سلام دوستان
من يه لپ تاپ مدل وایو vgn-fz240eb دارم ميخوام روش ويندوزxp نصب كنم ولي درايورشو ندارم ميشه كمكم كنيد من چيكار كنم
سلام دوستان
من يه لپ تاپ مدل وایو vgn-fz240eb دارم ميخوام روش ويندوزxp نصب كنم ولي درايورشو ندارم ميشه كمكم كنيد من چيكار كنم
سلام دوستان
یا باید دانلود کنی یا بخری راه دیگه هم نداری
نصف اینجا در مورد سونی زدیم ... بدون خوندن مطالب چرا پست میزنید ؟
در ضمن من اگر کاربری باشه که بخاطر سریعتر جوب گرفتن پست تکراری بده دیگه اصلا راهنمایی اش نمیکنم![]()
جواب نده خوب:d
با سلام خدمت دوستان عزیز در اول تقاضا دارم تاپ ها رو بخونین بعد اگر به مقصودتون نرسیدین یه تاپ جدید بزنین تا از ازدیاد بیجای تاپ ها جلو گیری شه
من درایور فینگر پرینت دستگاه sony nr 490 رو می خواستم که البته فکر نکنم با بقیه مدل های sony فرقی داشته باشه
![]()
مرسی سهیل جان البته مدیریت اونها رو قفل و یا حذف میکنه و به تاپیک مقصد راهنمایی شون میکنهبا سلام خدمت دوستان عزیز در اول تقاضا دارم تاپ ها رو بخونین بعد اگر به مقصودتون نرسیدین یه تاپ جدید بزنین تا از ازدیاد بیجای تاپ ها جلو گیری شه
من درایور فینگر پرینت دستگاه sony nr 490 رو می خواستم که البته فکر نکنم با بقیه مدل های sony فرقی داشته باشه![]()
مدل NR که اصلا فینگرپرینت نداره !!! ، غیر از این که با app ها و sony shared library درایور نصب بشه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما میتونی از درایور مشابه اش برای ویستا هوم پریمیوم سری CR استفاده کنی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم جواب بده و مشکلی نداشته باشی
مرسی سهیل جان البته مدیریت اونها رو قفل و یا حذف میکنه و به تاپیک مقصد راهنمایی شون میکنهبا سلام خدمت دوستان عزیز در اول تقاضا دارم تاپ ها رو بخونین بعد اگر به مقصودتون نرسیدین یه تاپ جدید بزنین تا از ازدیاد بیجای تاپ ها جلو گیری شه
من درایور فینگر پرینت دستگاه sony nr 490 رو می خواستم که البته فکر نکنم با بقیه مدل های sony فرقی داشته باشه![]()
مدل NR که اصلا فینگرپرینت نداره !!! ، غیر از این که با app ها و sony shared library درایور نصب بشه :
اما میتونی از درایور مشابه اش برای ویستا هوم پریمیوم سری CR استفاده کنی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم جواب بده و مشکلی نداشته باشی
در اول شرمنده حواسم نبود مدل cr490 بود بعدش دستت درد نکنه دانلود کردم ولی تو XP جواب نداد در واقع من درایور Biometric Coprocessor رو می خوام و چون فقط فینگر نصب نیست فکر کنم اون باشه مرسی
![]()
آها برای XP میخوای ؟
ببین یه سورس بهت میدم باید کمی توش بگردی برای سری مشابه CR ... توی تاپیک درخواست درایور (همینجا) یه لینک سونی آسیا گذاشته بودم ، اگر مدل آسیا مشابه داشت درایورش رو هم برای XP 100 درصد بگیری :
یه سر هم بزن خود سایت سونی esupport برای دانلود درایورها چون سری SZ همین FP رو دارند و قابلیت نصب XP بهمراه درایورها رو داره
ممکنه بتونی پیدا کنی در درایورهای سیستم عامل دومش : XP
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)