جدید ترین که کار کنه
فقط روی ریپریدر شیر نباشه مه باهاش مشکل دارم
جدید ترین که کار کنه
فقط روی ریپریدر شیر نباشه مه باهاش مشکل دارم
من با این کرک kis 7.0.0.125 رو کرک کردم و آپدیت هم میشه (البته تا این لحظه). به read me داخل فایل توجه کنید.
موفق باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کلیدهای جدید اینترنت سکوریتی کاسپرسکی که در یک جای دیگر آپلود کردم :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ُسلام یک سری کی که با هر ورژنی کار می کنه!
شما كليدهاي Antihacker را كه برايتان آپلود كردم تست كرديد؟چون درخواست را داديد ولي هيچ بازخوردي دريافت نكردم كه كليدها كار كرد يا نكرد؟؟!!
اقا یه کی یا کرک درست وحسابی برای ورژن 7.0.0.125 Final بذارید دمتون گرم
Kaspersky Internet Security V7.0.0.125 Final Key:
من یه سوالی دارم
من هیچ مشکلی با آپديت کردن و استفاده از kis 2006 ندارم ولی با هر بار شروع ويندوز به من برای اکتيو کردن اخطار
می ده.(زمانی رو هم مشخص نمی کنه)
حالا آيا نيازی هست من برا اين نسخه key پيداکنم
سلام دوست عزیز
من اینو گرفتم
می خوام تو قسمت نصب برنامه کپی کنم نمی شه
چه کنم ؟؟
با عرض سلام خدمت همه دوستان عزیز
یک مژده برای تمام دوستانی که از اینترنت سکوریتی کاسپرسکی استفاده می کنند :
با روشی که در پایین برایتان شرح می دهم به سادگی و درعرض چند دقیقه می توانید یک شماره سریال قانونی برای
اینترنت سکوریتی کاسپرسکی برای 6 ماه دریافت کنید و از شر دردسرهای مربوط به کرک و سریالهای غیرقانونی راحت
شوید برای این کار احتیاج به یک E-Mail معتبر دارید . برای این کار کافی است سری به لینک زیر بزنید :
در صفحه باز شده به قسمت انتهای صفحه رفته و Register Here For Free را انتخاب و فرمهای عضویت را پر کنید .پس ازکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اتمام این کار یک ایمیل به آدرسی که داده اید فرستاده می شود .بر روی لینک داخل آن کلیک کنید تا اکانت شما فعال
شود و حالا دوباره به لینک بالا بروید .می بینید که در پایین گزینه دریافت سریال فعال شده است و به همین راحتی یک
شماره سریال قانونی برای 6 ماه به دست می آورید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)