تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 37 اولاول ... 19252627282930313233 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 367

نام تاپيک: بررسی جز به جز نوکیا E65

اگه نباشه جاش خالی می مونه rammmy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    IsFaHaN

پيش فرض

سلام عزیز
    خوب هستی شما؟
    خوب بین این 2 تا گ.شی که که شما گفتی خیلی خیلی فرق هستش.
    E65 یک گوشی بیزینسی هستش که دوربین 2 داره ( که در حد متوسطه ) سیستم عامل 9.1 داره صدای پخش موزیک این گوشی هم در حد متوسط هستش که توی جعبه این گوشی هندزفری یک گوشی هستش که اگه دوست داری هندزفری قوی داشته باشی باید یک هندزفری هم بخری. مموری کارت هم تا 2 گیگ ساپورت میکنه.
    ولی 6210 یک گوشی هستش با سیستم عامل قوی تر که 9.3 هستش با یک دوربین قوی تر که 3.15 هستش و مموری کارت رو هم تا 8 گیگ ساپورت میکنه.
    مدت تاک تایم e65 6ساعت هستش ولی 6210فکر میکنم باید دوروبره 3 تا 3.5 ساعن باشه.
    در ضمن پردازنده 6210 خیلی خیلی قوی تر از e65 هستش ولی فکر میکنم طراحی و قیافه e65 باید خیلی خیلی خوشگل تر باشه.
    اگه فقط بین این 2 تا گوشی داری فکر میکنی با این چیزایی که من گفتم 6210 خیلی جدیدتر و بهتر هستش قیمت 6210 رو ندارم ولی e65 الان با گارانت اتصالات فکر میکنم باید دوروبر 320 تومان باشه.
    بام اگه راهنمایی خواستی من در خدمتم
    دوست عزيز..ممنون از راهنماييت...اينا كه گفتي را ميدونم..چون در اكثر سايتها اطلاعات كسب كردم..اما هنوز دودل هستم..از يه طرف تيپ گوشي e65 را دوست دارم..اما ميدونم امكانات زيادي نداره..ا طرف ديگه 6210 امكانات خوبي داره اما تيپش زياد جالب نيست مخصوصا صفحه كليدش..و يه چيزه ديگه اينكه من در اكثر سايتها كه گشتم كسي زياد در مورد 6210 صحبتي نكرده و فكر كنم اصلا طرفدار نداره..هيچ كلوپي هم در هيچ سايتي ازش نديدم...يعني امكان داره 6210 عيبي داشته باشه؟؟؟..در ضمن دوست عزيز..ميشه بگي هر كدام ساخت كدام كشور هست؟؟
    Last edited by rammmy; 29-11-2008 at 10:41.

آخر فروم باز sarmast65_ata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض .......

دوست عزيز..ممنون از راهنماييت...اينا كه گفتي را ميدونم..چون در اكثر سايتها اطلاعات كسب كردم..اما هنوز دودل هستم..از يه طرف تيپ گوشي e65 را دوست دارم..اما ميدونم امكانات زيادي نداره..ا طرف ديگه 6210 امكانات خوبي داره اما تيپش زياد جالب نيست مخصوصا صفحه كليدش..و يه چيزه ديگه اينكه من در اكثر سايتها كه گشتم كسي زياد در مورد 6210 صحبتي نكرده و فكر كنم اصلا طرفدار نداره..هيچ كلوپي هم در هيچ سايتي ازش نديدم...يعني امكان داره 6210 عيبي داشته باشه؟؟؟..در ضمن دوست عزيز..ميشه بگي هر كدام ساخت كدام كشور هست؟؟

در مورد اینکه صحبت نشده چند دلیل داره هم اینکه این گوشی نسبتآ جدیده و جدیدا وارد بازار شده بعدشم چندنفرو دیدی که این گوشی رو خریده باشه؟
    خودت بشخصه چند تا سایت و فروم ایرانی دیدی درست مثل همین فروم و این تاپیک که در مورد e65 صحبت شده باشه؟چون این گوشی ها طرفدارای خاص خودشو داره پس فکر نکن که مثل n73 فروش کنه و مطموئن باش ایرادی نداره و حتی اگه ایرادی هم داشته باشه توی آپدیت میتونی این مشگلو حل کنی.
    بازم میل خودته و خودت باید تصمیم بگیری که چی بخری اگه e65 گرفتی و هر سوالی داشتی خودم در خدمتم اگههم که 6210 گرفتی که ایشاالله خودت یه تاپیک مخصوص میزنی و همه موارد مربوط رو مینویسی.
    E65 که اصلش فنلاندی هستش در مورد 6210 اطلاع دقیقی ندارم یا باید فنلاند باشه یا مجار ولی احتمال بیشتری میدم که این گوشی هم فنلاندی هستش.
    بازم اگه سوالی داشتی من در خدمتم
    Last edited by sarmast65_ata; 29-11-2008 at 20:57.

اگه نباشه جاش خالی می مونه rammmy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    IsFaHaN

پيش فرض

دوست عزيز جناب sarmast65 ميخواستم بدونم شما كه E65 داريد....ايا GPS دارد يا نه!!و ديگه اينكه ايا تا به حال گوشي هنگ كرده!!!؟؟ و ديگه اينكه كيفيت عكي ان در حد 5700 هست چون 5700 هم دوربين 2 مگا دارد!!!

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض Gps

دوست عزيز جناب sarmast65 ميخواستم بدونم شما كه E65 داريد....ايا GPS دارد يا نه!!و ديگه اينكه ايا تا به حال گوشي هنگ كرده!!!؟؟ و ديگه اينكه كيفيت عكي ان در حد 5700 هست چون 5700 هم دوربين 2 مگا دارد!!!

سلام عزیز
    بله من الان e65 دارم
    نه عزیز GPS نداره این گوشی
    بله گوشی هنگ میکنه ولی نه زیاد با آپدیت کردن هم این مشگل خیلی خیلی حل میشه.
    کیفیت عکس هم در حد معمولی هستش از 3250 بالاتره من این دوربین رو توی 2 نوکیا بهترین میدونم ولی بازم سلیقه ایی هستش.

اگه نباشه جاش خالی می مونه linuxboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    من برنامه وقتی میریزم تو این گوشی همچین اروری میده ونمیزاره نصب شه البته بعد از حدود 1 دقیقه
    expired

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

روش آپدیت کردن هم بگید
    آیا اطلاعات گوشی بعد از آپدیت می پره؟!

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    آیا قاب فرعی هم می خوره؟ کلا یک قاب الکی می خوام چون چرمش فکر کنم زود خراب بشه
    قیمتش چنده؟
    راستی گوشه سمت راست بالا یک e نوشته شده این یعنی چی؟!
    Last edited by linuxboy; 01-12-2008 at 17:51.

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

linuxboy جان خوب بود همه این پست ها رو توی یک دونه پست میدادی.
    در مورد اون پیغام خطا موقع نصب برنامه تاریخ گوشیت رو 6 یا یک سال به عقب برگردون
    در مورد روش آپگرید هم توی همین انجمن یه تاپیک اختصاصی درباره آپگرید هستش بله با آپگیرید همه چی فون مموری میپره.
    در مورد قاب هم بله هست من از تهران 1000 تومان خریدم بهت پیشنهاد میکنم نکنی اینکارو نکنی چون اگه قاب رو بخوای از گوشی دربیاری یکم از چرم روی قاب برداشته میشه.
    من بازم در خدمتم

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    دستت درد نکنه
    در رابطه با تم هم باید 1 سال ساعتم را ببرم عقب؟
    2 من وقتی صفحه کلید را میدم پائین صفحه نمایش صدا میده باید همه جا ساکت باشه تا شنید برای شما هم همین طوره؟!
    یا علی
    Last edited by linuxboy; 01-12-2008 at 22:40.

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

ببخشید دوستان این گوشی چی داره که 300 تومنه ؟!
    دوربینش که 2 مگا هست !
    رم هم که تا 2 گیگ ساپورت میکنه !
    میشه یه توضیحی بدین ؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •