من میخواستم یک هکر موفق بشم..عجله ای هم ندارم....ولی دوست دارم تو کار خودم بی نظیر بشم..
بهترین را اونطور که شنیدم یادگیری برنامه نویسیه
میخواستم ببینم از برنامه نویسی رو باید شروع کنم؟
من میخواستم یک هکر موفق بشم..عجله ای هم ندارم....ولی دوست دارم تو کار خودم بی نظیر بشم..
بهترین را اونطور که شنیدم یادگیری برنامه نویسیه
میخواستم ببینم از برنامه نویسی رو باید شروع کنم؟
Crack (Acunetix Web Vulerability Scanner v4.0)<<<<< کرکش یادت نره.
Last edited by bache.qomy; 23-03-2008 at 00:55.
Crack (Acunetix Web Vulerability Scanner v4.0)<<<<< کرکش یادت نره.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by bache.qomy; 23-03-2008 at 01:00.
توی پست اولم گفتم همه چیزو
پشتکار مهمترین چیزه تو هر کاری
ابتدا یاد بگیر که هک اصلا چیه؟
انشالله که شما از نوع مثبتش بشی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید>>کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این تاپیک آپ نمی شه ؟؟؟؟
تازگی ها نه!!
من مقاله های آراز صمدی و یه سری چیزهای دیگه رو خوندم C++ هم بلدم حالا موندم برای ادامه ی یادگیری چی یاد بگیرم خواهشا" یکی کمک کنه ...
سلام
براي ياد گيري به سايت هاي زير سر بزنيد :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من نمی فهمم وقتی یکی می گه من ++C بلدم یعنی چی! یعنی دستوراتش رو بلده یا بهش برنامه بدن می تونه تحلیلش کنه و عیباش رو بگه! (اینو کلی گفتم با شما نبودم!)من مقاله های آراز صمدی و یه سری چیزهای دیگه رو خوندم C++ هم بلدم حالا موندم برای ادامه ی یادگیری چی یاد بگیرم خواهشا" یکی کمک کنه ...
عضو سایتهای هک شو و توی امتحانات و war game ها شرکت کن
زبانت رو تقویت کن
لینوکس یاد بگیر
TCP/IP رو یاد بگیر
شبکه خیلی مهمه!
اسمبلی!
java و xml
هک کردن رو شروع کن حالا هرچیزی! البته مردم آزاری زیاد نه!
تازشم صبور باش!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)