سلام برو بچ
کسی کد تقلبشو داره؟
سلام برو بچ
کسی کد تقلبشو داره؟
دوست عزيز وقتي بازي رو اجرا ميكنيد آنتي ويروس و فايروال رو غير فعال كنيد البته من با همه ي اين مشكلات بازي رو تموم كردم.
خب با نهایت خوشحالی باید بگم اخرش تونستم بازی رو بدون مشکل و عالی اجرا کنم میدونید چه جوری؟
با نصب در xp
با کمال جرات میگم این vista آشغاله!!!!!
به درد بازی که نمیخوره شاید واسه کارای دیگه مناسب باشه!!!!! من نه تنها این بازی بلکه fifa08 رو هم در ویستا با مشکل و باگهای گرافیکی اجرا میکردم اما در xp همه بازیها عالی هستن اینو باور کنید!
Last edited by RAMINET; 26-03-2008 at 20:36.
من نمیدونم چرا وقتی از بازی خارج میشم و دوباره وارد بازی میشم
سیوام پاک میشه!
کسی میدونه مشکل از چیه؟
پروفایل هم درست کردم اما مشکل برطرف نشد![]()
Last edited by daniyal62; 26-03-2008 at 23:30.
دوست عزیز! با اینکه شما با وجود این سیستم نتونستید این بازی رو درست اجرا کنید ولی لازم نیست که به اون توهین بشه چون ویستا فقط برای بازی کردن نیست.
من تعصبی به محصولات این شرکت (Microsoft) ندارم که از اون تعریف کنم. ولی جدا از من خیلیها نظر شما رو قبول ندارند و با اومدن SP1 , افراد بیشتری XP رو ول میکنن تا بالاخره رو به ویستا بیارند.
دوست عزیز من سیستمم اینه:
cpu 3.6 full
3 gig ram
geforce 8400
250 hdd
لب تابم اینه:
2.2 core 2 due
2 ram
geforce 8400
فکر کنم هر دوشون واسه این بازیهایی که اسم بردم مناسب و خوب هستن پس مشکل سیستم ندارم!!!!!
اگر میگم vista اشغاله برای بازی حتما با دلیل حرف میزنم!!!
xp هم راحت تره هم مشکلات ویستا رو نداره من حتی تونستم کرایسیس رو در لب تاب خودم با مشخصات medium با 20 fps و روون اجرا کنم و مشکلی هم نداشتم(البته این یکی رو در ویستا)
به هر حال من به همه عزیزان توصیه میکنم اگر نتونستید هر بازی رو در ویستا اجرا کنید به جای گرفتن پچ و ....
سراغ xp برید و با خیال راحت از بازی لذت ببرید!!!!!
دوست عزيز بعضي از بازيها هنوز با ويستا مشكل دارن ولي اين دليل بد بودن ويستا نيست در ضمن گرافيك شما براي بازي خيلي مناسب نيست البته بازيهاي جديد.
دوستان سلام من هم در این بازی با مشکل سیو روبرو بودم که تونستم به کمک شما این رو حل کنم و از همه دوستانی که کمک کردن کمال تشکر رو دارم
با تشکر از جواب های قبلیتون!
اگه زحمتی نیست لطفا بگید چرا با وجود اینکه با یه پروفایل جدید بازی رو با دو مد casoul و insane رفتم اچیومنتام هچکدوم باز نشده؟
دوست عزیز! پیدا کردن همه 33 تا Cog Tags باعث میشه که قسمت Achievement بازی باز بشه.
Cog Tags دراین بازی اون طور که من فهمیدم پلاکهای بر جا مونده از سربازهاس که به صورت Secret تو بازی پخش شده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)