تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 123 اولاول ... 192526272829303132333979 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 1224

نام تاپيک: تعمیر آبگرمکن دیواری

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام .
    1- کدوم شعله خاموش میشه ؟ مشعل یا شمعک یا هر دو ؟
    2- اگر هر دو , کدومش اول خاموش میشه ؟
    3- عمرش چقدره ؟
    4- تا حالا تعمیر شده ؟
    شاید شعله شمعک ضعیفه و گاهی خوب ترموکوپل رو گرم نمیکنه یا باد شمعک رو خاموش میکنه یا از ترموکوپل دورش میکنه .
    باز هم سلام
    از اینکه به سرعت پیگیر مشکلات کاربران می باشید تشکر می کنم
    در جواب سوالات فوق:
    1- این آبگرمکن شمعک ندارد و از سیستم جرقه زن الکتریکی استفاه می کند. در نتیجه شعله مشعل خاموش می شود.
    3- متولد مردادماه سال 1392 است!!!!!
    4- خیر
    با پیگیری که کردم متوجه شدم که این مدل آبگرمکن دارای سنسور حرارتی است که در هنگام استفاده طولانی مدت در مناطق گرمسیری و بالا رفتن حرارت بدنه، جریان گاز را برای مدت کوتاهی قطع می کند. با این تفاسیر و با توجه به پیدا نکردن سنسور مذکور در آبگرمکن جهت از کار انداختن آن!!!! به ناچار روکش بدنه را باز کردم تا به این طریق خنک شود. فعلا کار میکند و مشکلی نداشته اما اگر نقشه ای از اجزای این آبگرمکن داشته باشم شاید بتوانم سنسور را از کار بیاندازم!!!!!
    متشکرم

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

باز هم سلام
    از اینکه به سرعت پیگیر مشکلات کاربران می باشید تشکر می کنم
    در جواب سوالات فوق:
    1- این آبگرمکن شمعک ندارد و از سیستم جرقه زن الکتریکی استفاه می کند. در نتیجه شعله مشعل خاموش می شود.
    3- متولد مردادماه سال 1392 است!!!!!
    4- خیر
    با پیگیری که کردم متوجه شدم که این مدل آبگرمکن دارای سنسور حرارتی است که در هنگام استفاده طولانی مدت در مناطق گرمسیری و بالا رفتن حرارت بدنه، جریان گاز را برای مدت کوتاهی قطع می کند. با این تفاسیر و با توجه به پیدا نکردن سنسور مذکور در آبگرمکن جهت از کار انداختن آن!!!! به ناچار روکش بدنه را باز کردم تا به این طریق خنک شود. فعلا کار میکند و مشکلی نداشته اما اگر نقشه ای از اجزای این آبگرمکن داشته باشم شاید بتوانم سنسور را از کار بیاندازم!!!!!
    متشکرم
    سلام
    اون سنسور حرارت بیش از حد هست overheat sensor
    چسبیده به همون قسمتی که آب توش گرم میشه
    یکی از دوستان هم چند صفحه قبل همین مشکل رو داشت , تعمیرکار آورد سیمهاش رو قطع کرد !!!! به هم وصل کرد و به اصطلاح مشکل رو حل کرد
    اما ایمنی رو فدای این راه حل کرد
    شما کمی از بدنه دورش کنین , حدود نیم سانت یا یک سانت
    مشکل حل میشه
    اگر نشد , بیشتر دورش کنید اما از کار نندازینش

کـاربـر بـاسـابـقـه EHSANRF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

ما یه آبگرمکن دیواری بوتان داریم 9 ساله داره کار میکنه. فقط 2 سال اول خوب کار کرد! از سال سوم که مرتباً سالانه سرویسش هم میکنیم (توسط تعمیرکار) اصلا با آب فشار کم روشن نمیشه. با فشار معمولی هم روشن نمیشه!!! تانکر آب هم نداریم. و محله ای که هستیم فشار آبش معمولیه. ( زیاد نیست ) و نمیدونم چه راهی هست تا درست بشه!!!
    به نظرتون عوضش کنیم!؟ یا تعمیر میشه!؟
    فقط شب ها بین 2 تا 5 صبح که فشار آب بالاست روشن میشه.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

ما یه آبگرمکن دیواری بوتان داریم 9 ساله داره کار میکنه. فقط 2 سال اول خوب کار کرد! از سال سوم که مرتباً سالانه سرویسش هم میکنیم (توسط تعمیرکار) اصلا با آب فشار کم روشن نمیشه. با فشار معمولی هم روشن نمیشه!!! تانکر آب هم نداریم. و محله ای که هستیم فشار آبش معمولیه. ( زیاد نیست ) و نمیدونم چه راهی هست تا درست بشه!!!
    به نظرتون عوضش کنیم!؟ یا تعمیر میشه!؟
    فقط شب ها بین 2 تا 5 صبح که فشار آب بالاست روشن میشه.
    سلام
    چند راه دارین
    پیچ حساسیت دیافراگم رو کمی سفت کنین که هزینه ای نداره
    دیافراگم رو عوض کنین که هزینه اش خیلی کمه
    روی پشت بام تانکی بزارین
    پمپ نصب کنین
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 04-03-2014 at 04:26.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام دوستان،این آبگرمکن ما یهو هنگ کرده،فشار آب مثل همه روزه اس ولی دیگه روشن نمیشه،مدلشم b3115 هست.
    آبو که باز میکنی کلی خر و خر میکنه ولی اصلا شعله اش روشن نمیشه،خودم با پیچ گوشتی ریز سوزنشو کشیدم،روشن شد و چنددقیقه که نگه اش داشتم روشن موند،ولی باز تا آب روقطع ووصل میکنی مثل قبلش میشه و روشن نمیشه،فشار آب مطلوبه ولی روشن شدن توکارش نیست.

Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام دوستان،این آبگرمکن ما یهو هنگ کرده،فشار آب مثل همه روزه اس ولی دیگه روشن نمیشه،مدلشم b3115 هست.آبو که باز میکنی کلی خر و خر میکنه ولی اصلا شعله اش روشن نمیشه،خودم با پیچ گوشتی ریز سوزنشو کشیدم،روشن شد و چنددقیقه که نگه اش داشتم روشن موند،ولی باز تا آب روقطع ووصل میکنی مثل قبلش میشه و روشن نمیشه،فشار آب مطلوبه ولی روشن شدن توکارش نیست.
    سلام . اگر شمعک همیشه روشنه و فشار گاز و آب هم خوبه پس به احتمال 99% دیافراگمش باید تعویض بشه

7. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام . اگر شمعک همیشه روشنه و فشار گاز و آب هم خوبه پس به احتمال 99% دیافراگمش باید تعویض بشه
    ممنون از راهنمایی خیییلی سریعتون.
    دیافراگم همونیه که سوزنشو خودم میکشم وروشن میشه؟

Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

ممنون از راهنمایی خیییلی سریعتون.دیافراگم همونیه که سوزنشو خودم میکشم وروشن میشه؟Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk
    سلام.

دیافراگم یک قرص لاستیکی به قطر حدود 4cm هسن كه توی کاربراتور آب هست و با فشار آب پُف میکنه وفشار میاره به اون میله که به کاربراتور گاز وصله و با پیچ گوشتی تکونش دادین .
    عوض کردنش آسونه برای کسی که دست به آچار باشه و مطالب این تاپیک رو بدونه یا بخونه . مطالب ده صفحه ی آخر رو مطالعه کنین .
    اگر همه تاپیک رو بخونین اطلاعاتتون بیشتر میشه . نکات ایمنی رو حتماً رعایت کنین .
    گاز شوخی بردار نیست . سوالی داشتین مطرح کنین
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 15-03-2014 at 15:53.

10. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام.

دیافراگم یک قرص لاستیکی به قطر حدود 4cm هسن كه توی کاربراتور آب هست و با فشار آب پُف میکنه وفشار میاره به اون میله که به کاربراتور گاز وصله و با پیچ گوشتی تکونش دادین .
    عوض کردنش آسونه برای کسی که دست به آچار باشه و مطالب این تاپیک رو بدونه یا بخونه . مطالب ده صفحه ی آخر رو مطالعه کنین .
    اگر همه تاپیک رو بخونین اطلاعاتتون بیشتر میشه . نکات ایمنی رو حتماً رعایت کنین .
    گاز شوخی بردار نیست . سوالی داشتین مطرح کنین
    خیلی خیلی ممنون از راهنماییتون.این خانم ما انقدر گیر داد که مجبور شدم زنگ بزنم شرکت،وگرنه خودم میتونستم درستش کنم.با اومدن و تعویض اون واشره 25000 گرفتن.
    ولی عوضش مستقیم دیدم و فهمیدم چجوریه

12. این کاربر از jjefri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

سلام دوستان تو رو خدا مشکل منو حل کنید این روز اول عیدی حسابی حالمون گرفته شده
    ما یه آبگرمکن بوتان b3115 داریم که دو روزه با اینکه فشار آب خوبه و شعله هم روشنه میشه و شعله هم خوبه ولی آب رو اصلا گرم نمیکنه البته از آب سرد یکم دماش بالاتره، به هیچکدوم از شیراش هم دست نزدم یه شیر داره که به لوله آب تو دیوار وصله و یکی هم یکم جلوتره که به یه چیز بزرگتر وصله
    خودم فکر کنم تنظیمش بهم خورده ولی تنظیمش رو بلد نیستم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •