من هم خواستم همین رو بگم
کسی می تونه ورژن 9.5 این نرم افزار رو در یک هاست دیگه آپلود کنه تا قابلیت Resume داشته باشه!؟
مثلا:
diino.com یا nofeehost.com یا هر جای دیگه
ممنون میشم
منتظرم
![]()
من هم خواستم همین رو بگم
کسی می تونه ورژن 9.5 این نرم افزار رو در یک هاست دیگه آپلود کنه تا قابلیت Resume داشته باشه!؟
مثلا:
diino.com یا nofeehost.com یا هر جای دیگه
ممنون میشم
منتظرم
![]()
Last edited by SajjadKAZ2003; 05-08-2008 at 22:11.
بده يكي از اين كافي نتي ها دانلود كنن. براي من با 1500 تومن دانلود كردن...
.
.
.
![]()
سلام.
من ميخوام ببينم چگونه ميتونم با استفاده از اكانت Administrator خود در ويندوز XP، پسوورد يكي از كاربران را مشاهده كنم؟
آيا اصلا چنين چيزي ممكنه؟
با سپاس فراوان و عرض پوزش، اگر جاي بدي مطرح كردهام.![]()
تا اونجایی که من میدونم ادمین ها فقط می تونن پسورد کاربر رو رو عوض کنن و امکان مشاهده پسورد فعلی رو ندارن.
سلام
با برنامه ای که توی پیوست گذاشتم شما می تونید چه یوزر limited باشید و چه یوز Administrator راحت پسورد را بدست بیارید .
البته بستگی داره برای پسوورد از چه حروف و اعدادی استفاده شده باشه یا اینکه تعداد کاراکترها چند تا باشه . به همون اندازه زمان می بره تا پسوورد را پیدا کنه .
مثلا اگه پسوورد یه یوزر فقط عدد باشه در عرض چند ثانیه پسوورد را پیدا میکنه .
درسته زمان می بره اما دقیقا پسوورد را بهتون می ده .
موفق باشید .
سلام دوست عزیز!
بغیر از برنامه های "هک پسورد یوزر ها" که آنها هم مجبورند برن فایل Sam را هک کنند،و آنهم پسورد های طولانی را نه، دیگر هیچ امیدی نداشته باشید!
اگر در شبکه میخواهید، شاید بتونید با غیر فعال نمودن آنتی ویروس و دیگر نرم افزار های امنیتی و فرستادن تروجانی که بتونه با دقت و به ترتیب کلید هایی را که کاربر مورد نظر شما برای نوشتن پسوردش استفاده میکنه، یاد داشت کنه و به شما بفرسته، اینکار را انجام دهید. اما باز هم امکانش خیلی کمه.
در مورد تروجان هم از من مپرسید که هیچی در باره درست کردنش و... نمیدونم.
موفق باشید!
فرهمنــــــــد
اگه هم قصد ریست کردن پسوورد را دارید به ادرس زیر سر بزنید
یه فایل ایمیج وجود داره که اونا به صورت bootable روی سی دی رایت کنید و سپس باهاش سیستم را بوت کنید و پسوورد هر کدوم از یوزرها را که خواستید ریست کنید .
روشهای زیادی هم گفته شده مثل روش control userpasswords2 ( به شرطی که شما یوزر ادمین باشید )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید .
لطفا یکی با لینک مستقیم آپ کنه
مرسی
خيلي متشكرم دوستان. ممنون Roham جان، ممنون مهدي عزيز و ممنون فرحمند عزيز.
عرض كنم كه به احتمال بسيار، پسوورد تنها متشكل از ارقام هست و نرمافزار پيشنهادي مهدي جان جواب ميده.
بهرحال بازهم سپاسگزارم. تندرست باشيد.![]()
ببینید بچه ها من چنتا برنامه ردیف معرفی میکنم.دانلود با شما.به سایت زیر برید و در کادر سرچ کلمات زیر رو تایپ کنید.نتیجشو خودتون ببنید...reset-password-windows keyکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)