اگه به جا پست دادن فک کنی زود تر به نتیجه می رسی!
    اون جعبه ها رو با لیفتراک بذار رو هم بعد برو روشون!
    دوست عزیز من منظورم برجک اون قلعه قدیمیه . همونی که فکر کنم باید یه تلسکوب بالاش باشه.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

خوب باید اسپکترال ویژن ات رو تقویت کنی
    نمی دونم دقیقا چقدر تو تلفن بری اونجا نوشته چقدر!
    برای اینکار ریشه های درخت شیطان رو بسوزون!
    روی نقشه اطراف ریشه ها برفکی شده از این طریق پیداشون کن!

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    GameLand

پيش فرض

من غیر از دوتا از اون ریشه ها همشون رو سوزوندم فقط اون دو تا که هر دوشون بالای اون تکه زمین های شکافته شده هستند و نمیدونم چه جوری خودمو بهشون برسونم . در ضمن تعداد اونایی رو که سوزوندم البته به اون شماره ای که در موبایل مینویسه 41 از 100 هستش. در ضمن تو تلفن 30 عدد از اون spectral vision رو نوشته.
    Last edited by soliman; 17-01-2009 at 00:40.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •