Idm 5.12.0.8
ورژن من اینه لطف کنین براش فارسیساز بدین و بگین که چیجوری 10 تا فایل رو یک جا دانلود کنم ....
يه سوال ديگه هم داشتم :
امكان دانلود از يوتيوب با ورژن 5 Idm هست؟ اگر امكان داره چه جوريه و اگر امكان نداره
ايا ميتونم اين ورژن رو اپديت كنم ؟ چون زبان فارسي داره دوس ندارم حذفش كنم و ورژن جديد نصب كنم
-----------------------------------------------------
ميخاستم بدونم روش كار با گربر در اي دي ام چجوريه؟
Idm 5.12.0.8
ورژن من اینه لطف کنین براش فارسیساز بدین و بگین که چیجوری 10 تا فایل رو یک جا دانلود کنم ....لینک بالا مربوط به فارسی کردن IDM 5 استکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد داونلود همزمان 10 فایل هم باید بگم که
بعد از این که این 10 فایل یا هر چند تا فایل رو در لیست MAIN Download قرار دادی
باید بری قسمتSchedudler و بعد از انتخاب Main download بری به تب دوم با نام File in the queue و مقدار را به 10 یا هر عدد که خواستی تغییر بدی
================================================== ==
سلام دوست عزیز
بهتر اینه که سرور خودidm هیچ وقت آپدیت نکنی چون بعد کرک کردن اون خیلی مشکل می شه ومعمولا می ری جز بلک لیست اما نسخه های بالاتر رو می تونی از همین فروم دانلود کنی( بخش دانلود نرم افزار) وراحت هم کرک می شن اما برای فارسی کردن نسخه های بالاتر از 5.11 می تونی از پست 271همین تاپیک فایل فارسی رو دریافت کنی و اون رو به زبان های idm ات اضافه کنی.
ممنون دوست من اما سرچ كردم دانلودش پيدا نكردم از سايتاي ديگه ميگيرم
اميدوارم كه فارسي سازش كار كنه
Last edited by death knight; 29-07-2008 at 18:05. دليل: دوباره سرچ كردم پيدا شد دارم 5.14 دان ميكنم
به نظر شما راهی هست برای اینکه فایلهایی که توسط اینترنت دانلود منجر از اینترنت دانلود میشه مثلا 99 درصدش پر میشه بعد به خاطر قطع اینترنت دیگه نمیشه ادامشو دانلود کرد به خاطر محدودیت سرور هایی مثله رپید شیر . رو بعد از قطع شدنش یه جوری اجرا کرد؟ مثلا یه فایل زیپ باشه که 50 مگ توش مثلا اهنگ هستش.حالا سره 99 ارتباط قطع شده.دیگه هم نمیشه دوباره دانلود کرد به خاطره حجم بالا.حالا میشه یه جوری این فایل رو پیدا کرد که اجراش کرد؟ جطوری میشه این کارو کرد؟ تو dap میشد ولی تو دانلود منجر تا حالا نتونستم راهی پیدا کنم.شما راهی دارید؟
اگر به حالت عادي و با برنامه معمولي اين 99 درصد را دانلود كرده باشي؛ نــــــــــــــــــــــــ ه
ولي راه هايي هست رپيد رو دور بزني و حتي بدون داشتن اكانت دانلود با Resume داشته باشي.
به بخش آرشيو موضوع هاي مهم سر بزن ....
ببخشيد چطور ميشه dap فايل ها رو بدون پسوند .dap دانلود كنه البته تا زماني كه هنوز دانلود كامل نشده,البته ايم سوال من در مورد همه دانلود منيجرها صدق مي كنه.ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)