اگه مونیتورت hdmi نداره که باید با خود کابل Component ازش صدا بگیری
اگه مونیتورت hdmi نداره که باید با خود کابل Component ازش صدا بگیری
یا یدونه ازینا بخرید:
![]()
این چیه؟
انگار الیت های جدید ازینا نداره نه؟؟؟
[QUOTE]اگه مونیتورت hdmi نداره که باید با خود کابل Component ازش صدا بگیری
کابل component یه بدی داره و اونم اینه که وقتی به کنسول وصل میشه، دیگه نمیشه کابل HDMI 2 DVI رو به کنسول وصل کرد تا تصویر گرفت.
پس اجبارا باید از قطعه ی زیر استفاده کرد :
من البته با این قطعه به مشکل برخورد کردم و مجبور شدم تبدیل زیر رو هم بگیرم :
> البته مثل اینکه یه تبدیل هم هست که Xbox 360 HD VGA AV Cable نام داره که ساده ترین راه برای کسانی که HDMI ندارند، خرید همینه :
![]()
یا باید بزنی دهن کابل HD رو صاف کنی که توی همین تاپیک آموزشش هست ، یا باید بری تبدیل های خاص خودش رو بخری .
با سلام
یکی از دوستان من مانیتور LCD مدل w2284F خریده و می خواهد کنسول اش رو به اون وصل کنه چون ساعت ها پای بازی میشینه و کلی خانواده از دستش بابت این امر شاکی شدن لطفا اگر امکان داره بفرمایید چه وسایلی نیاز داره و باید چه جوری وصلش کنه ؟؟؟؟؟؟؟ در ضمن مانیتورش 2 تا خروجی داره یکی DVI و اون یکی هم کابل معمولی اتصال مانیتور به PC هستش واین می خواهد DVI رو وصل کنه به کنسول وهم زمان کابل PC هم به دیگر پورت مانیتور وصل باشه که دیگه نیاز نباشه هر بار مجبور به عوض کردن کابل از پشت مانیتور بشه البته اینو میدونم که نمیشه هر دو دستگاه رو هم زمان با هم روشن کرد منظور من این است یکی از DVI وصل باشه ودیگری از همان خروجی آنالوگ برای pc وصل باشه تا مجبور به کشیدن و زدن نشه که این امر باعث خرابی پورت ها بشه . با تشکر
اتفاقا پسر خالم هم همین مدل رو داره
باید یک کابل hdmi to div بگیره که برای این مدل 15 تومان هست ( نوع ورودی Dvi )
و برای صدا هم از کابل composite به speaker وصل کنه که باید قسمت پلاستیکی سر کابل که به کنسول وصل میشه رو جدا کنه چون با هم بجا نمیشن
برای pc هم تو جعبه مونیتور یک کابل vga هست که از اون میتونه استفاده کنه و رو خود مونیتور switch کنه بینشون
آقا اگه یه مقدار بیشتر توضیح بدید و اگه عکس این وسایل و نحوه نصب شم رو هم بزارید ممنون میشم . درضمن اگه این مدل
مانیتور رو داشته باشهLG M2394A رو داشته باشه مشکل حله این مانیتور دیگه احتیاج به این کابل های اضافه نداره ؟؟؟؟؟؟؟
دوستان منی که sync master 1932 دارم از کابل HDMI TO AVI استفاده بکنم خوبه ؟ ...
حالا اگه بخوام از هدفون هم استفاده بکنم باید چه بکنم ؟ ... ممنونم ...
برای این مدل کابل Dvi اون تفاوت داره با اون 10 تومانی ها
سر قسمت Dvi اش این شکلیه :
این برای تصویر که سر hdmi رو به کنسول و اون سر dvi رو به lcd وصل میکنی
میمونه صدا که اونم از کابل composite خود کنسول استفاده میکنی
که برای اینکه بتونی همزمان با hdmi با هم وصلش کنی باید مثل این عکس :
اون قسمت پلاستیکی رو جدا کنی و بدون اون قسمت به کنسول وصل کنی
برای اون مونیتور هم چون HDMI داره کابل خود 360 هست :
که خیلی راحت وصل میکنی و استفاده میکنی با قیمت 30 تومان
یا از کابل های HDMI دیگه هم میتونی استفاده کنی با قیمت های 10 و 12 تومان مثل این :
البته این LCD چون 5MS هست برای بازی اصلا پیشنهاد نمیشه به علت ghosting بالا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)