تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 241 اولاول ... 192526272829303132333979129 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 2404

نام تاپيک: روشهای حل مشکل Show Hidden Files و از بین بردن انواع ویروسهای کامپیوتری ( فهرست مطالب در پست اول)

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام مهدی جان.
    من یه ویروس گرفتم که تو پلیرم یه فولدر Recycler درست کرده.
    پست 263 رو خوندم ولی نشد.
    این ویروسه مثل Autorun.inf عمل میکنه.
    میشه کمک کنید.
    سلام دوست عزیز

راستش Recycler ویروس نیست . بلکه یه سطل بازیافت هست برای فایلهایی که شما پاک می کنید .

شما پلیر را به سیستم وصل کنید و سپس فایلهای مخفی و سوپر هایدن را از حالت مخفی در بیارید و بعد داخل پلیر برید و ببینید که داخلش فایلی به اسم Autorun.inf هست یا نه . اگه بود اون را پاک کنید . و فولدر Recycler را هم اگه خواستید می تونید پاک کنید .
    توی پست اول نحوه پاک کردن ویروس اتوران را گفتم .

موفق باشی .

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

من سیستمم این مشکل نشون ندادن فایلهای مخفی رو داره ولی هیچ اروری نمیده فایل اتوران هم نداره ولی موقعی که کارت خوانمو به دستگاه وصل میکنم یه پیغام شبیه موقعی که سی دی داخل درایوه ویهو درش میاریم میده میگه
    SoundMix.exe - No disk
    فقط هم وقتی گوشیمو از طریق Hub کارت خوان وصل میکنم کلیک راست میکنم دوتا گزینه خرچنگ قورباغه داره و در Task Manager هم فایل Sound MIX وجود داره.

حالا کامپیوتر به درک . ویروس تو گوشیمو چه جوری پاک کنم؟
    سلام دوست عزیز

اگه به صفحه اول این اموزش نگاه کنی نحوه حل این مشکل را توضیح دادم . به صفحه اول این تایپک رجوع کن .

اون گزینه های خرچنگ غورباغه که می گید یکی از نشانه های ویروس اتوران هستش .

شما کافیه گوشی خودتون را به کامپیوتر وصل کنید و سپس فایلهای مخفی و سوپر هایدن کامپیوتر را از حالت مخفی در بیاری سپس با راست کلیک کردن و زدن گزینه open وارد حافظه گوشی خودتون بشید
    ( نکته بسیار مهم : حتما با راست کلیک کردن و زدن گزینه open وارد بشید چون اگه دابل کلیک کنید ویروس فعال خواهد شد ) بعد از این که وارد گوشی شدی ویروس اتوران را پاک کن بعد از این کار همون طور که گوشی به کامپیوتر وصل هستش سریع بدون انجام هیچ کار اضافی سیستم را ریستارت کن .

می تونی رم گوشی را به کارت خوان بزنی و همین کار را انجام بدی .

در مورد ویروس SoundMix.exe هم به صفحه اول همین تایپک رجوع کن .

موفق باشی .

آخر فروم باز BLACK-BLACK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهرون,لواسون,دارآباد

پيش فرض

می تونی رم گوشی را به کارت خوان بزنی و همین کار را انجام بدی .
    اخه گوشی من اصلا رم نمیخوره K510 هستش
    بعد از این که وارد گوشی شدی ویروس اتوران را پاک کن
    گوشی من اصلا همچین فایلی توش نیست ولی اون خوچنگ غورباقه ها میاد.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

اخه گوشی من اصلا رم نمیخوره K510 هستش

گوشی من اصلا همچین فایلی توش نیست ولی اون خوچنگ غورباقه ها میاد.
    سلام دوست عزیز

اولا ویروس اتوران هیچ اسیبی به گوشی موبایل وارد نمی کنه . اصلا ویروس اتوران ، جزء ویروس های مخرب نیست که بخواد اسیبی وراد بکنه . پس نگران از این که گوشی شما دچار مشکل بشه نباشید . چون این ویروس به گوشی ها اسیبی وارد نمی کنه .

درسته گوشی های K510 رم خور نیستند .
    اگه درست متوجه شده باشم شما وقتی گوشی را به کامپیوتر وصل می کنید و وقتی روی درایوی که مربوط به حافظه موبایلتون هست راست کلیک می کنید گزینه های خرچنگ غورباغه را می بینید .
    درسته ؟
    به سوال دیگه وقتی روی درایو های دیگه کامپیوتر راست کلیک می کنید اونها هم گزینه خرچنگ غورباغه را دارند یا نه ؟

به این سوالها جواب بده تا راهنماییت کنم .

موفق باشی .

