اینها خیلی خوبه ... روش گوشیهای سامسونگ اورجینال نصبه ... الیته سیستم tv این گوشی از N96 بالاتره ...
فکر کنم ایران گیر بیاد نه ؟
اینها خیلی خوبه ... روش گوشیهای سامسونگ اورجینال نصبه ... الیته سیستم tv این گوشی از N96 بالاتره ...
فکر کنم ایران گیر بیاد نه ؟
سلام سينا جانسلام اقا احسان گل!
من 1 ماه پیش گفتم که این ----- رو تو "بانه" دیدم. اندازه ی جلو یه 8 گیگ بود.
من نمی دونستم چیه طرف بهم گفت.قیمتش 60-70تومن بود با مارک nec !
woaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
پسر پس چرا نخريدي؟؟؟؟؟؟؟؟
ميخوام بدونم چه جورياست ؟
چيزي پيدا نكردم در موردش،همه جا الكي دو سه تا مطلب . . .نوشتن و تمام.
نميدونم چه جورياست
گفتم که من چه می دونستم چیه!!!!
تا اونجایی که فهمیدم با "یو اس بی" به گوشی وصل میشد. عین این حافظه های فلش "یو اس بی" ش سرخود بود. یه سی دی راه انداز هم داشت. یه همچین چیزی رو اگه به 95 وصل میکردم مصرفش 5 برابر میشد.
تازه اون موقع که از پخش دیجیتالی که خبری نبود!!!!!
مطمئنی ؟ چون همه میگن با بلوتوث و یا وصل میشه به درگاه کارت حافظه.شاید این یکی فرق داشته؟با "یو اس بی" به گوشی وصل میشد
100% که مطمئن نیستم ولی یه چیزی شبیه پورت یو اس بی بهش وصل بود. اندازه اش از این عکس بزرگتر بود!!!
شارژی هم بود.
من بدجور دنبالشم...
خبرشو حتما میگیرم...
قیمتش و طرز استفادش رو حتما خبر بگیر
کلوپ ان96 رو خواهشا به بحث در مورد --- h اکسترنال نکشونید!چون این گوشی خودش --- h داره و وقتی بیاد این تاپیک 200 صفحه بهش اضافه میشه فقط به خاطر سوال در مورد --- h این گوشی!پس خواهشا شما صفحاتش رو با بحث در مورد dvbh اکسترنال جلو نبرید بعدا اگه کسی گوشی رو خرید و سوالی داشت مثل کلوپ 5700 پدرش در میاد تا 700 صفحه رو بگرده!بخشی با نام dvbh اکسترنال در کلوپ گوشی ها موجود هست لطفا اونجا در مورد dvbh اکسترنال بحث کنید چون من هر وقت میام سراغ این تاپیک ان96 به امید خبری جدید در مورد این گوشی میام ولی با پستهای با موضوع --- h اکسترنال رو برو میشم!![]()
Last edited by rainysky50; 02-05-2008 at 18:14.
- FM transmitte
نداره ان 96 درسته ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)