تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 76 اولاول ... 1925262728293031323339 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 755

نام تاپيک: بحث درباره المپیاد نجوم

آخر فروم باز aslanaslan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مگه برای مرحله 2 فصل دیگه ای هم برای J ها نیاز هست؟ من فکر می کردم برای مرحله 2 المپیادs ها نیاز باشه...فصل 6...
    جواب می طلبیم...

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

مگه برای مرحله 2 فصل دیگه ای هم برای J ها نیاز هست؟ من فکر می کردم برای مرحله 2 المپیادs ها نیاز باشه...فصل 6...
    بلد باشی بهتره ...

با معزت خواهی از استاد عزیز محمد حسین جان 
    سوال یک >>> واسه ی زمین که نیست بگیم که بگیم ماهواره ها تو دیگر سیاره ها اقمار طبیعی اقماری اند که در بدو تولد سیاره با اون به وجود اومده ولی بعضی از اقمار توسط جاذبه ی سیاره ای مثل زحل یا مشتری از کمر بند سیارکی به دام می افتند که به اونا اقمار طبیعی نمیگن

چرا معذرت ؟ خوشحال می شیم توضیحات شما رو بشنویم ...

در مورد جواب شما به سوال یک باید بگم که فکر کنم جوابتون درست نباشه ... چون بقیه سیارات مثل مریخ ، زهره ، زحل و ... قمر مصنوعی داشتن ... مثلا کاسینی ...مارس اکسپرس و... . اونطوری که من به ذهنم میاد تعریف قمر مصنوعی همین بود که گفتم ...آخه الان وضعیت ماه خودم مشخص نیست که بعدا به دام افتاده یا نه از خود زمین بوده ... شما منبعی دارین که تعریف شما توش نوشته شده باشه ؟

در مورد قمر طبیعی که دوستان گفتن.راستش هر دو تعریف که محمد حسین جان و Mr Shaibow دادن درسته.یعنی هم می تونی بگی چون جزوء ماهواره ها نیست قمر طبیعیه و هم می تونی بگی چون جزوء سیارک های معلق نیست قمر طبیعیه.ولی تعریف دوم یکم کم مطرحه.چون ما هنوز نمی دونیم واقعا قمری که داریم می بینیم جزوء سیارک های سرگردان هست یا از خود سیاره .مثلا هنوز ما تو وجود ماه خودمون موندیم و نمی دونیم ایا اون تکه ای از مریخه که به سمت ما اومده یا سیاره ای به ما بر خورده و بعد ماه از ما کنده شده.برای همین من تعریف اول محمد حسین رو بیشتر قبول دارم.
    من هم الان همین رو گفتم ... 

حلقه های اورانوس رو محمد حسین خیلی خوب توضیح دادن.

من در مورد خورشید گرفتگی که محمد حسین توضیح داد هیچی نمی تونم بگم جز دستت درد نکنه.

مرتضی جان ما رو خجالت نده دیگه ... 

در مورد دیدن اون طرف ماه باید دو چیز رو بدونی .
    1. ماه در هر روز تنها 50 درصد سطحش رو به ما نشون می ده.حالا اگه جایی که خورشید روشن کرده همون سمت ما باشه ما ماه رو می بینیم.
    2 دوره گردش ماه بدور خودش با دوره گردشش به دور زمین با هم تقریبا برابر هست.یعنی همیشه یک سمتش به سمت ماست.
    به نظر من باید بگیم که همیشه یه طرف ماه برای ما توسط خورشید روشن می شه ... . اینطوری می تونه قابل درک تر باشه تا اینکه بگیم همیشه یه طرف ماه بسمت ما هست یا اینکه ما همیشه یه سمت رو ببینیم ... 

اینطور نیست ؟ 

پرنیان جان در مورد اون سوالی که در مورد ستاره ی نزدیک ماه کردی :  من دیشب بیرون بودم ... تقریبا سه ساعت ماه رو رصد کردم ... تا دایره ای به قطر 40 درجه من هیچ جسمی نزدیک ماه ندیدم ... با نرم افزار هم چندین رو قبل رو جستجو کردم اما چیزی ندیدم ... می شه تو.ضیحی در مورد اون جسم بدی ... مثلا رنگش یا تقریبا قدرش چنده یا چشمک می زد یا نه و ... . نورانی ترین جسمی که نزدیک ماه بود تقریبا سه ماه پیش بود و اون هم مشتری . 

موفق باشید .

پروفشنال Parnyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Black Hole

پيش فرض

بابا دمتون گرم !
    سلام ........

از همه ممنونم .......دستتون درد نکنه .....

دیگه گرفتم ! واقعا از( محمد حسین عزیز , آقا مرتضی ,mr shaibow و aslan aslan )ممنونم !

راستی در مورده اون ستاره ! نمی دونم چی بگم ! اصلا بی خیال ! آخه نمی تونم توضیح بدم !
    بی خیال ....(ممنون از توجهتون )

Thanks a Biiiiiiiiiiiliiiiiiiiiiiiion Dears

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.Shaibow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

همه دوستان جواب عالی دادن .من فقط سعی کمی کنم یه جاهایش رو کامل کنم.

در مورد قمر طبیعی که دوستان گفتن.راستش هر دو تعریف که محمد حسین جان و Mr Shaibow دادن درسته.یعنی هم می تونی بگی چون جزوء ماهواره ها نیست قمر طبیعیه و هم می تونی بگی چون جزوء سیارک های معلق نیست قمر طبیعیه.ولی تعریف دوم یکم کم مطرحه.چون ما هنوز نمی دونیم واقعا قمری که داریم می بینیم جزوء سیارک های سرگردان هست یا از خود سیاره .مثلا هنوز ما تو وجود ماه خودمون موندیم و نمی دونیم ایا اون تکه ای از مریخه که به سمت ما اومده یا سیاره ای به ما بر خورده و بعد ماه از ما کنده شده.برای همین من تعریف اول محمد حسین رو بیشتر قبول دارم.

.
    اولا سلام دوما اینکه می شه با پیدا کردن ترکیبات سنگ های یک سیاره به این پی برد که اون قمر منشاش رو می شه از کجا دونست یعنی توضیحی برای منشاش وجود داره یا نه

همداری رو من هم نفهمیدم چی بود.
    صفحه ی 262 و 263 دینامیکی توضیح داده

دینامیکه دیگه سخته

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بابا دمتون گرم !
    سلام ........

از همه ممنونم .......دستتون درد نکنه .....

دیگه گرفتم ! واقعا از( محمد حسین عزیز , آقا مرتضی ,mr shaibow و aslan aslan )ممنونم !

راستی در مورده اون ستاره ! نمی دونم چی بگم ! اصلا بی خیال ! آخه نمی تونم توضیح بدم !
    بی خیال ....(ممنون از توجهتون )

Thanks a Biiiiiiiiiiiliiiiiiiiiiiiion Dears
    بزرگان می گن که بحثی رو که نمی دونی شرکت نکن

والا من از اول تو قضیه نبودم ولی این تاپیک آخری ها رو که دیدم یه چیزایی تو ذهنم اومد :

یادمه یه امتحان بود که بچه های جهانی طرح کرده بودن که یه همچین موردی شبیه مورد شما توش بود

این ستاره یا جمسی که می گین امکان داره اجسام زیر باشه :

1- هواپیمایی که روی خط دید شما حرکت می کنه

2- دنباله دار

3- خطای عینک "این مورد رو اصلا نمی شه روش بحث کرد"

فعلا . . .

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بحث کروی تا حدی گسترده است که نمی شه تو 10 سال هم جمش کرد

ولی در این حد بگم که در سواد ما حتی برخی از مسائلش نمی گنجه "مال دانشجو های سطح بالاست " این مسائل برای این طراحی شده که دانش آموزان 4 سطح ضعیف متوسط قوی و نابغه رو پوشش بده کسی که 2 سال بدور از دانشگاه کروی کار کرده "حالا معلم داشته یا نه " متوسط است که 50 % مسائل رو باید بدون اشکال حل کنه فصل 6 هم به طور خلاصه در فصل 2 منظور شده مطالعش خیلی واجب نیست و آدمو گیج می کنه منبع المپیاد 2 مرحله برای j & s تا آخر فصل 2 هستش حرفای من رو حداقل تو این یه مورد جدی بگیرید

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Black Hole

پيش فرض

بزرگان می گن که بحثی رو که نمی دونی شرکت نکن

والا من از اول تو قضیه نبودم ولی این تاپیک آخری ها رو که دیدم یه چیزایی تو ذهنم اومد :

یادمه یه امتحان بود که بچه های جهانی طرح کرده بودن که یه همچین موردی شبیه مورد شما توش بود

این ستاره یا جمسی که می گین امکان داره اجسام زیر باشه :

1- هواپیمایی که روی خط دید شما حرکت می کنه

2- دنباله دار

3- خطای عینک "این مورد رو اصلا نمی شه روش بحث کرد"

فعلا . . .

1و2 که نیست 3 رو هم که سوادم ....

آخر فروم باز aslanaslan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حتما Ufoها بودن! دیروز شب اومدن رفتیم گردش!(فقط برای خنده گفتم ها!)
    حرفای من رو حداقل تو این یه مورد جدی بگیرید
    ممنون. بر روی چشم.
    یادمه یه امتحان بود که بچه های جهانی طرح کرده بودن
    کجا؟ تو دوره یا جای دیگه؟
    در ضمن نمی شه از ماشین حساب خودمون تو دوره استفاده کنیم؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007

13

حتما Ufoها بودن! دیروز شب اومدن رفتیم گردش!(فقط برای خنده گفتم ها!)

1- کجا؟ تو دوره یا جای دیگه؟
    2- در ضمن نمی شه از ماشین حساب خودمون تو دوره استفاده کنیم؟

سلام

1- سوالای بچه های جهانی بهار امسال از معدود مدارس تهران به عمل اوومد که دربارش فکر کنم تو یه وبلاگ با عنوان :: IRAO2006 اومده اینم بگم که امتحانای دوره رو فقط کمیته ی نجوم می گیره نه کسی یا جایه دیگه

2- چرا ولی ماشین حساب های باشگاه مگه چشونه هم 2 خطی اند هم ساده است کار باهاشون ولی خوب آدم چرا کار بیهوده کنه که احتمال بره گیر بیفته مساله سر یه زندگیه

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Black Hole

پيش فرض

سلاااااام

امیدوارم خوبه خوب باشین ....

چندتا سوال ؟؟؟

1.حدس بزنید که اگر مشتری ستاره ی کم نوری بود و با خورشید یک سیستم مزدوج ستاره ای تشکیل می داد , بر حیات در روی زمین چه تاثیری داشت ؟

2.ماهیت اساسی تفاوت پلوتون با سیارات برجیسی چیست؟ ( این سوالو شک دارم که جوابم درسته یا نه )

3.فرض کنید بتوانید روی سطح مرئی زحل در نقطه ای نزدیک استوای آن بایستید .حرکت ظاهری ذرات در هر حلقه را از نظر دیدتان شرح دهید .

3.این یکیم شک دارم ! > عنصر بارز در جو سیارات برجیسی کدام است ؟

ممنون ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •