دوستان ببخشید کلا میخواستم بدونم چه برنامه هایی واسه ساخت موسیقی یا ریمیکس و ... هست که ادم بتونته باهاش کار بکنه یعنی بعد از یه مدت تمرین بتونه یه کاری بکنه !!! ....
دوستان ببخشید کلا میخواستم بدونم چه برنامه هایی واسه ساخت موسیقی یا ریمیکس و ... هست که ادم بتونته باهاش کار بکنه یعنی بعد از یه مدت تمرین بتونه یه کاری بکنه !!! ....
کدوم از شما تا حالا آهنگ های Comix Zone Sega Game رو شنیده اگه لطف کنید و به من نرم افزار ساخت موزیش و معرفی کنید.
بچه ها سلام من پرهام هستم ملقب به parham a.p.r می خواستم ببینم می تونید یه برنامه بیت ساز حرفه ای <البته با حجم کم>
برام بزارید
خیلی ازتون ممنون میشم اگه این کارو برام انجام بدید چون هر جا رفتم دست خالی برگشتم
Last edited by A.P.R; 13-09-2009 at 16:22. دليل: غلط دیکته
راستی اینم 3 تا آهنگ رپ که خودم خوندم اسم اولی پدر دومی اجتماع و سومی سیریش که همه کاراش رو خودم کردم وتو خونه خوندمشون لطفا نظر بدین:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدترو خدا جوابمو بدید بد جوری گیرم
یه آدرسی بدید زیر 20 مگ باشه
Last edited by A.P.R; 14-09-2009 at 08:23.
دوستان من حس خوندن صفحات قبلی را ندارم . از اینجا شروع میکنم
چطوری من آهنگی رو که خوندن بصورت دیجیتال در بیارم . از این مدلی که بنیامین و خراطها و ...... میخونن
نرم افزار و آموزشی در این باره وجود داره ؟؟
من با Dance ejay كار ميكنم
اهنگامو ميتونم اينجا بذارم؟
سلام یه سوال دارم
از بین برنامه های
نیو اندو
ریزن
سونار
اف ال استودیو
و.....
کدوم برنامه برای ساخت موسیقی
حرفه ای تر هست و دوستان به بنده پیشنهاد میکنند برم کدومو یاد بگیرم و کدوم بهتره ؟؟
سلام
هر کودم مزایا یه خودشونو رو دارن
شما بهتره مشخص کنید که تو چه سبکی می خواید کار کنید ؟
من بیشتر روی حرفه ای بودن نرم افزار تاکید داشتم که کدوم بهتره ..؟سلام
هر کودم مزایا یه خودشونو رو دارن
شما بهتره مشخص کنید که تو چه سبکی می خواید کار کنید ؟
تو مایه های سبک رپ و RnB میخوام
HipHop Ejayمن بیشتر روی حرفه ای بودن نرم افزار تاکید داشتم که کدوم بهتره ..؟
تو مایه های سبک رپ و RnB میخوام
RnB Ejay
هم هست میتونی استفاده کنی، FL STUDIO هم خیلی حرفه ایه.
ببخشید دخالت کردم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)