امیر حان ، کاش این عکسها رو نمیزاشتی.............. مخصوص 2 و 3 .............!!!دی.!!!
امیر حان ، کاش این عکسها رو نمیزاشتی.............. مخصوص 2 و 3 .............!!!دی.!!!
یه جورین..................!!! مثل اینه که دارم عکس 902 میبینم......................!!!
به نظرم ، خوب نیستن............!!! یعنی به خوبی عکسهای قبلی نیستم..................!!!
برای خرید جی 810 یه کمی دلسرد شدم . چون این آی 8510 اومد ! ولی خوب تا اون بیاد طول میکشه . همین جی 810 : دی
رضا جون درسته که زوم اپتیکال روش اومده ولی انگار عکس اول کیفیتش بهتره و انگار زوم کرده وضوح عکس اومده پایین
آره دیگه علی جان........................... به نظرم نمیشه از این گوشی ها انتظار زوم اپتیکال یه دوربین رو داشت....... همون طور که نمیشه از کمرا فونها شون انتظار عکس در حد یه کمرا با همون پیکسل داشت..........!!!
ولی منم با ، پایین اومدن کیفیت موافقم................!!!
امکان نداره....
يا خطاي ديدي هست يا اينکه گوشي دچار لرزش شده.
سعید جام ، بعید میدونم.................. البته من خودم میگم یه مقدار کیفیت برای زوم میاد پایین ، ولی نه دیگه تا این حد...................!!!
لرزش رو هم بعید میدونم........... کسی که عکس گرفته میخواسته این گوشی رو به همه معرفی کنه ، مطمئنن بین چندین تا عکس اینا رو برای آپ انتخاب کرده................ مگر اینکه خودش ان 96 داشته باشه................دی.!
اين بنده خدا تا آخر زوم اپتيكال رو زده ويه كم كيفيت بياد پايين به نظر من عاديه .
دوستان من دیروز جی810 تو پاساژ اندیشه دیدم که فروشنده 670 میگفت و به احتمال زیاد این گوشی بزودی توسط مایکروتل عرضه میشه
![]()
Last edited by corey; 15-07-2008 at 11:45.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)