با سلام شما چند ساله فروم نمیاین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/![]()
با سلام شما چند ساله فروم نمیاین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/![]()
این 2 تا screenshot جدید هستن و همین دیروز منتشر شدن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه یه چیزایی شنیده بودم ولی باور نمی کردم.نوشته شده توسط Aseman e ghermez 2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه بعضی از این شرکت های ایرانی هم اومده بودن یه تغییراتی تو نسخه ی 1 داده بودن و می گفتن مافیا 2
هست.کارشون واقعا کلاه برداری بود.البته شما هم حق دارید واقعا تعجب داره
ممنون jhonny.خوب تو نسخه ی یک که همه ی بازی خیانت بوددر نسخه ی 1 تامی داشت داستان رو تعریف میکرد.تو دفترچه خاطراتش می نوشت و پیر شده بود.ماجرای این بازی هم مال قبل از پیری و کشته شدن تامی هستش فکر کنم.
موفق باشید.از اون خاطراتشم که واسه یکی تعریف می کرد چیزی نفهمیدیم فقط نگاه می کردیم کاش این یکی کمتر خاطره بگه
![]()
وا ا ا ا ا ي ي ي ي ي ي !!!
بابا GTA,Saint row,Gat Father چيه؟؟؟
اينا در مقابل mafia بازين آخه!!!
كي ميشه mafia 2 از حالت TBA در بياد !!!
اولا gat father نه و godfather
دوما بله بازین
سیوما godfather II تو راهه هردو شون رقیبن ببینیم کدوم بهتره(مافیا 2 که تا لان خدا بوده)
چي نوشتم من !!!نوشته شده توسط aseman e ghermez 2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما ببخشين ديگه تكرار نميشه باشه ؟؟؟
داستان بازی:
توماس آنجلو قبل از مرگ ازدواج کرده و صاحب بچه می شود.
هنگامی که پسر توماس آنجلو از قتل پدر خود با خبر می شود تصمیم به انتقام می گیرد.
در آن موقع سالیری در اواخر زندگی خود به سر می برد.
او و چند گروه دیگر قصد انتقام دارند و ...
حالابرای شادی روح اموات(وان شات) اخلاص مع فاتحه دکمه تشکرات
بازیش محشره مثل شماره یکش.اسم کارگردانش چی بود؟آها دنیل واورا......دمش گرم واقعا که هنرمنده.هنوز بازی مافیا 1 ارزش بازی کردن داره.این شماره که 100% بهتر از شماره قبلی هست چون هیچوقت تیم سازندش دوست ندارن محبوبیتی که تو شماره قبلی بدست آوردن و از دست بدن.ایندفعه باید منتظر یک گنگستر واقعی باشیم.اینبار گنگستر ما کارهای باحال تری میتونه انجام بده(انداختن جنازه توی صندوق عقب ماشین و........)
پدر خوانده 2 کیلویی چند؟اصلا مافیا 2 با پدر خوانده 2 قابل مقایسه نیست.چندتا از دموهای پدر خوانده 2 رو دیدم حالم داش بهم میخورد مثل شماره یکش.اصلا الکترونیک آرتز نباید بازی پدرخوانده رو می ساخت.خرابش کرد.
![]()
مثل اینکه این نسخه از بازی دو برابر نسخه ی اول بازی وسعت دارد.بازی مثل gta iv هستش با این تفاوت که در سال 1950 اتفاق می افته.در بازی تاکسی،قطار،مترو،ماشین سواری،و موتور سیکلت نیز هست.مراحل هم خیلی متنوع هستن.
موفق باشید.
بله کاملا تایید میشه
باید خدا یاشه
باید بیاد ببینیم کدوم بهتره!!!(معلومه که مافیا 2 بهتره)
واقعا شماره 1 عالی بود یادش بخیر![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)