تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 72 اولاول ... 1925262728293031323339 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 716

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه اينترميلان : F.C. Inter Milan News

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

کلا توی لیگ قهرمانان بد میاریم به قول Ali Pacino اگه یه گل بود یه امیدی بود ولی با دو گل خیلی صعودمون کم رنگ شده مگر اینکه مانچو و بازیکنان یه شاهکار انجام بدن و یک تیم فوق دفایی رو با اختلاف سه گل شکست بدن
    سخت هست ولی با بازیکنانی مثل زلاتان نشدنی نیست
    امیدوارم به بازی برگشت فقط همین(چقدر تا اون موقع بازیهای سخت وفشرده داریم)

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

کلا توی لیگ قهرمانان بد میاریم به قول Ali Pacino اگه یه گل بود یه امیدی بود ولی با دو گل خیلی صعودمون کم رنگ شده مگر اینکه مانچو و بازیکنان یه شاهکار انجام بدن و یک تیم فوق دفایی رو با اختلاف سه گل شکست بدن
    سخت هست ولی با بازیکنانی مثل زلاتان نشدنی نیست
    امیدوارم به بازی برگشت فقط همین(چقدر تا اون موقع بازیهای سخت وفشرده داریم)
    هنوز باورم نمیشه که بازی رو با این نتیجه باختیم ! باورش یه مقدار سخته ... همش تقصیره ماتراتزی نادانه ... باید جریمش کنند .

آخر فروم باز Ali Pacino's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    021

پيش فرض

هنوز باورم نمیشه که بازی رو با این نتیجه باختیم ! باورش یه مقدار سخته ... همش تقصیره ماتراتزی نادانه ... باید جریمش کنند .
    همه تقصیرها رو نباید گردن ماتراتزی انداخت خیلی تیم ها هستن وقتی 10 نفره می شن انگیزشون بیشتر می شه و در آخر هم بازی رو می برن یا مساوی می کنن اما واقعا از دقیقه 30 ده نفره شدن خیلی ستمه ولی اگه 5 دقیقه دیگه خوب دفاع می کردن قضیه فرق می کرد به نظر من گل دوم رو مفت خوردیم تولدو تو دروازه بود مطمئنم این گل رو نمی خورد ترکیب اصلا خوب نبود بازم مانچینی شاهکار کرد

آخر فروم باز boys_won's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    زیر سایه پدر و مادر

پيش فرض

قبل از بازی گفتن لیورپول تو شرایط خوبی نیست و بازیهاشو داره میبازه و ...... و اینتر تو بهترین شرایطه .

پس چی شد ؟ آخه اینم بازی بود اینتر کرد تو کالچو به این خوبی داره بازی میکنه ولی دیشب ....

یه حمله درست حسابی نکرد دلمون خوش باشه

آخ که چقدر حرص خوردم

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

من که خیلی اعصابم خورده دیشب تا حالا دقیقه 80 رفتم نتیجه رو دیدم زده بود 0-0 گفتم بد نیست ولی وقتی اخر بازی رفتم سر دود کشید ولی میتونیم ببریم یعنی توانایش رو داریم اگر.........

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

من که خیلی اعصابم خورده دیشب تا حالا دقیقه 80 رفتم نتیجه رو دیدم زده بود 0-0 گفتم بد نیست ولی وقتی اخر بازی رفتم سر دود کشید ولی میتونیم ببریم یعنی توانایش رو داریم اگر.........
    اگر از این مرحله عبور کنیم مستحق قهرمانی هستیم !!! و تواناییش هم داریم به شرط این که اینا خودشونو باور کنند.

داره خودمونی میشه FAKHER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2004

پيش فرض

سلام به همگی

به نظرم این ماتراتزی یو باید وسط زمین سن سیرو آتیشش زد (چقدر قاتی)

آخه آدم دقیقه 30 اخراج میشه

ولی دمش گرم کوردوبا تا تو بازی بود نزاشت کسی نگاه چپ به دروازه بکنه اگه مصدوم نمی شد بازی 0-0 تموم میشد

راستی مصدومیتش که جدی نیست

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

"مارکو ماتراتزی" مداقع پرقدرت اینتر میلان پس از اخراج برابر لیورپول در چارچوب لیگ قهرمانان اروپا از همه عذرخواهی کرد ولی اخراجش را ناعادلانه خواند.

ماتریکس در این دیدار با دو کارت زرد بسیار سخت‌گیرانه‌ در دقیقه‌ی 30 از بازی اخراج شد. اخراج وی موجب شد نرآتزوری دو سوم از زمان دیدار را با یک نفر کمتر بازی کند که به عقیده‌ی بسیاری از کارشناسان همین امر موجب باخت دیر هنگام آنها برابر سرخ های آنفیلد بود.
    ماتراتزی به سایت اختصاصی اینتر گفت:« دو روز روی این موضوع فکر می‌کردم. نباید در این بازی مهم اخراج می شدم. فکر می‌کنم عامل باخت تیم در برابر لیورپول هستم. بسیار ناامید هستم زیرا در بازی برگشت نیز نمی‌توانم به میدان بروم. از همه‌ی اینتری‌ها عذرخواهی می‌کنم ولی معتقدم داور نیز خیلی سخت‌گیرانه عمل کرد و هر دو کارت را می‌توانست به یک تذکر تغییر دهد. اگر تیمم به دور بعد صعود نکند خودم را نمی‌بخشم.»

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

باید بگم ماتراتزی خیلی بیخودی اخراج شد من یه کارت زرد هایی که گرفت رو دیدم خدایش خطا هم نبود
    کوردوبا هم فکر کنم مصدومیتش جدی باشه
    ولی من که میگم اتفاق سال1965 دوباره میفته تو.ی اون سال اینتر در بازی رفت 3 بر 1 به لیورپول باخت ولی توی سن سیرو3 بر 0 بازی رو برد و به مرحله بعد صعود کرد و توی همون سال قهرمان هم شد انشا ا.. که همینجور بشه
    گل های اون بازی رو هم هر کس بخواد دارم اگه کسی خواست بهش لینک بدم دانلود کنه گل دومش خیلی جالب بود

آخر فروم باز Ali Pacino's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    021

پيش فرض

به نظر من راحت می تونه با اختلاف 2 گل لیورپول رو بزنه به شرطی که مانچو تو ترکیب سوتی نده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •