دوستان نگه داری باطری این گوشی در چه سطحیه و چند روز دووم میاره ؟ و کیپدش چطوره راحت و سریع میشه باهاش کار کرد و اس ام اس زد ؟
بعد کار با کلیدهای لمسیش اونقدر راحت هست که نسبت به کلیدای جهتی معمولی اینو ترجیح بدین ؟
دوستان نگه داری باطری این گوشی در چه سطحیه و چند روز دووم میاره ؟ و کیپدش چطوره راحت و سریع میشه باهاش کار کرد و اس ام اس زد ؟
بعد کار با کلیدهای لمسیش اونقدر راحت هست که نسبت به کلیدای جهتی معمولی اینو ترجیح بدین ؟
سلام...............
1 روز و نصفی جواب میده البته اگه زیاد ازش استفاده کنی.
کیپدش تقریبا مثه u600 هستش و برای sms زدن خوبه.
در مورد سوال 3 صد در صد .
هم راحته هم جالب وقتی که از این 4 دکمه استفاده می کنی یه ویبره داره که می تونی قطعش کنی ولی اگه باشه جالب تره.
خوب منم ، سوالاتی دارم............!
توی ، این اینترفیس جدید........ سیستم دلیوری چطوره.........!؟ (چه ربطی به اینترفیس داره؟!) ، مثل یو 600 و 700 .......؟! یا نه......؟!
دلیوریش خفنه .البته به خاطر اینترفیسشه.![]()
داشتم.
البته الان دادم به برادرم.
سوالی داری بپرس.
ممنون سانتیاگو جان...سلام...............
1 روز و نصفی جواب میده البته اگه زیاد ازش استفاده کنی.
کیپدش تقریبا مثه u600 هستش و برای sms زدن خوبه.
در مورد سوال 3 صد در صد .
هم راحته هم جالب وقتی که از این 4 دکمه استفاده می کنی یه ویبره داره که می تونی قطعش کنی ولی اگه باشه جالب تره.
کلا از گوشی تا چه حد راضی بودی ؟ ایراداتشم ممکنه بگی ؟ اینکه واگذارش کردی به برادرت دلیلش ناراضی بودنت بود یا... ؟
یه سوال دیگه هم اینکه کلا قطعاتش خوب به هم فیکس شدن ؟ بیشتر منظورم درب باطریشه تو بعضی گوشیها در باطری یه کم لق میزنه و اعصاب خورد کنه !
سلام
santiago جان می شود یک چندتا عکس با u 900 بگیرد بزارین درکل گوشی خوبی هست من این گوشی برای خودم نمی خواهم تا حالا هرچی گوشی برای دوستام بقیه خریم با نوکیا بو ده سونی اریکسون در کل گوشی های سامسونگ چطور هسنتد ؟
نمیدونم صدای d600 راشنیدی؟از نظر کیفیت و بلندی صدا نسبت به d600 چطوره؟من چون فقط d600 داشتم ، می خواهم با اون مقایسه بشه. مرسی.![]()
سانتیاگو........![]()
یعنی چی ، خفنه.........؟! مثل یو 600 میومنه.......؟!
سیستم ، دلیور اس ام اس رو میگم ها......!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)