تو خود تصویر مشخصه که باید چی کار کنین.
برای انجام این ماموریت لازمه قبلش وارد منو اپگرید بشین و آپگرید Knuckle Shockwave رو خریداری کنین.
ویرایش: جای دقیقش اپگریدهای COMBAT - بخش Area Effect
تو خود تصویر مشخصه که باید چی کار کنین.
برای انجام این ماموریت لازمه قبلش وارد منو اپگرید بشین و آپگرید Knuckle Shockwave رو خریداری کنین.
ویرایش: جای دقیقش اپگریدهای COMBAT - بخش Area Effect
Last edited by havas_1980; 05-07-2009 at 13:13.
من اوایل بازی اونجا که میره توی یه ساختمونی (از سقف میپره توش) و چند تا غول میاد گیر کردم
غول اول رو میکشم بعدش 2 تا دیگه میان اونا رو هم یکشون رو میکشم وقتی میام دومی رو بکشم یهو سه تا دیگه میان هیچ رقمه نمیشه جلوشون وایساد
شما به اون غولا کاری نداشته باش اونجا 6 تا Fuel Tanker هست که باید اونارو بزنی تا مرحله تموم بشه.
این Fuel Tanker که میگه چی چیه و چجوری نابود میشه؟
توی این ساختمون 2 تا تانک چند تا کامیون چند تا بشکه چند تا سوله مانند که تخریب نمیشند و چند تا هم سربازه من همه رو ترکوندم ولی هیچ اتفاقی نافتاد
سلام دوستان فکر کنم توی ماقبل آخر گیر کردم که باید هلیکوپتری که داره میره رو بترکونیم و توی راهنما نوشته به وسیله سوار شدن بر هلیکوفترهای دیگه باید از بین ببریش ولی لامصب نه هلیکوپتری میبینم که اگه هم ببینم تا بیام سوار شم اون فرار کرده چی کار کنم؟؟؟
در ضمن یه مرحله ای بود یه توضیح داد که میپری یه جای هلیکوپتر رو میگیری و بعد سوارش میشی من این کارم نتونستم بکنم
دوستان لطفا راهنماییم کنن
منظور دوستمون اون تانکر ها که چسبیدن به دیوارها نه تانک ها.
یه مشکلی واسه من پیش امده می خاستم بدون مشکل از سی دی من یا کلا اینطوری یا حل شدنی
یه دمویی هست که خودشو شبیه مامورای دیگه کرده که سرفه می کنه بهش شک میکنن و دنبالش میرن همونجا صفحه مانیتور سیاه میشه و هر چی هم واستادم دوروست نشد
دوبار هم امتحان کردم
خواهشا کمککککک
من که همشو با آرپیحی زدم.بهترین راه اینکه یه چیزه مثل طناب اونرو آپگرید کنی بعد رو هلی کوپتر تب رو بزنی بعد E رو بزنی.![]()
منم یه جای بازی کلا گیر کرد آوردمش بیرون یه ریاستارت کردم و دوباره اجرا کردم درست شد
در ضمن میخواسته یه نفسی تازه کنیاونجا بدبختت میکنن البته بعد چن تا خنثی کردن هلیکوپترا میریزن سرت بدبختت میکنن
![]()
خوب من تا DAY 12 OF INJECTION رسیدم
بازی فوق العاده هیجان انگیزه
به قول نوید واقعا بعد از X-MEN دومین بازی خفنیه که این مدت اومده
درگیری ها و شدت اونها وخصوصا تو میحط های شلوغ جلوی HIVE ها که از زمین و زمان تیر اندازی میشه
و مخصوصا مراحلی که باید با HELI سر باز ها رو جابجا کنیم یا مرحله Chasing توسط lead hunter عالی کار شده
تنها نکته منفی بازی گرافیک نسبتا پایین بازی هست
به خصوص تو cutscence ها که اصلا مدل ها و چهره های اونها خوب کار نشده
تو فروم های خارجی حتی به این مساله اشاره شده که بعضی obejct های توی بازی ادم رو یاد نسل قبل و حتی بعضی هاشون یاد 2 نسل قبل میاندازه
که خوب با توجه به open world بودن و نداشتن load تو این وسعت بازم خوب کار شده
در کل بازی فوق العاده ای هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)