تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 416 اولاول ... 192526272829303132333979129 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

داره خودمونی میشه hinata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

راست مي گي . من عكس اين صحنه اش رو دارم ولي هي خودم رو مي زدم به اون راه كه اين عكس يه چيز ديگه هست.

آخر فروم باز Genjo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    L.A

پيش فرض

حامد به جان ناروتو که از همه ی دنیا بیشتر دوسش دارم من این قسمت رو دیدم و دارم.
    بعدشم یه چیزایی هست که اگه بگم هنگ میکنید.
    ناروتو رو تنهایی ... ببخشید نمیتونم بگم داستان لو میره و هیجانش میره ولی به جان خودم راست میگم این چیز ها شوخی نیست اگه خودتون میخواید بگم ولی داستان لو میره.
    الهی من بمیرم خیلی ناروتو رو بد میکشن اگه ببینید دلتون کباب میشه
    اما واقعا هیچ کس این صحنه ها رو ندیده که ساکورا سر قبر ناروتو هست و نجی لی و یادم رفت چند نفر دیگه هم هستن ولی سوناده و کاکاشی و بقیه ... نیستن .
    من دارم دیوونه میشم میخوام کل این قسمت رو ببینم من ناروتو میخوام من نمیخوام ناروتو بمیره هیچ وقت

سلام .

برایه من هم جالب شد.

اگه می تونید و داستان رو کامل بلدید .ممنون میشم که توصیح بدید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    TEHRAN---kamranie

پيش فرض

مشخص دیگه

این تارتو اولی فقط همین 220 قسمت هست

این مانگا چی هست

نارتو شیپدون تا چند قسمت تا حالا اومده

یکی گفت تو زاپن الان داره نشون میده که نارتو به درجه اون پیرمرده رسیده و داستان اون پسر کوچیک شروع شده

از این دیگه ساده تر

کسی نبود

چی نارتو میمیره کسی عکس یا یه کلیپ کوتاه داره

بدجوری موندم از قسنت 41 شیپدون دیگه تو کف موندم

کسی داره بیام ازش بکیرم

داره خودمونی میشه jangel girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

رایان جون و بقیه دوستان باشه داستان رو میگم:
    ناروتو ساکورا نجی و لی رو برای یه ماموریت میفرستن به یه جایی ( من که کل این قسمت رو ندیدم من قسمت مرگ ناروتو رو دیدم ) اون ها یک شاهزاده رو که دختره پیدا میکنن و اون رو بر میگردونن کونوها سوناده به ناروتو یه ماموریت میده و میگه ماموریت تو اینه که از این دختر مراقبت بکنی چون این دختر یه قدرت داره که هیچ کس نداره این دختر میتونه مرگ هر کسی رو پیش بینی کنه بعد ناروتو میره با اون دختر میره و یه عالمه آدم هستن که میخوان این دختره رو به خاطر قدرتی که داره بگیرنش و در این قسمت ها تا دلتون بخواد شخصیت جدید میاد ولی بچه ها من به شما نمیگم که این اتفاق ها واقعا بیفته چون من صحنه های زیادی از این اتفاق ها دیدم و حدس زدم که این اتفاق ها بیفته و خواهش میکنم که ازم نخواین قسمت مرگ ناروتو رو بگم چون دل همه مون خون میشه راستی گفتم دربار ه ی آکاتسوکی حرف بزنیم به نظر من پین از همه قویتره و بعدشم ایتاچی
    Last edited by jangel girl; 13-03-2008 at 15:27.

پروفشنال fswteam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    The Desert Of Gaara

پيش فرض

ناروتو ساکورا نجی و لی رو برای یه ماموریت میفرستن به یه جایی ( من که کل این قسمت رو ندیدم من قسمت مرگ ناروتو رو دیدم ) اون ها یک شاهزاده رو که دختره پیدا میکنن و اون رو بر میگردونن کونوها سوناده به ناروتو یه ماموریت میده و میگه ماموریت تو اینه که از این دختر مراقبت بکنی چون این دختر یه قدرت داره که هیچ کس نداره این دختر میتونه مرگ هر کسی رو پیش بینی کنه بعد ناروتو میره با اون دختر میره و یه عالمه آدم هستن که میخوان این دختره رو به خاطر قدرتی که داره بگیرنش و در این قسمت ها تا دلتون بخواد شخصیت جدید میاد ولی بچه ها من به شما نمیگم که این اتفاق ها واقعا بیفته چون من صحنه های زیادی از این اتفاق ها دیدم و حدس زدم که این اتفاق ها بیفته و خواهش میکنم که ازم نخواین قسمت مرگ ناروتو رو بگم چون دل همه مون خون میشه راستی گفتم دربار ه ی آکاتسوکی حرف بزنیم به نظر من پین از همه قویتره و بعدشم ایتاچی
    ما هم اومدیم
    اقا من این شایعه رو تکزیب می کنم هیچ قسمتی نیستش که اینجوری باشه ما داریم مانگا و شیپودن می بینیم اگر هم اگر هم چیزی باشه مطمئن هستم ساختگی و واقعی نیست هنوز که هنوزه هم داره ناروتو ساخته می شه مگه می شه بیان قسمت اخر داستان بزنن شما هم فکر کنم اشتباه دیدی مطمئن باشید ناروتو تا سال دیگه همین موقع داره شیپودنش ساخته می شه و سال دیگه همین موقع تو شیپودن جنگ ساسوکه و ایتاچی رو می بینیم

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    TEHRAN---kamranie

پيش فرض

شاید حق با تو باشه fswteam

داره خودمونی میشه jangel girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

من باید به شما ها به چه زبونی بگم ( ترکی عربی...) دوستان این صحنه ها واقعی است.
    راستی شما که حرف من رو باور نمی کنید از این گذشته fswteam جان دوست عزیز از آمدن دوباره ات خیلی خوش حال شدم

آخر فروم باز Genjo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    L.A

پيش فرض

سلام خانوم عزیز jangel girl

مرسی از بابت توضیحتون.شما که اینطوری گفتید منو مجبور کردید که برم و همینچین قسمتی رو سرچ کنم.

اگه آدرس و لینکی از این قسمت هایی که دید رو به من هم بدید ممنون میشم

درضمن:من قطعا مطمئن هستم که این داستان جزء داستان اصلی ناروتو نیست !چون اگه به این ترتیب باشه باید اول مانگاش بیرون بیاد و بعدش انیم ش .اما ممکنه قسمتی از فیلمش که جدید ساخته شده و یا قسمت های Funny ناروتو باشه.

پروفشنال fswteam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    The Desert Of Gaara

پيش فرض

من باید به شما ها به چه زبونی بگم ( ترکی عربی...) دوستان این صحنه ها واقعی است.
    راستی شما که حرف من رو باور نمی کنید از این گذشته fswteam جان دوست عزیز از آمدن دوباره ات خیلی خوش حال شدم
    خواهش می کنم
    ولی اینکه می گی اصلا با عقل جور در نمیاد اقا سرچ کن قسمتشو یا حداقل باید عکسی از این صحنه باشه یا حرفی در سایتاش برای ما باید مدرک بیاری

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    TEHRAN---kamranie

پيش فرض

از قسمت 41 به بهد شیپدون با کیفیت خوب کسی داره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •