اگه اصلشم نباشه copy پیدا میشه ولی باید بگردی
بابا سیمس 2 ام ممنوع بود اما بچه ها خیلی راحت کپی می کردن از روش می فرستادن توی بازار هیچ غمتون نباشه قول می دم تا 30 روز دیگه اگه سرچ کنید خرید اینترنتی سیمس 3 هزار تا لینک میاد(البته می دونم که تاریخ انتشار یه چیز دیگه است ولی توی بازار سیاه ایران 30 روز دیگه پره
![]()
من که زیاد امیدی به این بازی ندارم
باید Maxis می ساخت...
در مورد ممنوع بودن هم میشه دانلود کرد
یا اگه سرعتش رو ندارید برید کافی نت درخواست دانلود بدید...
یعنی چی شما یعنی می گی چون ماکسیس درست نکرده بازی بده؟ اگه عکساشو دیده باشی اون سیمس 2 رو که ماکسیس جنابعالی درست کرد کلن رو هم بزاری با دو سه نفر و دویستاکامپیوتر درست شده اما سیمس 3 که ماکسیس دخالت نداره 20 نفر از بهترین سازنده های انیمیشن توشن محیطش هم که خیلی بهتره
اين جارو ببينيد
اين ها دو عکس مبتديانه از محيط باز بازي بود حالا اين رو بنگر تازه اين فقط قسمتي از اون هاست يعني خيلي ها توي 10 هفته عضو اين گروه مي شوند که فقط با اواتر سيمسي که خودشون ساختن هستن
![]()
Last edited by Zende; 12-05-2009 at 21:27.
از همه ممنون خيلي اميدوار شدم.
چون من يكي از طرفدار هاي پرو پا قرص سيمز 2 هستم ديگه حساب 3 ش رو بكنيد!![]()
باید بدونید که Redwood Shored استودیوی مرکزیه خوده EA Games هست و معمولا بهترین بازی های از اونجا در میاد!!!!!!
اتفاقا بهتر شده چون که الان استودیوی مرکزی EA داره این بازی رو میزنه و حتمی روی این بازی حسابی باز کرده نکه رقیبی نداره می خواد کاملا یک بازیه تر و تمیز رو به بازار عرضه کنه!
میتونید از اینجا هم بفهمید : ( توی قسمت EA )
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by 779; 12-05-2009 at 19:54.
من نگفتم بده.نظر شخصی خودمو گفتم
از روی عکس که نمیشه فهمید کیفیت بازی در چه حده،باید بازی کرد
4 تصویر جدید از نسخه iPhone:
![]()
![]()
![]()
![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)