تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا با تغییر رشته خود در مقاطع بالاتر موافقید؟

راي دهنده
1276. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

542 42.48%
  • خیر

734 57.52%
صفحه 29 از 55 اولاول ... 1925262728293031323339 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 547

نام تاپيک: ✔ مـبـاحـث عـــمـــومـــی مـرتــبــط با تــغــیـــیـــر رشـــتــــه

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

نه اصلا رشته پزشکی نیوورده
    بهترین رشته ای که اورده دامپزشکی جنوب
    من شنیدم میشه با سهمیه هیئت علمی تغییر رشته داد به شرطی که 90 درصد نمره اخرین نفر را بیاری ولی این مورد خیلی عجیب بود چون مسلما همچین کسی 90درصد رشته داروسازی را نیوورده
    منظورتون از دامپزشکی جنوب یعنی تهران جنوب ازاد هست ؟ یا شهری در جنوب سراسری؟

در کل سهمیه هیئت علمی خیلی کمک به گرفتن انتقالی میکند.
    با دانشگاهتون جهت اطلاعات بیشتر صحبت کنید ....

موفق باشید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام

من امسال در رشته ی مهندسی مواد دانشگاه سیستان و بلوچستان قبول شدم .
    میخواستم بدونم که ایا امکانش هست به رشته ی عمران یا معماری تغییر رشته بدم (الان ترم یک هستم)
    در ضمن من عمران و معماری دانشگاه سیستان و بلوچستان رو در کارنامه ی اصلی که مهر میاد قبول نشدم ولی با این حال شنیدم با شرط معدل (مثلا اگه معدل بالای 17 -18 بشه) و در صورتی که دانشگاه موافقت کنه میتونم تغییر رشته بدم (البته در دانشگاه اشنا هم دارم که شاید بتونه در این ضمینه کمکم کنه) .
    از طرفی هم شنیدم که حتما باید اون رشته ای که میخواهیم بهش تغییر رشته بدیم باید تو کارنامه اصلی قبول شده باشیم چون از طرف وزارت علوم تعیین میشه و دانشگاه نمیتونه سر خود کاری کنه
    بازم از طرفی کسی رو میشناسم که با پارتی (رئیس دانشگاه) از رشته ی فیزیک به معماری تغییر رشته داده (و میدونم که در کار نامه ی اصلی معماری رو قبول نشده)
    حالا میخواستم بدونم اگه ترم اول و دوم (چون به هر حال باید 2 ترم بخونم همین رشته را )معدل الف بشم و بتونم رئیس گروه معماری یا عمران و رئیس گروه خودمون را راضی کنم , امکانش هست که به عمران یا معماری تغییر رشته بدم ؟

از کمکتون سپاسگزارم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام به همه , خواهشا اگه کسی در باره ی تغییر رشته در دانشگاه دولتی چیزی میدونه جواب منو توی تایپیکم بده.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنون

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام به همه , خواهشا اگه کسی در باره ی تغییر رشته در دانشگاه دولتی چیزی میدونه جواب منو توی تایپیکم بده.

ممنون
    سلام دوست من
    اگر بخواهید تغییر شهر بدهید با معدل میشه.
    اگر برای تغییر رشته در انتخابهای بعدی قبول شده باشید با گزراندن 24 واحد میتونیدبرید به اون رشته.
    برای تغییر رشته باز هم با دانشگاه و اشنایی که دارید صحبت کنید

موفق باشید

آخر فروم باز vahid_vaezinia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    In Your Mind ツ

14 تغییر رشته و شرکت در کنکور زبان !

سلام ...

من یک ترم دیگه کاردانی کامپیوترمو میگیرم (دولتی منتظری مشهد).

اما شدیدا نسبت به سطح دروس رشته ام نا امیدم و احساس میکنم ادامه دادن این رشته در دانشگاه سودی واسم نداره ! :( و فکر میکنم بتونم تخصصمو به دور از دانشگاه هم ادامه بدم !

علاقه مند شدم برم و در رشته زبان تحصیل کنم !
    اما نمیدونم برای من که از مدارس فنی حرفه ای
    دیپلم گرفتم مشکلی برای شرکت در کنکور زبان نیست ؟
    لازم نیست دروس خاصی رو قبلش پاس کنم ؟
    کلا چطوریاس کنکور زبان ؟

پیشاپیش سپاس

پروفشنال hfj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    On the Earth

پيش فرض

سلام
    من دیپلم فنی دارم و فوق دیپلم کامپیوتر/نرم‌افزار از دانشگاه آزاد. حالا میخوام زیست‌شناسی سلولی مولکولی بخونم که جزو علوم تجربی هست. ولی من دیپلم فنی دارم. آیا حتماً باید دیپلم تجربی بگیرم که بتونم توی کنکور سراسری تجربی شرکت کنم؟
    سوال دوم اینکه زیست‌شناسی سلولی مولکولی از گرایش‌های رشته زیست‌شناسی هست. آیا از همون اول باید گرایشم رو انتخاب کنم یا اینکه باید صبر کنم بعد از دو سال که کاردانی رو گرفتم، گرایش سلولی مولکولی رو انتخاب کنم؟ منظورم اینه که مثلاً کسانی که پزشکی میخونن انگار تا دو سال اول پزشکی عمومی می‌خونن و بعد از دو سال گرایششون رو انتخاب میکنن. آیا رشته‌ی زیست‌شناسی هم همینجوریه؟ یا اینکه از همون اول باید گرایش انتخاب بشه؟
    Last edited by hfj; 29-10-2012 at 17:55.

در آغاز فعالیت horton kopol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام.من کاردانی معماری دارم و میخوام کنکور کاردانی به کارشناسی زبان شرکت کنم.میشه؟اصلا بهتره کاردانی به کارشناسی شرکت کنم یا کنکور کارشناسی بدم و از اولش شروع کنم؟

آخر فروم باز avator20002000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام
    من دیپلم فنی دارم و فوق دیپلم کامپیوتر/نرم‌افزار از دانشگاه آزاد. حالا میخوام زیست‌شناسی سلولی مولکولی بخونم که جزو علوم تجربی هست. ولی من دیپلم فنی دارم. آیا حتماً باید دیپلم تجربی بگیرم که بتونم توی کنکور سراسری تجربی شرکت کنم؟
    سوال دوم اینکه زیست‌شناسی سلولی مولکولی از گرایش‌های رشته زیست‌شناسی هست. آیا از همون اول باید گرایشم رو انتخاب کنم یا اینکه باید صبر کنم بعد از دو سال که کاردانی رو گرفتم، گرایش سلولی مولکولی رو انتخاب کنم؟ منظورم اینه که مثلاً کسانی که پزشکی میخونن انگار تا دو سال اول پزشکی عمومی می‌خونن و بعد از دو سال گرایششون رو انتخاب میکنن. آیا رشته‌ی زیست‌شناسی هم همینجوریه؟ یا اینکه از همون اول باید گرایش انتخاب بشه؟
    رشته ی زیست شناسی سلولی مولکولی یه رشته کاملا جدا هست احتیاجی نیست اول زیست شناسی بخونید بعد انتخاب کنید.

سلام ...

من یک ترم دیگه کاردانی کامپیوترمو میگیرم (دولتی منتظری مشهد).

اما شدیدا نسبت به سطح دروس رشته ام نا امیدم و احساس میکنم ادامه دادن این رشته در دانشگاه سودی واسم نداره ! :( و فکر میکنم بتونم تخصصمو به دور از دانشگاه هم ادامه بدم !

علاقه مند شدم برم و در رشته زبان تحصیل کنم !
    اما نمیدونم برای من که از مدارس فنی حرفه ای
    دیپلم گرفتم مشکلی برای شرکت در کنکور زبان نیست ؟
    لازم نیست دروس خاصی رو قبلش پاس کنم ؟
    کلا چطوریاس کنکور زبان ؟

پیشاپیش سپاس
    احتمالا باید یه پیش دانشگاهی هم برای شرکت در کنکور زبان بگیرید .
    اینجا تمام مباحث نوشته شده برای شرکت در ازمون زبان:
    سلام.من کاردانی معماری دارم و میخوام کنکور کاردانی به کارشناسی زبان شرکت کنم.میشه؟اصلا بهتره کاردانی به کارشناسی شرکت کنم یا کنکور کارشناسی بدم و از اولش شروع کنم؟
    از کارشناسی بهتره.نگفتید چه شاخه ای از زبان؟مترجمی.ادبیات.اموزش.... ؟
    Last edited by avator20002000; 31-01-2013 at 19:44.

9. این کاربر از avator20002000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض سوال ساده

دوستان اگه یکی تمام شرایط تغییر رشته رو داشته باشه و همه چیز اوکی باشه ...

میتونه واحد های مشترک با رشته جدید رو که قبلا پاس کرده تطبیق نده؟! و دوباره همه رو پاس کنه؟!

(توجه داشته باشید که از لحاظ مدت مجاز برای تحصیل هم مشکلی پیش نمیاد و وقت کافی وجود داره )

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

دوستان اگه یکی تمام شرایط تغییر رشته رو داشته باشه و همه چیز اوکی باشه ...

میتونه واحد های مشترک با رشته جدید رو که قبلا پاس کرده تطبیق نده؟! و دوباره همه رو پاس کنه؟!

(توجه داشته باشید که از لحاظ مدت مجاز برای تحصیل هم مشکلی پیش نمیاد و وقت کافی وجود داره )
    تطبیق دروس با نظر شورای اموزشی هست و باید با اونها در مورد عدم تطبیق صحبت کنه.
    در هر رشته سقف مدت مجاز برای تحصیل داره البته اگر بیشتر هم بشود خیلی مسله جدی نیست واسه دانشگاه

12. این کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •