آخ که چه حالی کردم من...میلان که اوت شد
این رئال و بارسلونم حذف شن دیگه آخرشه!!!
فردا که رئال حذفه میمونه بارسا...
میلان
لیورپول
پورتو
چلسی
شالکه 04
رئال مادرید
المپیاکوس
سلتیک
بارسلونا
لیون
منچستر
رم
اینتر
فنرباغچه
سویا
آرسنال
آخ که چه حالی کردم من...میلان که اوت شد
این رئال و بارسلونم حذف شن دیگه آخرشه!!!
فردا که رئال حذفه میمونه بارسا...
با بارسلون چی کار داری رفیق؟
ولی جای بایرن خالیه![]()
سلام به همه
با این باخت هیچ چیز از ارزش های میلان کم نمیشه تازه اتفاق خاصی نیافتاده همه تیمها یه روز خوب دارن و یه روز بد که از شانس آرسنال میلان در روزهای بدش به سر می بره ...
توجیه باخت نیست :
ولی حق بدین اگه تیمی تهت فشار هوادارانش برای گل زدن باشه و دارو مسابقه در 2 دقیقه 3 اشتباه فاحش داشته باشه که حتی Kaka" رو با اون حرکات مواجه کنه دیگه روحیه ای برای ادامه بازی نداره و باید هم میانه میدان رو خالی کنه تا از اون فاصله گل بخوره
پس همگی بگین توپ تانک فشفشه ....
در آخر بازم میگم سلطه ما بر لیگ های اروپایی همچنان ادامه داره
ولی حیف که هر تیمی قهرمان میشه آبروی اروپا رو در برابر تیمهای آمریکایی می بره ( حداقل تاریخ این رو به صراحت نشون میده)
اون 15 تا رای هم برای ما می مونه
تا پیام های بعدی ...
راستی
فوروزا میلان
ACMILAN
میلان فاجعس. ارسنال خوش شانس و تیم ضد حمله ها.
بارسا و منچستر عشق!!
سلام به همه ی برو بچز...
مثل روز روشن بود که میلان حذف میشه.
چرا؟ به چند دلیل:
1- تیمی که تو لیگ بحران داره یعنی نمیتونه خوب بازی کنه (علی الخصوص توی ورزشگاه خانگی) معلومه که تو لیگ قهرمانان هم نمیتونه تو خونه خوب بازی کنه.(حالا هی بگید لیگ قهرمانان فرق میکنه و میلان تو لیگ قهرمانان ال میکنه و بل میکنه.(البته به قول بچه ها به من ربطی نداره.))
2- تیمی که میانگین سنی ترکیب اصلیش بالای 32 ساله ( تازه با وجود پاتو) معلومه که نمیتونه نود دقیقه پا به پای آرسنالیهای جوون بدوه.(حالا هی تجربه لیگ قهرمانانتون رو به رخ بقیه بکشید.(بازم به من ربطی نداره.))
3- ارزش بازیکن ها اونطوری که باید ارزیابی بشه نمیشه.مثلا اگه از 10 نفر بپرسی بهترین و تاثیر گذار ترین بازیکن میلان کیه؟درجواب 7 نفرشون میگن کاکا....2 نفرشون میگن پیرلو و ممکنه یه نفر هم بگه مالدینی.اما اگه از یه کارشناس حرفه ای بپرسی 100% میگه سیدورف.یه بازی نبود اینجوری حذف شدین در حالی که بقیه ستاره هاتون هم بودن.
تا بعد...
تبريك
تبريك
من ديشب فقط نيمه اول بازي آرسنال ديدم
مثل اينكه برده
تبريك به آرسناليها
only fc arsenal
اینو ولش کن باز کدوم ادم .... اومده و به میلان رای داده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خدا حافظ ميلان(پيرمرد ها)!!!!!!!!
وشايد خدا حافظ آنجلوتي!!!!!!!
و اينجا ست كه بايد گفت بايد ونگر رو طلا گرفت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)