آخر فروم باز Sajad2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران×/اسمم:سجاد/×

پيش فرض

سلام دوست عزیز

راستش Recycler ویروس نیست . بلکه یه سطل بازیافت هست برای فایلهایی که شما پاک می کنید .

شما پلیر را به سیستم وصل کنید و سپس فایلهای مخفی و سوپر هایدن را از حالت مخفی در بیارید و بعد داخل پلیر برید و ببینید که داخلش فایلی به اسم Autorun.inf هست یا نه . اگه بود اون را پاک کنید . و فولدر Recycler را هم اگه خواستید می تونید پاک کنید .
    توی پست اول نحوه پاک کردن ویروس اتوران را گفتم .

موفق باشی .
    سلام.
    من مو به مو انجام دادم ولی وقتی کلیک راست میکنم بازم خرچنگ قورباغه مینویسه؟
    چکار کنم؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام.
    من مو به مو انجام دادم ولی وقتی کلیک راست میکنم بازم خرچنگ قورباغه مینویسه؟
    چکار کنم؟
    سلام سجاد جان

اول باید این کار را انجام بدید

ابتدا وارد My Computer شوید .
    بعد از مشاهده لیست درایوها از نوار بالا بروی گزینه Tools کلیک کرده سپس گزینه Folder Options را انتخاب کنید
    در پنجره جدید باز شده گزینه View را انتخاب کنید و بروی گزینه Show hidden files and folders کلیک کنید تا دایره آن توپر شود .
    کمی پایینتر تیک گزینه Hide Protected Operationg System Files را بر دارید.حالا ok کنید

با این کار همه فایلهای مخفی و سوپر هایدن شما قابل روئیت خواهند بود .

شما باید به دو نکته توجه کنید که خیلی مهم هستند و اگه دقت نکنید مشکل حل نخواهد شد .

ابتدا شما باید پلیر خودتون را به کامپیوتر وصل کنید و بعد از این که درایو مربوط به اون توی مای کامپیوتر اومد به هیچ عنوان نباید روی هیچ کدوم از درایو هاتون دوبار کلیک کنید . شما باید برای وارد شدن به درایو هاتون با راست کلیک کردن و زدن open وارد بشید و حتی باید داخل پوشه ها هم با راست کلیک کردن و زدن open وارد بشید .

پس این نکته اول بود که باید بهش توجه کنید چون با دابل کلیک کردن روی یه درایو یا فولدر دوباره ویروس فعال خواهد شد .

پس شما با راست کلیک وارد درایو پلیر خودتون بشید و فایلی به اسم Autorun.inf را پیدا کنید و اون را پاک کنید می تونید با راست کلیک کردن و زدن open وارد فولدرها هم بشید و ببینید همچین فایلی توی اونها هم وجود داره یا نه و اگه بود از اونجا هم پاک کنید و سپس وارد درایو c خودتون هم بشید و ببینید توی درایو c هم همچین فایلی هست یا نه اگه بود از اونجا هم پاک کنید .

باز هم می گم به هیچ عنوان نباید از دابل کلیک استفاده کنید .

نکته مهم اینجاست که وقتی این ویروس را از داخل درایو ها پاک کردید بلافاصله بدون انجام هیچ کار اضافی سیستم را ریستارت کنید . حتما باید این کار را بکنید و سیستم را ریستارت کنید .

از روی کیس نباید سیستم را ریستارت کنید باید به منوی استارت رفته و گزینه turn off را بزنید و بعد هم reset کنید .

موقع ریستارت کردن حتما باید پلیر شما همون طور به کامپیوتر وصل باشه .

با این روش مطمئنا و 100 درصد مشکل حل می شه . چون این روش روی حداقل 10 تا فلش مموری و پلیر تست شده و رد خور نداره .

یا می تونید ابتدا سیستم را به طور کامل با انتی ویروس NOD32 به شرطی که اپدیت شده باشد ویروس یابی کنید و بعد یه فایل batch که توی اموزش ها گذاشتم را بگیرید و اجرا کنید .

موفق باشید .

آخر فروم باز BLACK-BLACK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهرون,لواسون,دارآباد

پيش فرض

وقتی روی درایو های دیگه کامپیوتر راست کلیک می کنید اونها هم گزینه خرچنگ غورباغه را دارند یا نه ؟
    نه اصلا نیست
    اگه درست متوجه شده باشم شما وقتی گوشی را به کامپیوتر وصل می کنید و وقتی روی درایوی که مربوط به حافظه موبایلتون هست راست کلیک می کنید گزینه های خرچنگ غورباغه را می بینید .
    بله درست متوجه شدید
    من sound mix را هم کشتم ولی اون دوتا گزینه هنوز خرچنگ قورباغه هستند
    گوشی من وقتی که با کامپیوتر وصلش میکنم مثل یک فلش درایو میشود احتیاجی هم به درایور نداره حالا من نمیدانم چه جوری این جوری شد

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

نه اصلا نیست

بله درست متوجه شدید
    من sound mix را هم کشتم ولی اون دوتا گزینه هنوز خرچنگ قورباغه هستند
    گوشی من وقتی که با کامپیوتر وصلش میکنم مثل یک فلش درایو میشود احتیاجی هم به درایور نداره حالا من نمیدانم چه جوری این جوری شد
    سلام دوست عزیز

ببینید شما برای این که بتونید حافظه گوشی خودتون را توی کامپیوتر مشاهده کنید باید درایور اونا روی سیستم خودتون نصب کنید با این کار یک درایو به مای کامپیوتر شما اضافه می شه که مربوط به موبایل شما هستش .

شما کافیه روی اون درایو راست کلیک کنید و کارهایی که در زیر بیان کردم را مو به مو انجام دهید .

ابتدا وارد My Computer شوید .
    بعد از مشاهده لیست درایوها از نوار بالا بروی گزینه Tools کلیک کرده سپس گزینه Folder Options را انتخاب کنید
    در پنجره جدید باز شده گزینه View را انتخاب کنید و بروی گزینه Show hidden files and folders کلیک کنید تا دایره آن توپر شود .
    کمی پایینتر تیک گزینه Hide Protected Operationg System Files را بر دارید.حالا ok کنید

با این کار همه فایلهای مخفی و سوپر هایدن شما قابل روئیت خواهند بود .

شما باید به دو نکته توجه کنید که خیلی مهم هستند و اگه دقت نکنید مشکل حل نخواهد شد .

ابتدا شما باید موبایل خودتون را به کامپیوتر وصل کنید و بعد از این که درایو مربوط به اون توی مای کامپیوتر اومد به هیچ عنوان نباید روی هیچ کدوم از درایو هاتون دوبار کلیک کنید . شما باید برای وارد شدن به درایو هاتون با راست کلیک کردن و زدن open وارد بشید و حتی باید داخل پوشه ها هم با راست کلیک کردن و زدن open وارد بشید .
    پس این نکته اول بود که باید بهش توجه کنید چون با دابل کلیک کردن روی یه درایو یا فولدر دوباره ویروس فعال خواهد شد .
    پس شما با راست کلیک وارد درایو موبایل خودتون بشید و فایلی به اسم Autorun.inf را پیدا کنید و اون را پاک کنید می تونید با راست کلیک کردن و زدن open وارد فولدرها هم بشید و ببینید همچین فایلی توی اونها هم وجود داره یا نه و اگه بود از اونجا هم پاک کنید

باز هم می گم به هیچ عنوان نباید از دابل کلیک استفاده کنید .

نکته مهم اینجاست که وقتی این ویروس را از داخل درایو پاک کردید بلافاصله بدون انجام هیچ کار اضافی سیستم را ریستارت کنید . حتما باید این کار را بکنید و سیستم را ریستارت کنید .
    از روی کیس نباید سیستم را ریستارت کنید باید به منوی استارت رفته و گزینه turn off را بزنید و بعد هم reset کنید .
    موقع ریستارت کردن حتما باید موبایل شما همون طور به کامپیوتر وصل باشه .
    با این روش مطمئنا و 100 درصد مشکل حل می شه . چون این روش روی حداقل 10 تا فلش مموری و پلیر و موبایل تست شده و رد خور نداره .

یا اینکه انتی ویروس nod32 را روی سیستمتون نصب کنید و اونا به طور کامل اپدیت کنید و بعد موبایل را به کامپیوتر وصل کنید و به طور کامل اون را با این انتی ویروس ویروس یابی کنید .

موفق باشید .

داره خودمونی میشه sat2they's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

فایل آموزشی PDF، به همراه تمام فایل های معرفی شده در این لینک قرار داده شده.
    برای راحتی کار و همچنین در صورت پاک شدن لینک های معرفی شده از این فایل استفاده کنید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال sherlock_Holmes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام دوست عزیز

خوب همون طور هم که می بینی ویروس Autorun.inf داری . به پست اول این تایپک مراجعه کن . نحوه از بین بردن ویروس اتوران را توضیح دارم . کافیه از روش اول استفاده کنی .

در ضمن فایل مخفی system.exe را هم همراه فایل اتوران از درایو هات پاکش کن .
    فقط هر چی توی اموزش گفتم در مورد ویروس اتوران به دقت انجام بده .

موفق باشی .
    مهدي جان ممنون... مو به مو اجرا كردم فقط يادم رفت بلافاصله ريست كنم!!
    الآن مشكلي ندارم فقط نگرانم كه چون ريستارت نكردم مشكلي پيش بياد...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •