برگردوندم ولی حالا فیلمها خیلی کمرنگ شده!!؟؟؟؟؟؟
فیلمها هم هر گزینه ای رو میزنم فول اسکرین نمیشه قبلا روی 4:3 tv فول میشدش.این تنظیمات صفحه رو بگید چیکار کنم ممنون میشم اصلا حوصله ندارم باهاش ور برم دوباره درستش کنم
برگردوندم ولی حالا فیلمها خیلی کمرنگ شده!!؟؟؟؟؟؟
فیلمها هم هر گزینه ای رو میزنم فول اسکرین نمیشه قبلا روی 4:3 tv فول میشدش.این تنظیمات صفحه رو بگید چیکار کنم ممنون میشم اصلا حوصله ندارم باهاش ور برم دوباره درستش کنم
سلام
آقا اين سايت Farsisubtitle كه نمي دونم چش شده!!!
كسي سايتي سراغ داره كه مثل سايت فارسي سابتايتل قوي و جامع باشه؟
اگر كسي داره لطفا ذكر كنه كه شديدا نيازمندم! ....
با تشكر از لطف دوستان.
سلام
یا دکمه enter و یا middle Button موس رو فشار بدین تا فول اسکرین بشه
+
alt+g رو فشار بدین تا صفحه کنترل ظاهر بشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به قسمت ویدئو برین
از سمت چپ
sw control و
hw control
را انتخاب کنید
و برای همه موارد دکمه reset را فشار بدین
خب من مشکلم همینه که فول اسکرین میکنم صفحه فول اسکرین میشه ولی فیلم فول اسکرین نمیشه
ميدونيد من دنبال نرم افزاري هستم كلا زيرنويس رو روي فيلم قرار بده و از هم جدا نشوند
توضيح بيشتر اينكه :
من يه فيلم گرفتم و زيرنويسش رو هم گرفتم و توي كامپيوتر دارم ميبينم مشكلي هم نيست
حالا اين رو ميخوام بدم به بچه ها كه دي وي دي دارند طبيعتا توي دي وي دي امكان انتخاب زيرنويس و .. وجود نداره
بنابراين من ميخوام زيرنويس روي فيلم حك بشه و به اونها يه فايل avi بدم كه پخش كنند و فيلم رو همراه با زيرنويس ببينند
در اين مورد توضيح بديد ممنون ميشم
چند تا تاپیک در این مورد داریم :
برنامه AVIAddXSub برای اضافه کردن زیرنویس به فیلم برای تماشا در DVD PLAYER :
آموزش جامع زیرنویسدار کردن فیلم های Avi برای پخش در پلیرهای خانگی :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آموزش زيرنويس كردن فيلم هاي Divx با برنامهAVI Sub براي نمايش در پليرهاي خانگي :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بهترین و آسونترین روش Hard Sub بدون کاهش کیفیت (چسباندن زیرنویس به فیلم) :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
.....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منظورتون چیه ؟
نوار مشکی پایین و بالای صفحه؟
خب حتما فیلم شما WideScreen هستش
اما مانیتورتون نه !
امین جان این مشکل رو من هم دارم
مانیتور من 22 هست
هم اچ دی هست و هم واید
اما همیشه بالا و پایین فیلم یه نوار مشکی هست
حالا تو بعضی فیلمها بیشتر تو بعضی فیلمها کمتر
سلام.
من اومدم یه فایل notepad رو فونتشو عوض کردم . از اون موقع زیرنویسای srt هم بهم ریخته ! کلا فارسیش قاطی کرده !
هر فونتی هم نصب کردم درست نشد.
شده مثل وقتی که توی کنترل پنل و regional اینا فارسی و arabic رو انتخاب نکردیم !
چه کنم ؟
سلام
یونیکد رو توی notepad تغییر دادین
بین گزینه های ANSI و UTF-8 و Unicode و ... جا به جا کنید تا درسته رو پیدا کنید : دی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)