راست مي گي . من عكس اين صحنه اش رو دارم ولي هي خودم رو مي زدم به اون راه كه اين عكس يه چيز ديگه هست.
راست مي گي . من عكس اين صحنه اش رو دارم ولي هي خودم رو مي زدم به اون راه كه اين عكس يه چيز ديگه هست.
سلام .
برایه من هم جالب شد.
اگه می تونید و داستان رو کامل بلدید .ممنون میشم که توصیح بدید![]()
کسی نبود
چی نارتو میمیره کسی عکس یا یه کلیپ کوتاه داره
بدجوری موندم از قسنت 41 شیپدون دیگه تو کف موندم
کسی داره بیام ازش بکیرم
رایان جون و بقیه دوستان باشه داستان رو میگم:
ناروتو ساکورا نجی و لی رو برای یه ماموریت میفرستن به یه جایی ( من که کل این قسمت رو ندیدم من قسمت مرگ ناروتو رو دیدم ) اون ها یک شاهزاده رو که دختره پیدا میکنن و اون رو بر میگردونن کونوها سوناده به ناروتو یه ماموریت میده و میگه ماموریت تو اینه که از این دختر مراقبت بکنی چون این دختر یه قدرت داره که هیچ کس نداره این دختر میتونه مرگ هر کسی رو پیش بینی کنهبعد ناروتو میره با اون دختر میره و یه عالمه آدم هستن که میخوان این دختره رو به خاطر قدرتی که داره بگیرنش و در این قسمت ها تا دلتون بخواد شخصیت جدید میاد ولی بچه ها من به شما نمیگم که این اتفاق ها واقعا بیفته چون من صحنه های زیادی از این اتفاق ها دیدم و حدس زدم که این اتفاق ها بیفته و خواهش میکنم که ازم نخواین قسمت مرگ ناروتو رو بگم چون دل همه مون خون میشه
راستی گفتم دربار ه ی آکاتسوکی حرف بزنیم به نظر من پین از همه قویتره و بعدشم ایتاچی
![]()
Last edited by jangel girl; 13-03-2008 at 15:27.
ما هم اومدیم
اقا من این شایعه رو تکزیب می کنم هیچ قسمتی نیستش که اینجوری باشه ما داریم مانگا و شیپودن می بینیم اگر هم اگر هم چیزی باشه مطمئن هستم ساختگی و واقعی نیست هنوز که هنوزه هم داره ناروتو ساخته می شه مگه می شه بیان قسمت اخر داستان بزنن شما هم فکر کنم اشتباه دیدی مطمئن باشید ناروتو تا سال دیگه همین موقع داره شیپودنش ساخته می شه و سال دیگه همین موقع تو شیپودن جنگ ساسوکه و ایتاچی رو می بینیم
شاید حق با تو باشه fswteam
من باید به شما ها به چه زبونی بگم ( ترکی عربی...) دوستان این صحنه ها واقعی است.
راستی شما که حرف من رو باور نمی کنید از این گذشته fswteam جان دوست عزیز از آمدن دوباره ات خیلی خوش حال شدم![]()
سلام خانوم عزیز jangel girl
مرسی از بابت توضیحتون.شما که اینطوری گفتید منو مجبور کردید که برم و همینچین قسمتی رو سرچ کنم.
اگه آدرس و لینکی از این قسمت هایی که دید رو به من هم بدید ممنون میشم
درضمن:من قطعا مطمئن هستم که این داستان جزء داستان اصلی ناروتو نیست !چون اگه به این ترتیب باشه باید اول مانگاش بیرون بیاد و بعدش انیم ش .اما ممکنه قسمتی از فیلمش که جدید ساخته شده و یا قسمت های Funny ناروتو باشه.
خواهش می کنم
ولی اینکه می گی اصلا با عقل جور در نمیاد اقا سرچ کن قسمتشو یا حداقل باید عکسی از این صحنه باشه یا حرفی در سایتاش برای ما باید مدرک بیاری
از قسمت 41 به بهد شیپدون با کیفیت خوب کسی داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)