دارم میخونم. تشکر
عالي و فراتر از انتظار
خوب و در حد انتظار
متوسط
بد
سلام دوستان
چند تا جدول و فرم در ورژن 2003 درست کردم که میخوام همه این ها رو با ورژن 2000 ذخیره کنم هرچی گشتم پیدا نکردم تو ورژن 2007 با نام save as project هست ولی در 2003 نمیدونم لطفا منو راهنمایی کنید؟
برو:
options\advanced\default file format
و از اونجا تغییرات مورد نظرت رو بده
سلام .
برنامه ای در access97 ساخته شده . access97 را به access2003 تبدیل کردیم و ویندوز کامپیوتر نیز از 98 به xp تبدیل کردیم.
سوال :
اطلاعات موجد در برنامه access که به زبان فارسی می باشد در بعضی کامپیوتر ها (5 کامپیوتر باهم شبکه شدن) قابل جستجو می باشد ولی در بعضی کامپیوتر ها غیرقابل جستجو می باشد ؟؟؟(بیشتر کلماتی که با حروف پ - ک و بخصوص ی شروع میشون )
لطفا اگر میتوانید راهنمایی کنید خیلی حیاتی هست.
فکر کنم مشکل شما با فرم و کیوری باید باشه. خود جدول کمتر مشکل پیدا می کنه. اگه تو جدول مشکل حروفی مثل پ و گ و ی هست می تونی به طور دستی و یا با replace کردن اون مشکل رو حل کنی و در مودر کیوری و فیلد باید بگم که اول اسم فیلد هات رو به انگلیسی بنویس و بعدا فارسیش کن.
سلام!
اگه نياز، تنها محاسبه تفاوت مجموع ركوردها در دو جدوله، هر جا لازم شد ( مثلا Control Source يك تكست باكس در يك فرم و يا گزارش) مينويسيم:
همونطور كه قبلا عرض كردم از ثبت نتايج محاسبات در جداول، اجتناب ميشه و لزومي هم نداره!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فکر کنم اگه تمام دریافتی ها و پرداختها ، درون یک جدول باشن، کارهای بیشتری بشه انجام داد.
Last edited by mohammad96; 21-05-2008 at 14:31.
سلام. تشکر.
این کارو کردم ولی من می خوام که نتیجه ام رو داشته باشم حالا تو کیوری یا جدولش فرقی نمی کنه. من یه بار تو کیوری این کارو کردم ولی متاسفانه که یادم نیست که چی جوری عملیات جمع و منفی رو انجام دادم و در فیلد نتیجه هم هر رکورد ذخیره می شد.
من این کار رو با استفاده از یک جدول انجام دادم. اگه شما یادتون اومد لطفا به من هم بگید![]()
فکر کنم این جوری بود:
SELECT finance.Income, finance.[out go], [Income]-[out go] AS Balance
FROM finance
این هم حالت دیزاین مدش:
Balance: [Income]-[out go]
ولی راهی رو که شما گفتید رو من یا درست نفهمیدم یا این که نشد. لطفا بیشتر توضیح بدین. تشکر.
سلام!
در مورد وقتي كه ميخواييم "مانده" براي هر ركورد نشون داده بشه، راه حل زير به نظرم ميرسه (جدول finance داراي فيلد ID بعنوان Primary Key هست):
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)