منظورتون از دامپزشکی جنوب یعنی تهران جنوب ازاد هست ؟ یا شهری در جنوب سراسری؟
در کل سهمیه هیئت علمی خیلی کمک به گرفتن انتقالی میکند.
با دانشگاهتون جهت اطلاعات بیشتر صحبت کنید ....
موفق باشید
بله
خیر
منظورتون از دامپزشکی جنوب یعنی تهران جنوب ازاد هست ؟ یا شهری در جنوب سراسری؟
در کل سهمیه هیئت علمی خیلی کمک به گرفتن انتقالی میکند.
با دانشگاهتون جهت اطلاعات بیشتر صحبت کنید ....
موفق باشید
سلام
من امسال در رشته ی مهندسی مواد دانشگاه سیستان و بلوچستان قبول شدم .
میخواستم بدونم که ایا امکانش هست به رشته ی عمران یا معماری تغییر رشته بدم (الان ترم یک هستم)
در ضمن من عمران و معماری دانشگاه سیستان و بلوچستان رو در کارنامه ی اصلی که مهر میاد قبول نشدم ولی با این حال شنیدم با شرط معدل (مثلا اگه معدل بالای 17 -18 بشه) و در صورتی که دانشگاه موافقت کنه میتونم تغییر رشته بدم (البته در دانشگاه اشنا هم دارم که شاید بتونه در این ضمینه کمکم کنه) .
از طرفی هم شنیدم که حتما باید اون رشته ای که میخواهیم بهش تغییر رشته بدیم باید تو کارنامه اصلی قبول شده باشیم چون از طرف وزارت علوم تعیین میشه و دانشگاه نمیتونه سر خود کاری کنه
بازم از طرفی کسی رو میشناسم که با پارتی (رئیس دانشگاه) از رشته ی فیزیک به معماری تغییر رشته داده (و میدونم که در کار نامه ی اصلی معماری رو قبول نشده)
حالا میخواستم بدونم اگه ترم اول و دوم (چون به هر حال باید 2 ترم بخونم همین رشته را )معدل الف بشم و بتونم رئیس گروه معماری یا عمران و رئیس گروه خودمون را راضی کنم , امکانش هست که به عمران یا معماری تغییر رشته بدم ؟
از کمکتون سپاسگزارم
سلام به همه , خواهشا اگه کسی در باره ی تغییر رشته در دانشگاه دولتی چیزی میدونه جواب منو توی تایپیکم بده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
سلام دوست من
اگر بخواهید تغییر شهر بدهید با معدل میشه.
اگر برای تغییر رشته در انتخابهای بعدی قبول شده باشید با گزراندن 24 واحد میتونیدبرید به اون رشته.
برای تغییر رشته باز هم با دانشگاه و اشنایی که دارید صحبت کنید
موفق باشید
سلام ...
من یک ترم دیگه کاردانی کامپیوترمو میگیرم (دولتی منتظری مشهد).
اما شدیدا نسبت به سطح دروس رشته ام نا امیدم و احساس میکنم ادامه دادن این رشته در دانشگاه سودی واسم نداره ! :( و فکر میکنم بتونم تخصصمو به دور از دانشگاه هم ادامه بدم !
علاقه مند شدم برم و در رشته زبان تحصیل کنم !
اما نمیدونم برای من که از مدارس فنی حرفه ای دیپلم گرفتم مشکلی برای شرکت در کنکور زبان نیست ؟
لازم نیست دروس خاصی رو قبلش پاس کنم ؟
کلا چطوریاس کنکور زبان ؟
پیشاپیش سپاس
سلام
من دیپلم فنی دارم و فوق دیپلم کامپیوتر/نرمافزار از دانشگاه آزاد. حالا میخوام زیستشناسی سلولی مولکولی بخونم که جزو علوم تجربی هست. ولی من دیپلم فنی دارم. آیا حتماً باید دیپلم تجربی بگیرم که بتونم توی کنکور سراسری تجربی شرکت کنم؟
سوال دوم اینکه زیستشناسی سلولی مولکولی از گرایشهای رشته زیستشناسی هست. آیا از همون اول باید گرایشم رو انتخاب کنم یا اینکه باید صبر کنم بعد از دو سال که کاردانی رو گرفتم، گرایش سلولی مولکولی رو انتخاب کنم؟ منظورم اینه که مثلاً کسانی که پزشکی میخونن انگار تا دو سال اول پزشکی عمومی میخونن و بعد از دو سال گرایششون رو انتخاب میکنن. آیا رشتهی زیستشناسی هم همینجوریه؟ یا اینکه از همون اول باید گرایش انتخاب بشه؟
Last edited by hfj; 29-10-2012 at 17:55.
سلام.من کاردانی معماری دارم و میخوام کنکور کاردانی به کارشناسی زبان شرکت کنم.میشه؟اصلا بهتره کاردانی به کارشناسی شرکت کنم یا کنکور کارشناسی بدم و از اولش شروع کنم؟
رشته ی زیست شناسی سلولی مولکولی یه رشته کاملا جدا هست احتیاجی نیست اول زیست شناسی بخونید بعد انتخاب کنید.
احتمالا باید یه پیش دانشگاهی هم برای شرکت در کنکور زبان بگیرید .
اینجا تمام مباحث نوشته شده برای شرکت در ازمون زبان:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از کارشناسی بهتره.نگفتید چه شاخه ای از زبان؟مترجمی.ادبیات.اموزش.... ؟
Last edited by avator20002000; 31-01-2013 at 19:44.
دوستان اگه یکی تمام شرایط تغییر رشته رو داشته باشه و همه چیز اوکی باشه ...
میتونه واحد های مشترک با رشته جدید رو که قبلا پاس کرده تطبیق نده؟! و دوباره همه رو پاس کنه؟!
(توجه داشته باشید که از لحاظ مدت مجاز برای تحصیل هم مشکلی پیش نمیاد و وقت کافی وجود داره)
تطبیق دروس با نظر شورای اموزشی هست و باید با اونها در مورد عدم تطبیق صحبت کنه.
در هر رشته سقف مدت مجاز برای تحصیل داره البته اگر بیشتر هم بشود خیلی مسله جدی نیست واسه دانشگاه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)