آره واقعا. این سامسونگ چه قد خرابه. دخترای اینجا خیلی بهترن.
من تو اینا فقط از اون دختره خوشم اومد که یه blu-ray player دستشه
میخوام بخرم اونو!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
آره واقعا. این سامسونگ چه قد خرابه. دخترای اینجا خیلی بهترن.
من تو اینا فقط از اون دختره خوشم اومد که یه blu-ray player دستشه
میخوام بخرم اونو!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
اره ال سی دی های الجی خرابند!اصلا بی کیفیتند!اون موقع که سامسونگ داشت شیوید پلو میپخت الجی شرکت اول 100 اینچیها بود!
امین نذار دعوا بشه![]()
یعنی میخوای تکنولوژی سامسونگو با الجی مقایسه کنی ؟ نه جدا روت میشه ؟![]()
آقا امین اولین شرکتی که بالای 100 اینچ زد شارپ بود که 108 اینچی زد. اونم فول اچ دیاره ال سی دی های الجی خرابند!اصلا بی کیفیتند!اون موقع که سامسونگ داشت شیوید پلو میپخت الجی شرکت اول 100 اینچیها بود!
سامسونگ همچین چیز شاخی نیستا!یعنی میخوای تکنولوژی سامسونگو با الجی مقایسه کنی ؟ نه جدا روت میشه ؟![]()
واسه شما نیست ...سامسونگ همچین چیز شاخی نیستا!
از سونی تکنولوژیش بیشتره ... گذاشتم که مقالشو !
بسی خندیدیم.واسه شما نیست ...
از سونی تکنولوژیش بیشتره ... گذاشتم که مقالشو !
البته من به نظر شما احترام میزارم. هر کس خق داره هر طور که دوست داره فکر کنه شاید من اشتباه میکنم
شما بخندی یا نخندی توفیقی به حال آمار جهانی منتشر شده در سال 2007 نمیذاره که نشون میده تکنولوژی سامسونگ از سونی ژاپن - کنون - الجی رد شده ....
حالا شما بخند یا نخند !
یعنی واقعا شما هنوز به تکنولوژی سامسونگ ایمان نیورد دید ؟ این همه خبر آقا سامسونگ گذاشت . شما هم یکی از سونی بزارید . سونی کجا و کی میتونه چیپهای کارت گرافیک تولید کنه ؟ ولی سامسونگ داره تولید میکنه این نشون دهنده تکنولوژی سامسونگ . تا حالا هارد دیسکهای مکستور رو دیدید . تمام ترانزیستورهاش رو من دیدم روش نوشته سامسونگ ! سامسونگ خیلیییییییییییییی جلوتر از سونی . دیگه ال جی و فلیپس و ... که هیچ . ناسلامتی سامسونگ توی کل برندهای دنیا رتبه 21 رو اورد . توی این رقابت حتی هیندای و کوکاکولا هم بودند ال جی هم رتبه 97 . سونی که فکر کنم اون ته ته ها بود !
Last edited by mahyarSAMSUNG; 02-05-2008 at 09:00.
دوستان مثل این که قراره اتفاقایی بیوفته
در صورت رعایت نکردن همونطوری که همتون میدونید تاپیک قفل و با کاربران متخلف برخورد میشه
این آخرین اخطاری باشه که میدم
ممنون
چون زمان معرفی محصولات سامسونگ در ایران این شرکت در رده 1 تولید میکرد محصولاتش رو
(رده 1 کپی از محصولات درجه 1 بازار)
حالا باورش سخت شده که این شرکت سازنده بزرگی برای خودش شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)