برای کمرنگ یا پررنگ کردن template باید چیکار کنم؟
می خوام کمرنگ تر بشه تا نوشته ها خوب دیده بشن.
برای کمرنگ یا پررنگ کردن template باید چیکار کنم؟
می خوام کمرنگ تر بشه تا نوشته ها خوب دیده بشن.
من برای این کار دو راه بلدم:
1- این که خودت یک تمپلت درست کنی با تمام مشخصات دلخواه و آن را به صورت تمپلت (با فرمت pot) ذخیره کنی.
2- این که فایل تمپلت مربوطه را که (اگر از ورژن 2003 استفاده می کنید) با پسوند pot در پوشه Microsoft Office قرار دارد پیدا کرده و آن را به طور دلخواه ویرایش کنی. البته به نظرم حالت اول، منطقی تر هست چون بدون از دست دادن فایل اصلی، یک تمپلت جدید هم به دست میاری.
ولی اگه منظور، این هست که یک فایل رو با یک تمپلت خاص درست کردی و حالا میخوای تمپلت اون رو کلاً عوض کنی، فکر نمی کنم این کار عملی باشه. چون تمپلت تا پیش از ساخته شدن فایل قابل انتخاب هست. ولی می تونی هر تغییری بخوای توی فایلت ایجاد کنی. مثلاً اگه میخوای تصویر بک گراند کمرنگ بشه، خوب می تونی به راحتی این کار رو بکنی یا مثلاً فونت ها رو پررنگ تر کنی.
Last edited by javad2625; 15-11-2008 at 01:24.
در ساخت پ.ت. تضاد رنگ را در نظر بگیریم
به دوستانی که پاورپوینت می سازند توصیه می کنم مثل جناب New Boy به تضاد رنگ اسلایدها دقت کنند. چون مخاطبین معمولاً اسلاید رو در سالن کنفرانس (یا کلاس درس و...) از فاصله دور نگاه می کنند و اگر مثلاً نوشته رنگ زرد را روی بک گراند رنگ سفید بگذاریم ممکنه نتونند راحت بخوانند. مخصوصاً پ.ت. هایی که قرار هست از طریق ویدئوپروژکتور نمایش داده بشه، وقتی روی پرده می افته خیلی کمرنگ تر از روی مانیتور میشه و اینجاست که تضاد رنگ برای تسهیل خواندن نوشته ها، خیلی مهمه.
توی خود پاور پوینت نمیتونی نستعلیق بنویسی. اما می تونی با استفاده از نرم افزار چلیپا خط مورد نظرتو بنویسی بعدا اون رو تبدیل به عکس کنی و عکس رو وارد power point کنی.
از CD که اسمش میرعماد هست استفاده کنید
این سی دی فونت نستعلیق هم داره که باید نصب کنید بعد به راحتی می تونید در پاورپوینت به نستعلیق تایپ کنید.
با سلام
وقتي رو فايل پاور پوئينت صدا ميزارم و اونو ذخيره مي كنم در همون موقع اين فايل با تمام و كمال اجرا ميشه .
اما مشكل از موقعي پيدا ميشه كه اصل فايل mp3 رو كه براي متن صدا انتخاب كرده بودم - وقتي پاكش ميكنم ديگه فايل پاور پوئينت من صدا نداره
هر وقت اونو اجرا ميكنم حتي تو كامپيوتر دوستم اين مشكلو داره و بدون صدا اجرا ميشه
دوستان زحمت بكشن و در اين خصوص راهنمايي كنن
با تشكر
آقا مسعود به این تالار خوش آمدید.
اگه فهرست تاپیک رو در پست اول نگاه کنید یک فونت نستعلیق معرفی کردیم که بی نیاز از هر گونه نرم افزار اضافه، امکان نستعلیق نویسی در پاورپوینت رو میده. خیلی عالی هست.
امکانات میرعماد برای خوشنویسی بیشتره اما چنین نرم افزارهایی فقط تا زمانی که خود برنامه روی کامپیوتر نصب باشه درست عمل می کنند و موقعی که پ.ت را روی یک کامپیوتر دیگر اجرا کنیم فونتشون به هم می ریزه.
دوست عزیز
صدای فایل پاورپوینت را نمی تونی بی نیاز از فایل mp3 کنی. باید فایل پ.ت. و فایل mp3 را در یک پوشه مشترک بگذاری و موقع کپی کردن روی سی دی یا فلش مموری هم هر دو فایل را با هم کپی کنی تا صدا باقی بمونه.
با تشكر از جواد آقاي عزيز - اما خودم يه سري فايل pps رو از اينترنت دانلود كردم كه داراي صدا نيز بودن !!![]()
بله. میشه فایل صوتی را داخل پ.ت. جاسازی کرد که تبدیل به یک فایل واحد شوند ولی باید فایل صوتی شما از نوع wav باشد. در مورد روش آن، چون الآن پ.ت. 2003 ندارم نمی توانم دقیق بگویم اما علی آقا در چند خط آخر از پست «آموزش صدا گذاری» در تاپیک «آموزش پاورپوینت»:
چیزهایی گفته که فکر می کنم راهگشای مشکل شما باشد. شاید اگر آموزش مربوط به آن تاپیک را دانلود کنید،در فایل آموزشی هم جزئیات بیشتری گفته شده باشد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)