تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما بهترین سریال ماه رمضان امسال کدام است؟

راي دهنده
97. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • اغماء

23 23.71%
  • میوه ممنوعه

55 56.70%
  • یک وجب خاک

6 6.19%
  • شکرانه

2 2.06%
  • هیچکدام

11 11.34%
صفحه 29 از 42 اولاول ... 1925262728293031323339 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 418

نام تاپيک: بررسی سریال های ماه مبارک رمضان

در آغاز فعالیت mahtaab_2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

از تمام سریال های ماه رمضون حالم به هم می خوره! :(
    اون از اون اغماء مزخرف که مشاور پزشکی شون کثیف ترین پزشک این مملکت (دکتر طباطبایی) است!
    اون هم از اون میوه ممنوعه چرت که سریال صد در صد بی محتوا است و فقط این یارو کارگردان هالوئه که جدید آوردن و مردم ایران رو پپه و زن ندیده گیر آورده و فقط بلده یه زن رو جلوی دوربین نمایش بده و زنه جلوی دوربین هی از سمت چپ ناز کنه و هی از سمت راست قیافه بگیره!!
    حداقل یه بازیگر نیاورده که دو زار هم بازیگری بلد باشه! دختره هر موقع می خواد گریه کنه از قبل توی چشمش نیم لیتر اشک مصنوعی می ریزن و بعد فیلم برداری می کنند و یه ذره هم صداشو بغض آلود می کنه!
    توی هیچ سکانسی نیست که این بشر بتونه طبیعی یه ذره گریه کنه!
    چه میشه کرد دیگه! وقتی ملاک انتخاب بازیگر توی مملکت میزان روابط محرمانه با کارگردان باشه از این بهتر نمیشه دیگه!
    وای واقعا دستت درد نکنه . دلم خنک شد. من هم از همه این سریالها حالم بهم میخوره. همشون مسخره و مزخرفن . واقعا حیف وقت که آدم بیاد برای اینها هدر بده.
    توی همه سریالهاشون که حتما باید این عشق و عاشقی رو یه جوری جا بدن. از بازی این دختره توی میوه ممنوعه حالت تهوع پیدا میکنم . با اون قیافه و دیالوگ گفتنش همش هم بلد عشوه بیاد . اصلا نمیتونم بازیشو تحمل کنم.
    از بازی این لعیا زنگنه توی اغما هم خیلی خیلی متنفرم. نقش زائد و بی خودی داره . فضول . نخود هر آش. اصلا معلوم نیست توی اون بیمارستان چه غلطی میکنه. معلوم نیست دکتر بیهوشی یا مشاور. همش که توی سالن بیمارستان ولوه . به من اگه یک میلیارد هم بدن حاضر نیست نقش ایرج نوذری رو بازی کنم. اه اه اه مگه زن قحطه.دقت کردین این دکتر پژوهان چقدر تخصصی بیمارهاشون معاینه میکنه . مثلا به بیشترشون میگه این چند تاست ؟...
    از این الیاس که خیلی بدم میاد. من اصلا از اول هم از این یارو خوشم نمیومد. نمی دونم چرا اینقدر بقیه دخترا میمیرن براش به نظر من که خیلی بازی تصنعی و اغراق آمیزی داره . اه اه اه

یک وجب خاک هم که آخرشه . به خصوص اون قسمتی که مربوط به بیمارستان و بهزیستی این چیزا بود که واقعا کمدی شده بود. کلی خندیدیم .
    کاش این ماه تموم میشد تا از شرشون خلاص میشدیم . حالا جالب اینه که تا ماه رمضون سال دیگه همش میخواند جلسات نقد و بررسی پخش کنند حالا نه اینکه خیلی پرمعنی و محتوا هستند.
    کلا همه سریالهای ایرانی بی محتوا هستند. من که تا حالا نشده یه سریالو کامل ببینم و بعدش خودم لعنت نکنم که که وقتمو تلف کردم . نمونه هاش. سریال نرگس. مسافری از هند. زیر تیغ ...

آخر فروم باز R10MessiEtoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

شبها بعد از افطار، يك آقايي به اسم حاجي كامراني مي آيد توي تلويزيون كه قيافه موجهي دارد، وضعش خوب است و دوست دارد خودش آدم خير و مقبول محله باشد. براي اين كار هم حاضر هست پول خرج كند، سر ملت كلاه بگذارد، دروغ بگويد و از همه مهمتر تظاهر كند.

شبها بعد از افطار پسر جواني به نام الياس مي آيد توي تلويزيون كه ظاهر آرامي دارد، قشنگ حرف مي زند، قيافه اش با آن محاسن و پيرهن روشن روي شلوار، آدم را ياد تصوير كلاسيك يك جوان مذهبي مي اندازد و البته ديگر براي همه روشن شده كه او ماهيتي شر دارد و فقط تظاهر مي كند.

شبها بعد افطار مرد جواني به اسم جلال مي آيد توي تلويزيون كه ظاهر موجهي دارد، كت و شلوار ساده، تسبيح، موي كوتاه و ريش، يك بچه بازاري كه تصميم گرفته ظاهر را حفظ كند اما اصل را بر منافع بيشتر بگذارد، كسي كه از جبهه حرف مي زند اما دغدغه اش برنده شدن در مناقصه و به دست آوردن پول بيشتر است.

ما هر شب با چنين شخصيتهايي سروكار داريم و اين يك معني دارد، تلويزيون بلاخره كمي كوتاه آمد و وجود آدمهاي متظاهر را به رسميت شناخته. بعد از اين همه مدت كه در زندگي واقعي گرفتار چنين آدمهايي بوديم بعد از ديدن خيلي از شخصيتها در جاهايي كه هيچ وقت لياقتش را نداشته اند، بعد از ظاهر سازي، بعد از سلب شدن اعتماد خيلي از آدمها از دين و قابليتهايش با ديدن بي كفايتي و دغل بازي چنين افرادي و بعد از خشم عمومي كه سالهاست نسبت به آنها بين مردم علنا ابراز مي شود، بعد از همه اينها، تلويزيون بلاخره كوتاه آمده است.واقعيت چنان تلخ و بي رحم و تند است كه حتي اين محافظه كارترين و محتاط ترين رسانه رسمي كشور را مجبور به عكس العمل كرده. اين شخصيتهاي داستاني حتي نيمي از اتفاقات امروز جامعه مارا بازتاب نمي دهند. ولي با خودشان پيامي دارند؛ اينكه سرانجام ديدگاه رسمي فرهنگي، موج رياكاري و تظاهر و نان به نرخ روز خوردن بعضي آدمها را _كه ظاهر مذهبي و موجه هم دارند_ را به رسميت شناخته و اين اتفاق قابل توجهي است، هرچند سالها دير رخ داده.

در فيلم «وكيل مدافع شيطان» آل پاچينو كه نقش شيطان را بازي مي كند، يك ديالوگ معروف دارد: «غرور مطمئنا گناه مورد علاقه من است». احتمالا ديالوگ شيطان اين روزها در كشور ما كمي متفاوت است. اينجا يقين داشته باشيد كه ريا گناه مورد علاقه شيطان است.
    همشهري جوان

===========

راستي ما كه نفهميديم چرا چيزي كه مجبور نيستيم رو بايد ببينيم و بعد هم هي بدوبيراهش بگيم؟ شما ميدونيد

آخر فروم باز Nikolas_95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

خب،جا داره در همین جا به دست اندر کاران و عوامل مجموعه شکرانه تبریک بگیم که بالاخره یکی بهشون رای داد،فقط کاش اون نفری که به این مجموعه رای داد میومد و اینجا می گفت چرا شکرانه رو نگاه میکند؟!ما که چیزی توش ندیدیم شاید چیزی داشته که ما ندیده بودیم

دیشب هم جلال کل خانواده رو مدیریت کرد،ایول خوب حال این داماده رو گرفت

یه نکته جالبی گفت،دختر بدون اجازه پدر شوهر می کنه،زن بدون رضایت شوهر طلاق می گیره....
    حالا در عمل هم همین طور هست یا نه بماند

راستی داریم به آخر ماه رمضان نزدیک میشیم و مجموعه ها دارن به آخرشون نزدیک می شن،خدا کنه مثل بقیه سریال های ایرانی بد تموم نشن

آخر فروم باز kar1591's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ساوالان

پيش فرض

جای رضا عطاران خالی
    متاسفانه سیمای ما به جای اینکه به بازیگرانی که مثلا تو رشته ی طنز مهارت دارند بها بده میزاره یه سریال ها با مضموم طنز ساخته بشه که بازیگرانش نمی تونند از عهده ی این کار بر بیاند
    سریال های این سال بر خلاف چند سال پیش که یه روند نسبتا رو به رشدی داشتند یکمی افت کردند
    هر چند نمی گم بدند ولی در حد و اندازه های سال قبل نیستند
    به هر حال بازم دستشون درد نکنه

در آغاز فعالیت mahtaab_2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

هرجند که به نظر من هیج کدوم از این سریالها بدرد نمی خورند.ولی خوب بدم نیست حد اقل آدم یکم میخنده

آخر فروم باز S@eid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

R10MessiEtoo عزیز ممنون بابت مطلب ...

راستي ما كه نفهميديم چرا چيزي كه مجبور نيستيم رو بايد ببينيم و بعد هم هي بدوبيراهش بگيم؟ شما ميدونيد
    توی ایران بعضی ها مجبور میشن یه سریال یا برنامه رو نگاه کنن ... چون ما اون تنوع برنامه ها رو توی سیما نداریم ... 7 تا شبکه هست با برنامه هایی که اغلب سطح پایین هستن ...
    شما ساعت 6.30 عصر شبکه های مختلف رو چک بکن ... همه دارن چرند نشون میدن ... مجبور میشم بین بد و بدتر
    بد رو انتخاب کنیم و شبکه 3 رو ببینیم ... ساعت 7.30 هم همین طور و ...
    اگه توی زمان پخش این سریال ها یه فیلم سینمایی قشنگ بزارن هیچ کس وقتشو با این سریال های بی کیفیت با موضوع های تکراری هدر نمیده . مطمئن باش .
    Last edited by S@eid; 08-10-2007 at 11:59.

آخر فروم باز R10MessiEtoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

توی ایران بعضی ها مجبور میشن یه سریال یا برنامه رو نگاه کنن ... چون ما اون تنوع برنامه ها رو توی سیما نداریم ... 7 تا شبکه هست با برنامه هایی که اغلب سطح پایین هستن ...
    شما ساعت 6.30 عصر شبکه های مختلف رو چک بکن ... همه دارن چرند نشون میدن ... مجبور میشم بین بد و بدتر
    اگه توی زمان پخش این سریال ها یه فیلم سینمایی قشنگ بزارن هیچ کس وقتشو با این سریال های بی کیفیت با موضوع های تکراری هدر نمیده . مطمئن باش .
    منظور من دقيقا پست بالايي خودم بود (281) و نه هيچكس ديگه. معمولا خودم اينطوريم كه اگه سريالي رو دوست نداشته باشم دنبال نمي كنم...

با تمام حرفات هم موافقم

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ب نظر سعید جان موافق،البته جدای از این بحث که کانالهای دیگه چیزی ندارن.... ،به نظر من دیدن سریالهای ماه رمضان یک عادت روتین شده طی چند سال گذشته،خیلی ها می گن،ماه رمضانه و سریالهاش،البته سالهای قبل برای بعدازظهر یک سریال طنز عربی هم نشان می دادند که متاسفانه امسال خبری نشد،فکر کنم در کل تلویزیون امسال نسبت به سالهای قبل خیلی خوب کار نکرده

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

هانيه توسلي: نقش «هستي» را با نگراني پذيرفتم

هانيه توسلي حضور حسن فتحي را به عنوان كارگردان مجموعه تلويزيوني "ميوه ممنوعه" از دلايل پذيرفتن پيشنهاد بازي در اين مجموعه دانست.

اين بازيگر درباره پذيرش نقش هستي در مجموعه "ميوه ممنوعه" به مهر گفت: ابتدا كه اين نقش را پذيرفتم كمي نگران بودم، چرا كه مجموعه مناسبتي بود، اما حضور حسن فتحي به عنوان كارگردان باعث شد نگراني ام برطرف شود. از سوي ديگر فتحي را نمي توان با ديگر كارگردانان تلويزيون مقايسه كرد. به نظرم او يك سر و گردن از ديگر كارگردانان تلويزيون بالاتر است و كارهاي خوب او اين مسئله را به وضوح نشان مي دهد.توسلي در ادامه خاطرنشان ساخت: من مجموعه هاي "مدار صفر درجه" و "شب دهم" را خيلي دوست دارم. به هر حال در پذيرش هر نقش كارگردان خيلي مهم است. وقتي هم سيناپس قصه را خواندم، احساس كردم نقش هستي جاي كار دارد و در روند فيلمنامه هم اين نقش شكل گرفت. الان احساس مي كنم نقش هستي نقص هايي دارد و شايد مي توانست بهتر از اين باشد، ولي با در نظر گرفتن همه چيز كاراكتر هستي جذابيت دارد.
    بازيگر نقش هستي درباره اينكه آيا نقص هاي اين شخصيت مربوط به زمان كم توليد مي شود، توضيح داد: "قطعا اگر براي فيلمنامه وقت بيشتري گذاشته شود، خيلي از نقص ها برطرف مي شود. اگر به جاي دو ماه براي نگارش، نويسندگان مجموعه شش ماه وقت داشتند، مسلما كار بهتر مي شد. نقص كاراكتر هستي مربوط به ريزه كاري ها و جزئيات است و نه كليت مجموعه.
    "وي ادامه داد: قصه مجموعه "ميوه ممنوعه" را خيلي دوست دارم، چرا كه اتفاقات جالبي در آن مي افتد، اما يكسري ريزه كاري ها وجود دارد كه اگر فشار كار نبود، مي توانست در همه چيز از جمله بازي، كارگرداني، تصويربرداري، طراحي صحنه و ... تاثير بگذارد، ولي ويژگي بارز و مهم اين مجموعه اين است كه حسن فتحي از هيچ چيز در كار نمي گذرد و آنچه مي خواهد با وسواس مي گيرد، حتي اگر وقت كم باشد كار خود را به نحو مطلوبي انجام مي دهد و اين مسئله خيلي مهم است.
    توسلي درباره دلايل ترديد خود پيش از پذيرش نقش هستي گفت:من به كارگردان اعتماد داشتم و سيناپس را هم خوانده بودم و دوست داشتم. با توجه به اينكه كار مناسبتي بود و من قبلا هم يك بار تجربه آن را داشتم، اين مسئله به ذات من برمي گردد و آن هم مربوط به تناقض دروني ام مي شود كه براي بازيگري دارم. در واقع يك ذره از مخاطب زياد مي ترسم در مجموعه "وفا" هم اين اتفاق افتاده بود.

آخر فروم باز dariushiraz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض يك كارشناس علوم ديني

ایسنا :

يك كارشناس ارشد علوم ديني گفت: آيات و روايات در توليدات تلويزيوني نظير «اغماء» بايد تبلور هنري پيدا كند و به نحوي به تصويركشيده شوند كه ضمن نزديكي به اذهان مردم باورهاي ديني آن‌ها را نيز تصحيح كنند.

احمد ذوالفقاري كه مسووليت دفتر حوزه‌ي علميه قم در استان قزوين را به منظور پاسخگويي به پرسش‌هاي ديني برعهده دارد در گفت‌وگو با خبرنگار سرويس تلويزيون ايسنا، به ظهور شيطان در قالب انسان در سريال «اغماء» اشاره كرد و گفت: در واقع يك انسان مي‌تواند آن چنان تحت ولايت شيطان قرار گرفته و مطيع محض او شود كه شيطان به وسيله آن هر كسي را كه بخواهد به نابودي و گمراهي بكشاند.

وي افزود: فرصت‌ها براي شيطان بسيار مغتنم است و او از تمام وقت خود براي گمراه كردن انسان‌هايي كه در راه مستقيم در حركت هستند، استفاده مي‌كند.

وي به تشريح رابطه‌ي دكتر پژوهان با شيطان در سريال تلويزيوني «اغماء» پرداخت و گفت: از آن جايي كه اطلاعات ديني دكتر نسبت به اطلاعات پزشكي‌اش خيلي ضعيف است، شيطان هم ازاين نقطه ضعف براي گمراهي او استفاده كرده است.

اين كارشناس مذهبي در زمينه‌ي آگاهي شيطان از آينده در اين سريال اظهار كرد: وقتي شيطان از نقاط ضعف انسان با خبر است، طبيعي است كه از آينده او نيز با خبر شود، ولي خبر او از آينده محدود به خواست خداست.

ذوالفقاري با بيان اين كه رابطه انسان‌ها با شيطان در اين سريال به خوبي به تصوير كشيده نشده است عنوان كرد: هنوز صدا و سيما گام جدي در اين مسير بر نداشته و آثار توليد شده داراي ضعف‌هاي بسياري در اين خصوص هستند.

وي در ادامه با اشاره به استقبال مطلوب مردم از سريال «اغماء» افزود: ‌اميدواريم اين گونه سريال‌ها پيش زمينه مناسبي براي حركت‌هاي جدي در آينده باشند.

گفتني است سريال تلويزيوني «اغماء» به كارگرداني سيروس مقدم از آغاز ماه رمضان از شبكه يك سيما در حال پخش است.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •