تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 102 اولاول ... 192526272829303132333979 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 1014

نام تاپيک: آموزش: نیوک8.1 مشهد تیم از ابتدا تا انتها

مدیر انجمن طراحی صفحات وب tabriz-info's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    هالیکارناسوس

پيش فرض

سلام و خسته نباشید آقا سایتم آمار سایتو مثلا امروز 1000 تا بزدید دارم فرداش آمار امروز رو میزنه 200 تا در خالی که 1000 تا بود بعد من اون ماژول رو پاک کردم دوباره نصب کردم بعدش از قسمت ماژول ها زدم نمایش در صفحه اصلی حالا دیگه هیچ کدوم از پست هام تو سایت دیده نمیشه هیچ جوریم نمیتونم اینو از صفحه اصلی وردارم و این قسمت هم "آدرس مورد استفاده براي Google Tap" اشتباهی فیلدشو پاک کردم و یادمم نیست چی بود به نظرتون اشکال از چیه؟
    شما باید ماژول new یا همون اخبار رو نمایش در صفحه اصلی بکنی اینطوری نمایش پستهات درست میشه

اون رو از کجا برداشتی ؟ یعنی ادرس مورد استفاده در کدام قسمت خواسته بود؟

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    هالیکارناسوس

پيش فرض

سلام
    تو قالب های خودش تنظیمه ولی من قالب عوض کردم و جاش درست نیست .
    در ضمن من از ماژول تبلیغات خود نیوک استفاده می کنم .
    اگر از قالبهایی استفاده میکنید که تو پک خود نیوک هستند اونا هم تنظیم شده هستند اما قالبهای دیگه که من نمیدونم کجا تنظیم کردن شما میتونید کد تبلیغات رو از theme.php خود مشهد تیم لایت بلو بردارید و هر جا که میخواهید تو قالب جدید جایگزین کنید

پروفشنال bahal20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    خاك پاك شوشتر

پيش فرض

برای اینکه کد شما html هست ولی صفحه ما php اگه تاپیک کلاس درس php رو میخوندی متوجه میشدی
    من كه سر در نميارم مي ترسم خرابش كنم
    ميشه يه زحمت بكشي و اين دو سه خط رو درستش كني برام
    ممنون مي شم

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    هالیکارناسوس

پيش فرض

آقا صادق یه کاری کن اول کد همونطوری که هست بزار بعد اگه دیدی کار نکرد اون کاری که نم کردم بکن کاری نداره قبل از " یک / بزار
    کارذی نداره؟

داره خودمونی میشه blacksword's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

info جان اون مشکل رو تونستم بعد از ور رفتن زیاد حل کنم الان 2 مشکل داره یکی اینکه موقع ثبت نام وقتی همه چیرو میزنی اسم پاسورد و بقیه رو در پایان که اون دکمه اتمام رو میزی ارور میده که " خطا : مشکلي در رابطه با ارتباط با بانک اطلاعاتي وجود دارد" بعدیش هم همون آمار سایت که مثلا امروز 1000 تا بازدید دارم فرداش نشون میده دیروز 200 تا بازدید دارم در حالی که 1000 تا بود

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    هالیکارناسوس

پيش فرض

شما فایل config رو چک کنید ببینید با دیتابیس ست هستند یا نه

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

$
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ";
    فکر کنم همه چی درسته وقتی به قسمت بک آپ میرم دوتا دیتا باس نشون میده به این اسم : mosafer
    mosafer_mtnuke
    درسته همه چی نه؟ اون کد بالا واسه Config.php هست info جان من کم با نیوک کار کردم خواهشا یه ذره بهتر واسم توضیح بده بگیرم خیلی ممنونت میشم

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    هالیکارناسوس

پيش فرض

اولا info خالته من محمد هستم ( شوخی کردم )

دوما config درسته تازه راه انداختی سایت رو یا اینکه قدیمیه منظورم اینه که یوزر داری یا اینکه اشکال نداره از اول تست کنی؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

به به مي بينم كه تبريزي ها هم بلدن بتروكنونن

مار باش فكر مي كرديم فقط اصفهاني ها بلدن
    تاپيك عاليه عاليه كلشا خوندم فقط يه مشكلي داره و اونم از هم گسيخته بودنه مباحثه كه البته با سوالات حل مي شه
    من همه صفحات را خوندم / اتفاقا نيوك هم نصب كردم( رو لوكال ) / و لذت هم بردم
    حالا مونده ببرم روي هاست واقعي كه چندتا سوال كلي دارم

1)من نفهميدم كه اگه الف) نيوك را روي لوكال نصب كنم و بعد مطالبشا تغيير بدم و آخر ببرم روهاست بهتره يا اگه ب) از همون اول نصب ببرم روهاست
    اگه جوابتون (الف ) هست اون وقت بايد دوباره رو هاست پايگاه داده بسازم و .... يا نه آخه پايگها داده و ... اي كه رو كامپيوترم هست همشون روي گزينه لوكال هاست تنظيمه
    و همچنين اگه (الف) اون وقت خيلي فرق داره كه از ايزي پي اچ پي استفاده كني يا ومپ يا....

2)چقدر بايد پايگاه داده بخرم؟ البته فعلا يه نيوك مي خوام نصب كنم . آيا هرچي مقاله و عكس و فايل به سايتم بيفزايم كه در نتيجه فضاي بيشتري مي خواد ، روي فضاي ديتابيس هم اثر داره؟ يا نه ديتابيس هر سيستم مديريت از اول ثابته

3)در مرحله نصب نيوك روي لوكال آدرس صفحه شخصي را مي خواست البته ضروري نبود /اينا چي بايد بنويسم آ يا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يا .....
    راستي اگه رو هاست بردم چي اينارا بايد عوضشون كنم؟

4) من ايزي پي اچ پي 8.1 داشتم وطبق آموزش شما پيش رفتم اما در پوشه آپاچي در ايزي ... فايل
    Php.ini نبود و فايل php.confi….‌بود (بقيه اش يادم نيست . البته تغييرات شما را كه توش انجام دادم درست شد و نيز خطاي register_globals‌هم از همينجا تغيير دادم آيا كارم اشتباه بوده يا نه (در نصب هيچ مشكلي پيش نيومد مي ترسم وقتي رو هاست فرستادم دهنم سرويس بشه )

5) بعد نصب هشدار داد حق دسترسي فايل كانفيگ را به عدد 666 ببريد اينا نفهميدم . لطفا بكمكيد

به طور كلي كارت عاليه تبريزي جون ( گمونم اسمت آقا محمد باشه )

ولي اگه مي خواهي تاپيك به روز باشه برو تو كاره plesk‌ چون تو هاستينگ هاي معروف همش دارن از اين حرف مي زنن اگه اطلاعات دقيق خواست تو سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راجع بهش كلي نوشته
    بي زحمت آموزش هاشا دربيار و اينجا به فارسي بنويس اين plesk كه دربارش مي خوندم از هر كنترل پنلي بهتره ولي يه عيب بزرگ داره كه قدرت اكستركت كردن نداره و انگار در مورد نيوك يه كمي در دسر سازه . تو همون سايت حاشيه سمت چپش نوشته انجمن گفتگو برو توش و سپس تو انجمن لينوكس / مي توني مطالبشا بخوني ببيني اگه چيزي سر در آوردي برا ماهم بگو ( منظورم اينه ببين در استفاده از plesk‌براي نيوك چه نكاتي بايد رعايت كرد و چه مشكلاتي ممكنه پيش بياد و اون وقت راه حل هاشون چيه)

وري وري ممنون

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

متاسفانه سایت 1 سال راه افتاده البته سایت واسه یکی از دوستامه بعدشم آرشیوشو میخواد نمیشه پاک کرد خودم خواستم این کارو کنم ولی نگذاشت اگه بخوام این کارو کنم چه جوری باید بکنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •