هم Opera 9.5 و هم Safari 3.1 رو امتحان كردي يا فقط IE 7 و فايرفاكس رو؟ آخه اين دوتاي اولي خيلي سريعا !
با احترام
تیم مدیریت انجمن
هم Opera 9.5 و هم Safari 3.1 رو امتحان كردي يا فقط IE 7 و فايرفاكس رو؟ آخه اين دوتاي اولي خيلي سريعا !
راستي,من با موبايل(ايرانسل) پست ميدم! حدود 10 ماهه با همين هم وبگردي ميكنم و هم چت و دانلود! آخه كنكوري هستم و سيستم در دسترسم نيست ! بهترين حالت سرعتم 1kb ميشه ولي دائم كانكتم و راحت صفحه باز ميكنم !
يه پيشنهاد,اگه تعداد صفحات به 30 رسيد,يكبار دوباره نرخ ها و مزاياي سرويس Adsl هر Isp رو بزاريم تو صفحه 30 كه رنده ! شماره تلفن و آدرس هر كدوم رو هم بزاريم تا راحت انتخاب بشه كرد !
آقا مجيد،به نظرم حالا كه البرز جدا از فن آوا سرويس ميده،بهتر نيست تو نظرسنجي جايگاه مستقل داشته باشه؟ الان بهترين انديشه هستش،نه؟
اینم نتیجه تست جدید. همچنان سرعت پایینه.
[/URL]
دوستان ممنون
یه مشکل از طرف پارس آنلاین بود که با تماس با تهران حل شد
باشه ، هر جور شما صلاح بدونید
راستى بهتر نیست تمام اطلاعات رو در پست اول صفحه 1 وارد کنم
درسته که اندیشه از فن آوا مستقل هستش اما باز وابستگى هایى بهش داره در ضمن صرفا خط 2 رو ساپورت میکنه که اصلا جالب نیست
اما چشم اگه البرز بهتر شد حتما بصورت جداگانه در نظرسنجى میاد
در شرایط فعلى اندیشه از لحاظ سرعت بهتره اما باز از لحاظ حجم دانلود پارس انلاین برتر هستش
البته پارس آنلاین قول داده که مشکل سرعت برطرف میشه...حال باید دید اوضاع چطور میشه
موفق باشید
دیروز در زمینه مشکل سرعت پارس آنلاین با تهران تماس گرفتم
به من گفتند که این مشکل از طرف ما هستش و تا دوشنبه انشاءالله برطرف میشه
جالبه این همه مدت با پارس وى تماس میگرفتم چنین مطلبى رو اذعان نمیکردند!!!!!!
آفا مجيد پيشنهاد شما بهتره پس همه اطلاعات رو اگه زحمتي نيسپ به پست اول صفحه 1 وارد كن البته شماره تلفن هر كدوم يادت نره.
واسه نرخ هاي البرز ميتوني از پست صفحه 26 من استفاده كني و زحمت تايپ كردن رو نكشي ! اين البرز سايتشو ديدين؟ يه وب دايركتوري پر از عكس و فيلمه ! ناسلامتي Isp تشريف دارن و بايد اطلاع رساني قوي داشته باشن ! يه عالمه عكس در و پنجره زدن !
حالا فهميدم كه چرا انديشه ماهي 4200 رو قبض ميندازه ! واسه اينكه هزينه نصب و Ip valid رو به صورت اقساط دائمي رو قبض تلفن ميگيره و اين 1200تومن اضافه همونه! اين مخابرات گيلان خيلي با انديشه همكاري داره.الان هم تو رشت و هم انزلي خط هوشمند اينترنت زده كه سر ماه قبض ميندازه.ولي سرويس دهي خوبي داره كه نميشه ناديده گرفتش!
اينم شماره تلفن Isp هاي رشت كه سرويس ADSL ميدن:
شكوه سامانه خزر(S.S.K):
3237846
انديشه سبز خزر:7750000-7728501
پارس وي:3232824
بردباران:2232528
البرز:2242518
بردیا جان خیلى ممنون
قیمت ها و اطلاعات مورد نیاز براى سرویس دهنده هاى ADSL در رشت رو در پست اول ویرایش کردم
دوستان اگه جایى ایراد داشت و یا توضیح خاصى باید وارد بشه رو حتما اطلاع بدند
سلام
می خواستم بپرسم میشه adsl شریکی با همسایمون بگیرم
یعنی هر کی هزینه ی مصرفشو خودش بده
و گر نه که ممکنه حق دیگری ضایع بشه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)