سلام
من تا كي بايد منتظر باشم تا اين منيبورد MSI 870A-G54 وارد بازار بشه هر هفته مي گن هفته ديگه مي ياد
سلام
من تا كي بايد منتظر باشم تا اين منيبورد MSI 870A-G54 وارد بازار بشه هر هفته مي گن هفته ديگه مي ياد
خوب به فرضم که پردازنده جدید جناب عالی از Tripple Channel پشتیبانی کنه وقتی مادربرد شما به اندازه کافی سوکت
نداشته باشه چجوری میخواهی رمها را توش قرار بدی ؟ نکنه با کمک پتک و چکش.
IQ نه . ولی وقتی شرکتای سازنده مین بورد بخوان tripple بزنن صرفا یه سوکت رم اضافه میکنن . نه تفییر سوکتی و نه تغییر چیپست . لذا تغییر قیمت نداریم .خوب به فرضم که پردازنده جدید جناب عالی از Tripple Channel پشتیبانی کنه وقتی مادربرد شما به اندازه کافی سوکت
شما یک حرفهایی میزنید ها به همین سادگی . تازه مگه تغییر چیپست و سوکت فقط باعث تغییر قیمت هست
تغییر قیمت بخش عمده اش مربوط به تغییر امکانات روی برد است.
در ضمن تمام این حرفها مربوط به آپگرید کردن بدون تغییر مادربرد هست . به علاوه TrippleChannel یعنی نیاز به تعداد بیشتر پین جهت ارتباط با رمها اونم یعنی سوکت جدیدتر .
شما تا بحال به پردازنده opteron سری 6000 که Quad Channel هستش نگاه کردی که ببینی چه سوکتی میخوره
![]()
Last edited by JEskandari; 29-05-2010 at 18:38.
مادربوردای amd بیشتر از دو اسلات باسه رم دارن مثل GA-890FXA-UD5 M4A78T-E
منظور شما اسلات رم هست نه؟!خوب به فرضم که پردازنده جدید جناب عالی از Tripple Channel پشتیبانی کنه وقتی مادربرد شما به اندازه کافی سوکت
این حرف شما خیلی مضحک هست تا بیشتر وجهه علمی داشته باشه
برای اینکار فقط یکسری تغییرات جزیی در طراحی مادربرد نیاز هست نه یک تغییر سوکت کلی
باز هم میگم شما کاری به سوکت و چیپست نداشته باشیدشما یک حرفهایی میزنید ها به همین سادگی . تازه مگه تغییر چیپست و سوکت فقط باعث تغییر قیمت هست
تغییر قیمت بخش عمده اش مربوط به تغییر امکانات روی برد است.
چیپست در کنترل رمها در پردازنده های AMD هیچ نقشی نداره!!!
این هم از اون حرفهای سال بود!!در ضمن تمام این حرفها مربوط به آپگرید کردن بدون تغییر مادربرد هست . به علاوه TrippleChannel یعنی نیاز به تعداد بیشتر پین جهت ارتباط با رمها اونم یعنی سوکت جدیدتر .
حالتهای دوال و TRI برای حافظه اصلا هیچ ارتباطی به پین های بیشتر برای پردازنده نداره(یا لاعقل کمترین ارتباط را داره)
Last edited by ess_1362; 30-05-2010 at 10:20.
میگم اینا رو ولش کن
نظر دوستان در مورد این مادربورد چیه؟
ASUS M4A89GTD PRO/USB3
قیمتش چنده؟
مادربورد خوبيه...من 2 تاشو گرفتم واسه كسي يه مدتم باهاش حسابي ور رفتم خيلي مادربورد خوبيه .اين مادربورد 2 مدل داره يه مدل با usb3 كه 230 تومنه و يه مدل بدون3 usb كه 190 تومنه..به نظر من بدون usb 3 بگيري بهتره چون كارت usb3 هم اومده 45 تومنه.حالا حالاها هم طول ميكشه تا جا بيفته . اين مادربورد هم core unlocker أاره هم turbo key هم mem ok ... يه مادربورد نيمه حرفه اي هست اما قيمتش خيلي مناسبه. به نظر من كه تو خريدش شك نكن و سراغ مين ديگه اي هم نرو البته بدون usb خيلي به صرفه تره .ميتوني اون 40 50 تومنو رو بقيه قطعاتت بذاري
نگاهی پردازنده جدید AMD از خانواده چهار هسته ای اتلون
AMD Athlon II X4 640
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)