انشاالله که جواب میده
into رو قبلا گذاشتم
انشاالله که جواب میده
into رو قبلا گذاشتم
سلام.
دوستان عزیز این تاپیک یه تاپیک آموزشی در مورد sql هست. لطف کنید از مطرح کردن سوالات متفرقه خودداری کنید و سوالات خود را فقط در مورد T-SQL در این تاپیک مطرح کنید.
درسته منم سوالم همش مربوط به همين تاپيكه
آقا فرهاد ممنون ولي باز هم همون ارور ميده فكر كنم sql مثل اكسس در هنگام استفاده از ديتابيس يه فايل ميسازه
برا همينه كه ارور ميده
سلام
من یه برنامه نوشتم که بانکش sql هست و چند تا از فیلدها رو Auto number تعریف کردم تا خودش اونا رو به ترتیب شماره گذاری کنه
مشکلم اینجاس که موقع کد نویسی وقتی میخوام یه سطر جدید اضافه کنم دوباره برنامه می خواد اون فیلد رو مقدار بده باید چکار کنم تا دلفی بفهمه که این فیلد auto number هست؟!
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
Last edited by فاطـمه; 14-02-2009 at 15:41. دليل: برای پرسیدن سوال کسب اجازه نمودیم: دی
ممنون پیمان جان. واقعا به این پست از طرف شما نیاز بود
دوستان عزیز هم لطف کنند فقط مواردی رو که مربوط به دستورات زبان T-SQL هست در اینجا مطرح کنند.
این تاپیک هیچ ارتباطی با مشکلات کار با نرم افزار مدیریت پایگاه داده sql server ندارد
تشکر از همکاری شما
باسلام گرم خدمت همه دوستان وتشکر از این تاپیک واقعا مفید وارزشمندآیا میشه برنامه ای در دلفی نوشت که به چند جدول در یه دیتابیس دسترسی داشته باشیم وبتونیم عمل درج ،کپی،حذف وجستجو را داشته باشه یا با چند تا سربرگ از یه فرم یا با لینک از یه فرم به فرم دیگه (هدف من نوشتن یه برنامه برا یه کتابخونه هست و چند جدول در این پایکاه داده هست جدول کتاب ، جدول گیرنده کتاب ، جدول اعضای کتابخانه و جدول کارمندا)
Last edited by aa241355; 13-02-2009 at 02:05.
سلام به شما. این که شدنیه اما چه ارتباطی به اینجا داره؟
لطفا سوالاتتون رو در محل مرتبط با مشکلتون مطرح کنید
با تشکر فراوان از حوصله ای که به خرج دادین سوالما اصلاح میکنم آیا میشه برنامه ای در دلفی نوشت که به چند جدول در یه دیتابیسsql دسترسی داشته باشیم وبتونیم عمل درج ،کپی،حذف وجستجوی رکوردها رابدون نیاز به باز کردن sql داشته باشه یا با چند تا سربرگ از یه فرم یا با لینک از یه فرم به فرم دیگه (هدف من نوشتن یه برنامه برا یه کتابخونه هست که چند جدول در این پایکاه داده sql هست جدول کتاب ، جدول گیرنده کتاب ، جدول اعضای کتابخانه و جدول کارمندا) یه فرمشا ساختم که مشخصات کتاب رو از sql فراخونی میکنه و کد search هم که شما زحمتشا کشیده بودین اجرا میکنه
سلام
با توجه به اینکه اشکال من مرتبط با sql و دلفیه و تو تاپیک جدا هم کسی جواب نداد
اگه اجازه بدین همین جا بپرسم
-------------------
چه جوری میشه چک بودن یک فیلد رو با دستورات sql تو دلفی چک کرد؟!
ممنون اطلاعات خوبی بود فقط در مورد جستجوی چند موردی به زبان sql در دلفی بیشتر بنویسید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)