یه درایور ان ویدیا که به همه نسخه ها بخوره می خوام
یه درایور ان ویدیا که به همه نسخه ها بخوره می خوام
هنوز انودیا این فکر به ذهنش دوخول نکرده
باسلام
بنده امروز نسخه بتای Catalyst 8.8 را دانلود کردم
بعد از نصب و تست در سایت قرارمیدهم تا دوستان عزیز دریافت کنند
سلام دوست من
مطمعانی نسخه 8.8 است
اخه همین چند وقت پیش بود نسخه 8.7 امد..![]()
بله دوست عزیز
من هم فکر میکنم 8.8 باشه
اما سر گذاشتن همین نسخه در فروم سایت معروف Guru3D برای مدت یک هفته Banشدم
گفتن تست کنم اول بعد برای دوستان عزیزم در سایت قرار دهم
فکر نکنم هنوز نسخه Beta منتشر شده باشه... به نظرم این یک نسخه Pre Release و Leak شده باشه.
ممنونم ازت به خاطر راهنمایی ولی کارت گرافیکمو عوض کردم الان دیگه این مشگلم حل شده و windows به راحتی کارت گرافیکو میشناسه الان روی سیستم ATI Radeon 7000 series RV100 انداختم
میخوام نظر شما رو هم بدونم این کارته بهتره از قبلیه؟
دوستان عزیز و محترم
همانطور که Stream عزیز فرمودند نسخه 8.8 کاتالیست نسخه Pre Release و Leak شده است
ولی بنده دانلود کردم ورژن مخصوص ویندوز اکس پی را و نصب و تست کردم
سرعت کارت به مقدار نسبتاً محسوسی بالارفته و در کاتالیست هم آپشن هایی اضافه شده که خیلی مورد توجه نیستند
دراینجا لینک دانلود را قرار میدهم همراه با توضیحات انگلیسی فردا هم ورژن مخصوص ویندوز ویستارا دانلود و تست خواهم کرد
و نتیجه را برای سروران قرار خواهم داد.
به امید آمدن نسخه کامل که فکر میکنم با ریلیز شدن کارت 4870 X2 نسخه کامل ارائه شود.
چون از چندین سایت معتبر خوانده ام که در کاتالیست جدید مشکلات حل شده و قدرت کارتهای سری 4800 نیز افزایش میبابد.
We don't know if it's becoming a trend but the number of leaked Catalyst drives has went up this year and the latest such sweet reddish software to come about is now up for grabs. Unofficially called Catalyst 8.8 beta, the new pack includes the 8.520.2 driver (Catalyst 8.7 is 8.512.0) which is dated July 22, as opposed to the July 3rd date of the 8.7.
Available for the 32 and 64bit versions of both Windows XP and Vista, the Catalyst 8.8 beta feature support for practically every Radeon-branded card released since the days of the Radeon 9500, including the Radeon HD 4850, 4870 and 4870 X2.
To download the new Catalyst 8.8 beta drivers simply check the following 2Many links
مخصوص Windows XP X86 & X64
مخصوص Windows Vista X86 & X64کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سایت منبع :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by behradsn; 10-08-2008 at 23:24.
دوستان عزیز
آیا Direct X 10.1 برای ویستا جداگانه وجود داره که روی ویستا نصب کنیم
یا اینکه حتماً باید ویستارو به Service Pack 1 ارتقاء بدیم تا Direct X 10.1 هم باهاش نصب بشه
درضمن در کارت های ATI که DX 10.1 ساپورت میکنند بهتر است بازی ها با این DX اجرا بشه چون هم کیفیت HDR بالا میره
هم روی AA تاثیر میگذاره و دیگه شما شکستی رو نمیبینید. این تفاوت را در Creed کاملاً محسوس خواهید دید.
شما وقتی Service Pack 1 رو نصب می کنید DirectX 10.1 هم به طور پیش فرض نصب میشه.
Anti-Aliasing توی DirectX 10.1 از طریق Shader ها صورت نمی گیره (فقط در کارتهای سری Radeon HD 4800) و این مسئله باعث میشه همراه با Anti-Aliasing افت فریم محسوسی ندارشته باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)