تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 83 اولاول ... 192526272829303132333979 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 827

نام تاپيک: Gears of War

اگه نباشه جاش خالی می مونه daren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    demonata

پيش فرض

سلام برو بچ
    کسی کد تقلبشو داره؟

آخر فروم باز toraj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

دوستان عزيز من اگه بتونم با زدن f1 پروفايل بسازم همه چي حله و ديگه مشكلي ندارم اما قضيه همينه كه نميشه پروفايل ساخت فقط بار اول كه نصب و اجرا كردم خوشبختانه شد و من با زدن f1 پروفايل ساختم و بازي عالي بود اما بار دوم به بعد كه رفتم بازي كنم اصلا كليد f1 عمل نميكرد و هر چي ميزنم هيچ اتفاقي نمي افته!!!!!!!!!!!!
    اگه بازي رو پاك كنم و دوباره نصب كنم بازم بار اول همه چي خوبه و f1 كار ميكنه اما بار دوم ديگه كار نميده و نميشه sign in كرد!!!!!!!!!!!!
    خواهشا كمكم كنيد
    من امروز روي xp نصبش ميكنم و خبرش رو بتون ميدم شايد به قول يوسف عزيزم با xp مشكلي نداشته باشه!!!
    دوست عزيز وقتي بازي رو اجرا ميكنيد آنتي ويروس و فايروال رو غير فعال كنيد البته من با همه ي اين مشكلات بازي رو تموم كردم.

آخر فروم باز RAMINET's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خب با نهایت خوشحالی باید بگم اخرش تونستم بازی رو بدون مشکل و عالی اجرا کنم میدونید چه جوری؟
    با نصب در xp

با کمال جرات میگم این vista آشغاله!!!!!
    به درد بازی که نمیخوره شاید واسه کارای دیگه مناسب باشه!!!!! من نه تنها این بازی بلکه fifa08 رو هم در ویستا با مشکل و باگهای گرافیکی اجرا میکردم اما در xp همه بازیها عالی هستن اینو باور کنید!
    Last edited by RAMINET; 26-03-2008 at 20:36.

داره خودمونی میشه daniyal62's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من نمیدونم چرا وقتی از بازی خارج میشم و دوباره وارد بازی میشم
    سیوام پاک میشه!
    کسی میدونه مشکل از چیه؟
    پروفایل هم درست کردم اما مشکل برطرف نشد
    Last edited by daniyal62; 26-03-2008 at 23:30.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

خب با نهایت خوشحالی باید بگم اخرش تونستم بازی رو بدون مشکل و عالی اجرا کنم میدونید چه جوری؟
    با نصب در xp
    با کمال جرات میگم این vista آشغاله!!!!!
    به درد بازی که نمیخوره شاید واسه کارای دیگه مناسب باشه!!!!! من نه تنها این بازی بلکه fifa08 رو هم در ویستا با مشکل و باگهای گرافیکی اجرا میکردم اما در xp همه بازیها عالی هستن اینو باور کنید!
    دوست عزیز! با اینکه شما با وجود این سیستم نتونستید این بازی رو درست اجرا کنید ولی لازم نیست که به اون توهین بشه چون ویستا فقط برای بازی کردن نیست.
    من تعصبی به محصولات این شرکت (Microsoft) ندارم که از اون تعریف کنم. ولی جدا از من خیلیها نظر شما رو قبول ندارند و با اومدن SP1 , افراد بیشتری XP رو ول میکنن تا بالاخره رو به ویستا بیارند.

آخر فروم باز RAMINET's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوست عزیز من سیستمم اینه:
    cpu 3.6 full
    3 gig ram
    geforce 8400
    250 hdd
    لب تابم اینه:
    2.2 core 2 due
    2 ram
    geforce 8400

فکر کنم هر دوشون واسه این بازیهایی که اسم بردم مناسب و خوب هستن پس مشکل سیستم ندارم!!!!!
    اگر میگم vista اشغاله برای بازی حتما با دلیل حرف میزنم!!!
    xp هم راحت تره هم مشکلات ویستا رو نداره من حتی تونستم کرایسیس رو در لب تاب خودم با مشخصات medium با 20 fps و روون اجرا کنم و مشکلی هم نداشتم(البته این یکی رو در ویستا)
    به هر حال من به همه عزیزان توصیه میکنم اگر نتونستید هر بازی رو در ویستا اجرا کنید به جای گرفتن پچ و ....
    سراغ xp برید و با خیال راحت از بازی لذت ببرید!!!!!

آخر فروم باز toraj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

دوست عزیز من سیستمم اینه:
    cpu 3.6 full
    3 gig ram
    geforce 8400
    250 hdd
    لب تابم اینه:
    2.2 core 2 due
    2 ram
    geforce 8400

فکر کنم هر دوشون واسه این بازیهایی که اسم بردم مناسب و خوب هستن پس مشکل سیستم ندارم!!!!!
    اگر میگم vista اشغاله برای بازی حتما با دلیل حرف میزنم!!!
    xp هم راحت تره هم مشکلات ویستا رو نداره من حتی تونستم کرایسیس رو در لب تاب خودم با مشخصات medium با 20 fps و روون اجرا کنم و مشکلی هم نداشتم(البته این یکی رو در ویستا)
    به هر حال من به همه عزیزان توصیه میکنم اگر نتونستید هر بازی رو در ویستا اجرا کنید به جای گرفتن پچ و ....
    سراغ xp برید و با خیال راحت از بازی لذت ببرید!!!!!
    دوست عزيز بعضي از بازيها هنوز با ويستا مشكل دارن ولي اين دليل بد بودن ويستا نيست در ضمن گرافيك شما براي بازي خيلي مناسب نيست البته بازيهاي جديد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه moby's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

دوستان سلام من هم در این بازی با مشکل سیو روبرو بودم که تونستم به کمک شما این رو حل کنم و از همه دوستانی که کمک کردن کمال تشکر رو دارم

اگه نباشه جاش خالی می مونه daren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    demonata

پيش فرض

با تشکر از جواب های قبلیتون!
    اگه زحمتی نیست لطفا بگید چرا با وجود اینکه با یه پروفایل جدید بازی رو با دو مد casoul و insane رفتم اچیومنتام هچکدوم باز نشده؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

با تشکر از جواب های قبلیتون!
    اگه زحمتی نیست لطفا بگید چرا با وجود اینکه با یه پروفایل جدید بازی رو با دو مد casoul و insane رفتم اچیومنتام هچکدوم باز نشده؟
    دوست عزیز! پیدا کردن همه 33 تا Cog Tags باعث میشه که قسمت Achievement بازی باز بشه.
    Cog Tags دراین بازی اون طور که من فهمیدم پلاکهای بر جا مونده از سربازهاس که به صورت Secret تو بازی پخش شده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •