دوستان یه سوال فنی ! ما اگر اون DLC بازی رو روش بریزیم دقیقا اون مراحل جدید رو از کجا می تونیم شروع کنیم ؟! از پایان بازی به بعد اون DLC فعال می شه یا اون یه بخشی از بازیه ؟!
دوستان یه سوال فنی ! ما اگر اون DLC بازی رو روش بریزیم دقیقا اون مراحل جدید رو از کجا می تونیم شروع کنیم ؟! از پایان بازی به بعد اون DLC فعال می شه یا اون یه بخشی از بازیه ؟!
بله تاثیر میذاره.انتخاب دیالوگ ها تاثیری در داستان بازی میذاره ؟؟؟
مثلا اگه 1 جا خوب بتونی حرف بزنی میتونی کاری کنی که wrex نمیره. اگه نه . . .
نه. همیشه اینطور نیست.باید همیشه دیالوگ های + رو انتخاب کرد ؟؟؟ یا اینکه بعضی جاها نیازه که زد تو حال طرف ؟؟؟![]()
البته اگه بعضی از جاها بد حرف بزنی ممکنه ازت بخواد 1 ماموریت انجام بدی تا کمکت کنه.
ولی اگه خوب حرف بزنی بدون ماموریت کمکت میکنه.
اگه قدرت گفتوگوی بالایی داشته باشن توی بازی.
یعنی قدرت رو زیاد آپگرید کنین.
خیلی به سودتون هست.
اصلا یادم نمیاد. ببخشید.Codex چیه ؟
توی سفینه خودتون که هستی. توی طبقه پایین هرکدوم از squad یه کمد برای خودشون دارن. کنار wrex و اون دخاره.Squad رو چه جوری میتونم edit کنم ؟؟
توی منو 1 گزینه auto upgrade داشت. که قدرت های squad رو اتومات آپگرید میکرد.آپگرید کردنه دوستام وظیفه ی منه ؟ نمیشه خودشون اسلحه هاشونو آپ کنم ؟؟
منظورت از آپگرید اسلحه چیه؟؟؟
با انجام دادن ماموریت و فروش وسایل.شما چه جوری gold بدست میارین ؟؟
دفترچه آموزش بازي . يعني در مورد همه چيز بازي توش توضيح ميده ، مثلا اسلحه ها ، سيارات و ...Codex چیه ؟
از منوي بازي هم قابل دسترسه .
ممنون بچه ها !!
وا مگه این بازی هم مثه فال اوت قدرت speech داره ؟؟؟یعنی قدرت رو زیاد آپگرید کنین.
من u که میزنم و صفحه ی skill ها که میاد ، چیزی بنام speech ندیدم .. باید کمی بیشر دقت کنم شاید باشه !!
دقیقا با اسم speech ننوشته بود.
درست یادم نیست.
2 تا گزینه هم بود. تقریبا پایین قسمت آپگرید بود.
میگم اگه کاراکترمون زن باشه ، با کی باید ارتباط عاطفی ایجاد کنیم ، حتما با Wrex.... کلا اینکار نیازه ؟؟؟
محتوای مخفی: Spoiler ahead
DLC یه سیاره جدید در امتداد بازی ایجاد می کند که شما وقتی انجامش می دید دیگه قادر به بازگشت به اون ایستگاه نیستید. باید در هنگام فضا گردی انجامیش بدید.
سلام بچه ها با این سیستم اجرا میشه:
cpu:intel dual cpu e2180 2.00ghz
ram:2gig
vga:nvidia geforce 9800 gt 512 mb
بله دوست من با این سیستم میتونی خیلی راحت و روون این بازی رو اجرا کنین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)