مرسی واسه نظرت.منم شاید نظرم عوض شه.
ولی پروسسور و رم ان95 و ان82 یکین...
مرسی واسه نظرت.منم شاید نظرم عوض شه.
ولی پروسسور و رم ان95 و ان82 یکین...
عزیزم به نظر من که دیگه گذشته ازش بهتر نیست همون ان82 رو بخری ؟؟
خیلی زیاد هم شده دست همه هست !!!
به نظر من بهتره ان82 بگیری هم به خاطر جدید بودن و هم به خاطر فلش زنون ...
منم احتمالا نظرم عوض بشهتا اون موقع شاید دیدی نوکی یه 7 میگی زد
ولی اینکه میگفته سی پی یو ان82 قوی هستش و دو تا هستش پس به هیچ دردی نیمخوره؟یا اینکه من اشتباه کردم![]()
ممکنه این مموری ها بهش بخوره! من نمی دونم.ولی مطمئن باش کاراییش میاد پایین چون واسه 2 گیگ تنظیم شده و نوکیا به اندازه کافی شرکت معتبری هست...
البته جایی گفته نشده که واسه 2گیگ تنظیم شده...گفته که 4گیگ نمیخوره..
در این که نوکیا شرکت معتبری هست شکی نیست...ولی منظورم من این بود که به خاطر منافع گوشی های دیگش میاد این مطلب رو بیان میکنه که کمپانی های بزرگ اکثرا همینطورن..
شما اگه حافظه زیادی نیاز دارید، مطمئن باشین به زودی مدل 8 یا 16 گیگ ان82 هم میاد.همونطور که ان95 و ان81 8گیگ موجوده...
ان95 و ان82 در یه سطحند و باجی به هم نمیدن.هر کدوم رو خودت ترجیح می دی بگیر.ان82 فلش بسیار قدرتمندی داره
البته با این اطمینان نمیشه گفت ولی مساله مهم صبر هست که من یکی ندارم...!
اونقدرها هم در یک سطح نیستن..همین تفاوتهای ریز باعث اختلاف نظرهای فراوان میشه...من با ان82 مشکلی ندارم به جز همون که قبلتر گفتم...ولی با ان95 8 گیگ مشکل زیاد دارم..کاور لنز.نداشتن فلش زنون. بزرگ بودن lcd (بله واسه من توقعاتم از گوشی متفاوت با خیلی ها..!!) سنگین بودن..
ولی نمیشه منکر ظاهر و ابهت 8گیگ شد..
ظاهر ان82 هم بد نیست به نظر من که خوبه گوشیه باحالیه آخه من زیاد با کشویی و تاشو حال نمیکنم ...
کجا زیاد شده؟! اینجا که تا حالا غیر از مال خودم، فقط 2 تا دیدم!عزیزم به نظر من که دیگه گذشته ازش بهتر نیست همون ان82 رو بخری ؟؟
خیلی زیاد هم شده دست همه هست !!!
فکر کنم جزو گوشی های نا جوات باشه... این 82، جوات ها رو جذب می کنه تا مثل N73 بشه...
Last edited by aslanaslan; 28-12-2007 at 20:08.
اتفاقا خیلی هم زیاده و داره زیادتر هم میشه مثلا یه نمونه تو همین مغازه ای که من میرم هر روز دو سه تا ان95 8گیگ میفروشیم که از همه ی گوشیها پرفروش تر شده ...!!!!
در كل ان 82 ظاهر خيلي شاخي نداره نسبت به ان 95 8گيگ
آقا يكي بياد ياد بده ببينيم چه جوري اينو هنگ بديم 2 گيگ پر كردم همه چيزم وا كردم حتي يه زره هم سرعتش پايين نيومد مسيجامم رو مموري گزاشتم اما انگار نه انگار
به نظر من شما ان82 رو بخر پشيمون نميشي هندزفريش كه خوبه صداشم اندازه 5700 هست ديگه چي ميخواي ؟؟؟عكساشم كه نسبت به ان 95 بهتره چون فلاش زنون داره عكسها روشن تره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)